• wochomurka

Zdarec potrebuju zkusenosti s timhle nosicem. Mam authora egoista a visiona. Mam strach, ze kdyz je dam do nosice tak jim promacknu nebo jinak ohnu trubku. Jeste premyslim o nosici na kouli, ale ten je dost drahej. Dejte vedet, jaky kola v tomto typu nosicu vozite(nemusi to bejt zrovna tento typ)a jestli je spodni trubka ok nebo se vam zdeformovala. Moc diky za prispevky.

0 0
    • BB  

nosic Thule mam, ale nevim jestli je to 510. Ma takovy velky klepeto vypolstrovany gumou a zavira se jako winchesterovka. Mohu jen doporucit, nakladani a sundavani kol je radost, mozno jet libovolnou rychlosti, zatim nejvice 150 a kola dobre drzi i na rozbite silnici.

0 0
    • Hadilow  

No tak to máme podobný problém :-))) Koukal jsem Thule na stránky. 510-ku asi zřejmě již nedělají. vypadá to, že ji na 2004 nahradili modelem 591 cca za 2.700,–Kč. Ta cena je fakt děsná!!! Zkoušel jsem na netu najít nějaký bytelný držák za lacinější peníz a vypadl mi Neumann nebo český HAKR Speed za 800,–Kč. Máte ten Hakr někdo a jaký s tím máte zkušenosti??? Možná i dáte tip na něco jiného, ale tři litry za Thule je fakt moc!!! To by asi manželka nerozdýchala a rodinou finanční radou by to bylo neprůchodné :-)))

0 0
    • bronas  

Mrkněte se na www.trinnity.cz. Je tam i starší model za relativně rozumné ceny.

0 0
    • figur  

Mám Thule 510 Tour asi rok a nemůžu si to vynachválit.Po­hodlný,bezpeč­ný,rychlá obsluha,pěkný atd.Promáčknutí trubky se neboj,klepeto je polstrováno gumou a tlak lze v pohodě zvolit.I při volnějším uchycení to bezpečně drží.Vezme to trubku do 8 cm.Jsem náročnej,ale Thule nemá chybu.Pokud jich budeš brát víc,ohlídej si ovládání jedním klíčem.Tu cenu spolkni,stojí to za to.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.