čau kdysi se tady řešil problém jak odvzdušnit tyhle brzdy.jde mi konkrétně o odvzd.šroubek.někdo tam psal jeho rozmněry.zajímalo by mne velikost,stoupavost závitu a kde je ta dírka na tlačení nového oleje?dík.
čau kdysi se tady řešil problém jak odvzdušnit tyhle brzdy.jde mi konkrétně o odvzd.šroubek.někdo tam psal jeho rozmněry.zajímalo by mne velikost,stoupavost závitu a kde je ta dírka na tlačení nového oleje?dík.
Zajdi do jakyhokoliv shopu s autodily a chtej odvzdusnovak na Skodovku – to tam pasuje (teda 100% to vim jen u Julie, ale nepredpokladam, ze u ostatnich magur by ten odvzdusnovak mel jinej zavit).
jo jestli to bude sedět i na clary ta to bude super.jo ještě jsem si vzpomněl,že někdo doporučoval minerál do cotroena a říkal,že originál od magury je vlastně shell naturelle.chtěl jsem ho koupit,ale problém je v tom,že se to prodává ve 20 litrovém balení,takže asi koupím ten minerál na citroena.dík a čau.
Ten Citroen jsem tam taky daval a je to uplne stejny (mozna to i stejne chutna:o)
Ja sem to udelal tak ze sem si koupil velkou injekci a z jedne strany ustrihl stary slahounek od pumpicky-ten zavit jak se srouboval do pumpicky tam sedne a je to ok dokonce tam je i tesneni!:-)
zdravim, resim ted stejnej problem, nedari se mi odvzdusnit Clary, tedy zacal sem predni, strasne mi tece i olej okolo packy, jak si to prosim te udelal ty??? http://www.bike-forum.cz
jo jeste sem zapomel dodat, leju tam mineral od 15W40, prej to je adekvatni nahrada a jeste kde se pripadne daji sehnat tesneni do pistu k pacce a za kolik? diky predem
jestli Ti tece olej z packy samovolne, tak to res reklamaci. magura poskytuje zaruku 5 let proti proteceni. jinak k nahr. dilum: maguru dovazi vanek (to je ten samy, co scotta).
prosim kdo je Vanek, dik za odkaz
ztahnuto z webu magura.com National Distributor(s):
VANEK PRAHA Vinohradska 138 13000 Praha 3 phone: 0312–698016 fax:
0312–698025 tomas.kubin@vanekpraha.cz www.vanekpraha.cz
hehehe nevim proc tam je kladenske cislo ;-)
asi proto, ze sklad maj za Prahou v Cervenym Hradku