Chci si poridit nejaky obleceni na zimu. Chtel bych nejaky volnejsi kalhoty ne elastaky, mate nejaky tip?
Chci si poridit nejaky obleceni na zimu. Chtel bych nejaky volnejsi kalhoty ne elastaky, mate nejaky tip?
mam zimni kalhoty z goretexu. Jsou volne, dole uzke, aby nebyl problem pri slapani, takze clovek trochu vypada, jak motorkar. Funkcnost vynikajici. Do nuly netreba pod ne nic brat, potom tenke spodky a nezazil jsem takovou zimu, abych ji na nohy citil. Nevyhoda je cena, jestli se pamatuji, tak staly okolo 4 tacu.
Hoď link na ty kalhoty. Taky mám z goretexu, ale po 15letech už dosluhují.
tak to houby vydržely…moje jsou z první světový…
A ještě nebyly prané.
a drží pohromadě pomocí přischlých tasemnic …
Asi 4 rok mám Hannah – Runner Plus ( předpokládám, že jsou určené pro běžce), cenu si nepamatuji, bylo to včetně bundy cca 1500,–. Jsem spokojenej, nejsou to ovšem drtiče mrazu, takže spodky nebo punčocháče jsou v zimě nutné. Nepromokavé ( ovšem nikdy jsem to neověřoval v lijáku) a taky neprodyšné. Pokud není opravdu zima, je to soukromá sauna. Ovšem vzhledem k cena a trvanlivosti to byla dobrá volba.
jo, kup si elasťáky…
Moje nejoblíbenější jsou sofhelový Epister. Stály v Čičmamarketu asi 900,–-. Dole nejsou zůžené, to je jediná vada – řeším reflexní gumovou páskou, stejně na černých kalhotech něco „svítivýho“ je nutný. Jinak do nuly bez dlouhých spodků naprosto vyhovující, zima není ani trošičku. Při nižších teplotách nevím – míň tu letos nebylo. Nad 10 nad nulou už je v nich horko. Vyhovujou mě právě proto, že jsou volný.
Dnes mi přišel na fejs odkaz od Kalase – mají funkční oblečení na běžky za super kačáky!!!
taky už počítají asi s koncem světa…
Já používám
http://www.atexsport.cz/…do-pasu.html?…
Přední díl je neprofukavý a zadní pružný, pod ně vezmu slabé spodky a při teplotě kolem nuly mi bylo na kole příjemněi při delší (2h.) vyjíždce. Budou se hodit i na běžky.Z obchodu byly asi za 1700,–