sorry, možná totu bylo – hledám alterantivu k „šus?ákovým“ vestám od Kalase a Axonu v ceně pod 1000. díky
sorry, možná totu bylo – hledám alterantivu k „šus?ákovým“ vestám od Kalase a Axonu v ceně pod 1000. díky
Nehledej a kup si Axona!!! Je fajn.
myslíš BIKER nebo WIND?
Biker
Vesta z Mantotexu od Nalini nebo Biemme.
Ahoj, já jsem koupil minulý týden v ALDI za 7,–EUR (sedm) vestu, materiál TechTex a bomba!Je spíš sportovní-univerzální než vyloženě bikerská, ale už s ní vesele drandím a pohoda, větruodolná, prodyšná a i s deštíkem si poradila, navíc i lehká a skladná. Neříkám, že je to to nejlepší na světě, ale když jsem viděl, co se tu prodává za 600–1000,–Kč…
dík za tip, ALDI – to asi nebude u nás, co? , nebo se snad pletu? pokud ano, nasměruj
No, zatím u nás snad ALDI není.Přesněji ALDI-SUD. Já to koupil v Ulmu, teoreticky by to neměl být problém koupit někde, hned za hranicemi…Jen se obávám, že to je jak u nás.Něco se nárazově objeví a hned zmizí a objeví se něco jiného.Mrknu na jejich stránky a pokud něco objevím, dám vědět.
Co máš proti vestám od Kalaše a Axonu? Mám větrovku od Axonu a teď uvažuju o vestě od Kalaše.
Vesta od Kalaše STEWE 03 stojí 503,– Kč. Je to solidní vesta a do litru to má dost daleko…
Doporucuju fy. Craft, ale cenove je bohuzel jinde (za vetrovku jsem dal 1850KC). Nevite nekdo o obchode, kde maji neco od Craftu? Ja ji koupil v Prostejove a ten obchod uz zrusili :o(
trošku kuriozita: občas používám na kole taktickou vestu z Armyshopu. Asi 2000kč. Už se mě i Cikáni ptali jestli nejsem policajt … :-)
a pak te zrubali:-))
pri obou odpovedich
a po kapsách máš energy tičinky, nebo zásobníky ? :), popř. na zadech mp5 pdw
Do kapes se vejde běžné nářadí, plus foták a pláštenka…V ramenním pouzdru na nůž je kasr… … na levé vidli upoutaná mačeta …
Ja mam od Craftu jen jednu vec, kuklu na hlavu a je skvela, kupoval jsem ji prave od Vavrysu. Pravda, levna nebyla, neco pres 500, ale na to jak je tenoucka opravdu zahreje i ochrani pred vetrem a pot odvadi pryc. Az vyhraju ve Sportce :-), obliknu se celej do Craftu.
Ja jsem spokojenej s: http://www.bbbparts.com/…s/bbw65.html za 600,– neprofuk predek a zada, sitovane boky a vzadu kapsa na zip, kdyz se slozi zabere opravdu minimum mista
mám tu samou,akorát bacha na zip
No tak kdyz uz to nekdo vytahl z propadlicte casu, tak tu vestu mam porad a ten zip se uz parkrat zadrhl ale funguje porad dobre – snad jeste nejaky ten rok prezije
Koupil jsem si jedinou věc z kolekce Authoru (zrovna vesta) a jsem s ní nadmíru spokojen. Cena kolem 700,–. Sí?ovaný záda, límec se dá zapnout výš na krk a má velice příjemnou látku a má snad i nějáký reflexní pruhy.
Rad bych obnovit tenhle thread. Mate nekdo relevantni zkusenosti s reflexni vestou na kolo? Mam vsechno obleceni v cernem (bunda i capaky) a to neni z pohledu pasivni bezpecnosti/viditelnosti nejlepsi :( Chtel bych neco nejlepe ve zlute barve vcetne zad. Co jsem zatim videl ma vetsinou cerna sitovana zada…
e-levne.com/ obleceni iluminite…vesta… ta zluta za ±1298 nebo kolik to stoji…a nemas co resit..
vypadá zajímavě, máš ji?
já si teď objednal bundu xenon, tak až dojde, tak dám vědět.
tak mi došla bunda xenon od illuminite. ve velikost L je trochu kratší vepedu, prodloužená záda akorát. Materiál nějaká membrána.. Refelxní plochy odráží skvěle.. jsou celý rukávy zepředu i zezadu a zadek.. až budu mít náladu, tak to skočim na zahradu vyfotit :-)
jj, to je presne ono, ma s tim nekdo zkusenosti?
kup si normální reflexní vestu co maj třeba dopraváci a hoď přes sebe, je to asi nejlepší a nejlevnější řešení.
Ked trenujem potme vecer, tak vozim klasicku reflexnu vestu ako do auta, vyzeram sice trochu divne, ale o to v noci nejde, a auta ma vidia.
Za šera a tmy s ní taky jezdím doporucuji koupit si vetsi velikost ať si pod ni strčíš batoh ;-)
Ja by som si naopak radšej kúpil nejakú normálnu priliehavú veľkosť, aby to na mne tak nevlalo ;)
me to nevlaje díky batohu a i bez nej to jde kdyžtak ti šikovná přítelkyně nebo maminka přišije další suchy zip........
Cau,ve stredu mi prisla vesta BBB,vel.L,cerna.Problem je,ze je mi akorat tak do pasu s cimz sem nepocital,protoze jinak mam vsechny veci na kolo delsi,merim asi 177.Mam v planu ji teda vratit.Napadlo me jenom jestli ji nekdo nahodou nechce,kdyz uz ji mam doma,sem z Prahy a na cene bysme se dohodli.Mam to sice v inzerci,ale tam asi moc lidi nechodi,kdyz zrovna schani novy obleceni.
taky by se ti vesta neměla vepředu krabatit. jinak když už se tady vytáhla tato mrtvola tak já mám už spoustu let tuto: www.alfa-sport.cz/…-stewe-kalas
jen v černý barvě. Už jsem měl i jiný a vždycky s pokorně vrátil. Neprofoukne, je skladná a prostě není důvod ji měnit.....