Plzeňáci – jede se tu něco ?? pořádá někdo něco ?? dejte prosím vědět … co je tu v okolí za případné akce…
Plzeňáci – jede se tu něco ?? pořádá někdo něco ?? dejte prosím vědět … co je tu v okolí za případné akce…
Jel bych 6.1. pokud mi to vyjde, pokud by se našel ještě nekdo bylo by to super :)
bych aj jel, ale vypadá to, že asi nebudu doma, ale v Liberci, ale kdyby náhodou přece jenom, tak bych šel toho 31., ale ráno, tak v 8, v 9…
tak brzo ??? to je na mě fakt brzo .. nejdříve v 11,00 ideálně v 13,00
Cau jel bych, ale vcera jsem objevil slusnou prasklinu na ramu…takze jsem bez biku, nez to vyreklamuju…este ze to nebylo v cervnu:-/…Uzijte si vyjizdku. K
Mužu se zeptat na jakým rámu?
Jasne…Kellys Majestic 04. Prasklina po obvodu svaru mezi sedlovou a horni trubkou.....zejtra sem hodim foto…
myslím že to ale nemá nic společného se značkou rámu ta prasklina … a těch fám co se tady šíří na údajné praskání určitých značek je hafo…
ja se jenom ptám, protože vybírám nějaký nový rám
rámy praskaj fšechny.....
jojo to je fakt už jsem jich pár viděl a byly to i docela kultovky
Praská podle mě fakt všechno. Mě praskla Kona (čímž nechci tvrdit nic o kultovce) a to jezdím velmi opatrně až „něžně“. Žádné prasárny:)
A tebe povzbudím – když jsem reklamoval rám, trvalo to něco přes měsíc… Pokud by tě zajímalo jak to probíhalo, tady jsem to letmo popsal – skeleti.lazyheads.com/texty/recenze/reklamace-praskleho-ramu
1.1. v Rokycanech tradiční týjezd+výběh na Ždár start v 11,00 . Kdo bude letos rychlejší běžec a nebo biker ???
Tady je fotka ty praskliny......jinak s tim ramem jsem byl docela spokojenej…no a jestli dostanu v reklamaci novej, budu dal:-)
Jo já mám taky obdobnou zkušenost, ve sváru mi to trochu ruplo u středu, nechal jsem si to zavařit a už na tom rok jezdím a v pohodě
Poslední výzva dnes v 13,30 – venku je krásně.....
Baník pyčo!