Nemáte někdo zkušenosti s přilbou Cratoni Zethos?Dik
Nemáte někdo zkušenosti s přilbou Cratoni Zethos?Dik
Máme.
prosimte nebud vtipnej jak padlista.
Dobra tedy :-)
mam ji uz rok a je perfektni, vydrzela bez skrabance uz dva pady, ale to bude asi tim ze sem ji pred dopadem chranil rukama, auu. Jediny co bych ji vytknul je ze upinaci mechanizmus drzi na takovych plastovych dratkach a ty jsou docela krivy, na fci to nema vliv ale nesedi to symetricky.
Taky sem porad neprisel na to jestli ma odnimatelnej stitek, nerad bych zjistil ze je odnimatelnej jenom jednou.
Je odnimatelnej. Dokonce k tehle prilbe jsou zaslepky tech mist kam se dava stitek. Jak vypada bez stitku muzes overit v poslednim Velu. Taky jsem ji zahlid na jedny hlave testera v dubnovym Biku.
Jo, to s těma drátkama je pravda, mám je taky na křivo…a taky jsou docela háklivý na přetržení, pokud se převáží helma někde v báglu......naštěstí byla stará asi 3m, tudíž jsem to vyreklammoval jako závadu :). Jinak jediná, co mi sedla na hlavu a skvěle větrá…
Mam ji od zacatku roku, vetra perfektne (lip nez xenon-toho sem roslehal, sice je o fous tezsi ale poskytuje vetsi pocit bezpeci:) Mam vetsi velikost a sedi mi dobre, pasky dostatecne dlouhy, ne jak u xenona, kde mi to viselo jen na jednom.
Nevíte někdo kde se to dá koupit v Praze? Díky.
Mivali je v Kotve – nevim jak se to tam menuje a jestli to tam vubec este je.
Budu ji mít už asi tretí sezonu. Povedená helma. Největší plus bych viděl v tom skvělém odvětrání. Myslím, že je lepší než nějaké dražší modely od jiných značek.
Taky se mi líbí. Scháním přilbu, ale tuhle jsem v reálu ještě bohužel neviděl a kupovat to třeba po netu bez vyzkoušení se mi fakt nechce, asi se budu muset poohlídnout jinam. Jinak pokud by někdo věděl kde ji sehnat ne severní a střední Moravě tak občas se dostanu do Olomouce, Ostravy a okolí.
Když už budeš v Olomouci, tak do Brna je to autem tak 40 minut a třeba u Šírera mívali od Cratoni docela slušný výběr …
Vozim ji dele nez rok. Vubec o ni nevim, tj. nikde netlaci, skvele sedi a vetra = doporucuji.
Mam tendle blembak uz asi rok (velikost L/XL – mam velkou palici) a jsem, da se rict, ze spokojen. Jen to plastove uchyceni ktere vede do napinaciho kolecka se nekdy trosku prekrouti, takze je treba ho zacvaknout spravne, ale to se stava jen obcas. Koupil jsem ji v Trinity… …pravda, nejdriv jsem si ji vyzkousel v jednom kamennym shopu! ;-)