• foxhound

Nemáte někdo zkušenosti s přilbou Cratoni Zethos?Dik

0 0
    • chorvat  

Máme.

0 0
    • vtx  

Mam ji od zacatku roku, vetra perfektne (lip nez xenon-toho sem roslehal, sice je o fous tezsi ale poskytuje vetsi pocit bezpeci:) Mam vetsi velikost a sedi mi dobre, pasky dostatecne dlouhy, ne jak u xenona, kde mi to viselo jen na jednom.

0 0
    • pavlicek  

Nevíte někdo kde se to dá koupit v Praze? Díky.

0 0
      • Meesha  

Mivali je v Kotve – nevim jak se to tam menuje a jestli to tam vubec este je.

0 0
    • P2  

Budu ji mít už asi tretí sezonu. Povedená helma. Největší plus bych viděl v tom skvělém odvětrání. Myslím, že je lepší než nějaké dražší modely od jiných značek.

0 0
    • Lister  

Taky se mi líbí. Scháním přilbu, ale tuhle jsem v reálu ještě bohužel neviděl a kupovat to třeba po netu bez vyzkoušení se mi fakt nechce, asi se budu muset poohlídnout jinam. Jinak pokud by někdo věděl kde ji sehnat ne severní a střední Moravě tak občas se dostanu do Olomouce, Ostravy a okolí.

0 0
      • rock  

Když už budeš v Olomouci, tak do Brna je to autem tak 40 minut a třeba u Šírera mívali od Cratoni docela slušný výběr …

0 0
    • ondra_s1  

Vozim ji dele nez rok. Vubec o ni nevim, tj. nikde netlaci, skvele sedi a vetra = doporucuji.

0 0

Mam tendle blembak uz asi rok (velikost L/XL – mam velkou palici) a jsem, da se rict, ze spokojen. Jen to plastove uchyceni ktere vede do napinaciho kolecka se nekdy trosku prekrouti, takze je treba ho zacvaknout spravne, ale to se stava jen obcas. Koupil jsem ji v Trinity… …pravda, nejdriv jsem si ji vyzkousel v jednom kamennym shopu! ;-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.