silnicni sedlo IKE mate zkusenosti?

16 nepřečtených
  • notakale

mam na silnicce sedlo ike, v nejake diskuzi nekdo psal ze je spatne ale uz nevim kde to bylo.. kazdopadne me nesedi, myslel jsem ze mam spatne nastaveny posed, ale i prestoze s nim zkousim porad posouvat tak mi zadna pozice nevyhovuje, tak se chci zeptat jestli s timto sedlem mate podobne zkusenosti a jestli jedine vychodisko je koupit nove sedlo?

0 0
    • Uža  

Kamos ma na biku sedlo IKE s otvorem (je na ceskych strankach Meridy) a je s nim spokojen. Na sedlo je treba si zvyknout (ale jestli ho mas rok a jeste sis nezvykl…):-). Velkou roli hraje kvalita vlozky v kratasech.

0 0
    • sedlis  

Ja mam Ike Race s otvorem (letosni Meridy). Zatim nejlepsi sedlo! Mozna, ze mam atipickou prdel… :-)

0 0
      • Otaku  

trak to ji asi mame podobnou, protoze sem s nim taky spokojenej

0 0
      • dave  

To samý, absolutně si nemohu stěžovat. Mám ho již přes rok a zvyknul jsem si hnedka.

0 0
      • danielson  

Já ho mám taky.Koupil jsem ho u Šterby za dvě stovky sundaný z novýho kola.Seděl jsem i na Fizikovi, ale tohle mi sedne daleko líp.Za 2 kila zlatá koupě.

0 0
      • JirkA  

Taky mam Ike Race, podle me super.

0 0
    • Pavlos  

Sedni si nekdy na sedlo Hardware(Rock Machine)

0 0
      • dave  

Nějak jsem to nepochopil, jestli to teda bylo na mne. Proč bych si měl sedat na sedlo od Hardweru?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.