Mate / meli jste nosic na sedlovku? Jde mi o dva modely – Author a Sport Arsenal…kdo ma zkusenosti s vydrzi a s brasnama, ktere na ne lze dokoupit? Nelamou se? Kolik toho vydrzi?
Mate / meli jste nosic na sedlovku? Jde mi o dva modely – Author a Sport Arsenal…kdo ma zkusenosti s vydrzi a s brasnama, ktere na ne lze dokoupit? Nelamou se? Kolik toho vydrzi?
ma ho tatik … tusim ze autora, vydrzi dost – alespon teda slusne vytizenou brasnu na horu co je k tomu, obcas je to prakticky, ale jinak je to desna vaha :o/
Vaha mi nevadi, je to pro polovicku misto blatniku X3Dry od SKS a zaroven misto trojuhelnikove brasny do ramu…takze to svy opodstatneni ma…zajima me ale hlavne, jestli se s tim nic pri jizde v terenu nedeje…jestli se s tim teda da jezdit normal…hlavne zkusenosti vic uzivatelu :)
otec ma tie brasne co sa montuju nad zadne koleso od AUTHOR-a vyzeraju dobre neviem ako sa spravaju v terene ale malo by to byt OK… este nemal moznost ich oskusat
sice s tim kolem neskace a nedela takovy pitominy jako mi mladi, ale upevneni je dost festovni, takze bych nemel strach s tim blbnout ani v lese po korenech
aspon neco no :)…
Ahoj, taky bych ocenil nějaký ten názor uživatelů. Rád bych takový nosič s nízkou nosností klidně jen do 5 kg (spacák, mikina..) na fulla.
Hledám tedy co nejlepší poměr hmotnosti, snadné demontovatelnosti, (viděl jsem někde takový, který měl objímku na pevno a k ní se přicvakával nějakým mechanismem) aby nelítal do stran.
Na rychlou montáž a demontáž možná něco takového http://www.axitbikes.eu/index.php…
Kilový spacák by ho mohlo udržet, no ni? myslím sedlovka Ritchey WCS carbon.
Mám toto : http://www.bikenet.cz/…road-bag-102
nedavno velmi podobneho reseno zde:
To bude nějaká časová anomálie
Mám toho Authora, na nosič dávám větší sedlovou brašnu taktéž Author (asi tuto ).
Nosnost je v pohodě, v brašně vozím jídlo a oblečení na 2 dny, pod sedlo napříč se mi vejde ještě spacák a plachta. Jezdím tak na víkendové akce.
Problém v terénu je spíše s výkyvem nosiče „do strany“, proto nedoporučuji brašny s bočními kapsami, co jsou dolů a bočnice(toto ), protože pokud bočnice nebudou dosti vysoko, mohou se při bočním pohybu dostat do zadního kola. Pokud by se věci nevešly do do sedlové brašny (proč?), tak raději pořádný nosič a velké brašny.
Nosic na sedlovku vydrzi fakt hodne velku zataz. Mam vyskusany Author, doporucujem brat taky ktory sa upina 4mi srobami, nie rychloupinakom. Author k nemu predava aj take bocnice, vtedy sa daju pouzit aj velke bocne kapsy, samozrejme v lahsom terene.
Zkusím to hodit sem. Nepoužívá někdo QF od Sport Arsenal uchycení brašny na nosiči na sedlovou trubku ?
Jaký s tím máte zkušenosti ? Drží to spolehlivě ? Je to na manželky kolo, když jedem s dětma, žádnej terén, pouze silnic + polňačky, lehká náplň, kamení nevozí :)