Jdete někdo na Valašskou zimu příští týden ?
Jdete někdo na Valašskou zimu příští týden ?
Kdyby to nebylo na druhém konci republiky a tra? byla dlouhá alespoň 50 km, tak bych se rád zúčastnil.
Jo…jedu…tendle tyden ma byt teplo tak nechci vydet ten teren…mam vecka na bajku na kterym to chci jet, ale menit to nebudu :)…jeste teda premyslim nad vhodnyma plastema…no…uvidi se…
Taky by ten poradatel mohl vic aktualizovat web… :-/
Taky jedu akorát že budou dobré břečky,a stěma pláštěma taky nevím,ještě se uvidí.
Tak ja uz se rozhodl co dozadu – Michelin WG lite S 26×1,6"…ale vepredu jeste vaham – pokud bude fakt fest mokro, tak netusim a jinak tam necham Mythose XC a bude to…mrknu se zitra do shopu jestli nemaj MEDUSU od Maxxisu…
Máte zprávy, jak to tam vypadá? Kolem Brna jsou slušné sračky do kterých se mi nechce, jestli to i tam nebude spíš pro lodě a pádla :-)
No tady u Zlina je v terenu strasny bahno – tam to bude zhruba stejny…akorat ze tam vcera asi jeste prselo – tak to bude svanda – ja jsem predelal vedeni bovdenu k prehazce – at to jde komplet bez preruseni a dal jsem dopredu WTB Velociraptor…ta v bahne podrzi – blatniky beru!
Se to jede po lesnich asfaltkach ne?
Jezishi! Uz to vidim – poradatel o tom informuje – a ted babo rad – mam sundat velociraptora a dat tam Mythose nebo ne? Hmm…asi vezmu oboje…hmm…jdu to prezou…grrrr!!!
No hlavne si tam nezapomen v tom spechu dat duse, at ti jsou ty plaste k necemu dobry. Ja zavody nijak nehrotim a tak plaste vozim celorocne stejny a ze bych se nekde vylozene nechytal…no snad na ledu:) Ted me napada otazka. Levny plaste do mokra/bahna na sjezd. Bylo by to tak na 2–3 pouziti/rok. Neznate?
DH nejezdim, ale na XC se mi moc líbí Maxxis Medusa. Na DH bych zkusil Maxxis SwampThing http://www.mtbr.com/…_84481.shtml
Swampthing bude skvělý na předek a do bláta na obě nápravy (jezdím podobný dezén na předku – Mosquito – ve vlastní úpravě). Ale asi není z nejlevnějších …
dej si plaste s kovovyma hrotama, na tech asfaltkach je ledovica :-)
Si beru chranice :) Nechces jet s nama?
Kolega ze Vsetína říkal že to tam bude led pod vodou, bahno pod vodou, voda a kousek asfaltu. To balím, projedu si Starobrno.
No…tak jak jste to kdo videli? Ja prave tedka pisu clanek…docela porod myslim…az to bude na webu, tak hodim link…
www.bajk.cz – mrknete se tam na Valasska zima 2004
Uz jsem rano cetl, jste dobri. Tem lumpum, co strhavaji znaceni, bych dal co proto – nekdy na ne usporadat hon (jako predjezdci maratonu) :o))
Tak se jeste mrkni tedka znova do diskuze…