Zdar,zajímalo by mě jakej máte názor na takovýhle týpky? Jsou to maséři a fakt hus?áci jaký nehorázný dropy dávaj(viz. např. série NW Disorder) nebo jsou to vymaštěný gumy, který nemaj pud sebezáchovy?
Zdar,zajímalo by mě jakej máte názor na takovýhle týpky? Jsou to maséři a fakt hus?áci jaký nehorázný dropy dávaj(viz. např. série NW Disorder) nebo jsou to vymaštěný gumy, který nemaj pud sebezáchovy?
Od kazdyho neco
Watson je maser a Bender vymastena guma. Takhle je chudaky hazet do jednoho šourku:(
Nějak mam stejnej názor, ale osobně jsem se s nima neviděl :o)
Taky ne. Ale ted v Krupce ty styky s hvezdama muzem napravit :) Ne ze bych o to stal. Nedela mi to dobre na psychiku. Mam pak chut jit cvrnkat kulicky za Pakistan misto nejakyho jezdeni.
Nono, řekni, slyšel jsem něco, že nějaký tihlenstí letci přijedou, budou v Krupce nebo kde a kdy ? Já teda jo, ale nevim, jestli v tu stejnou dobu (příští víkend): .Ale podíval bych se, jak se má jezdit.. Kuličky nehraju, ale vběhnout na US ambasádu ověšenej granátama, to muší bejt vodvaz :o)))
viz. www.freeride.cz
Mam naprosto stejnej nazor, ale kdykoliv ho nekde projevim, vrhnou se na me uctivace bendera a mam po srande:o(
Bender je nejhustsi robot a maser ktereho sem kdy videl a slysel // Futurama rulez
Lick my shiny metal ass, meatbag! :-) kdo nevyděl F, jako by nebyl…
Bender hodi jeden mega polet a pul roku se leci a zije z reklamy. Takze mega gumak no a zbytek to sou hold mistri :-) The Best Riders off the World
Vsechno to jsou gumidci.
musej to bejt gumy, protože to co přežijou za smotky by normální lidi rozštípalo na atomy
Bedner = magor, dočasná ztráta paměti a nenechal toho, taky by mě zajímalo jestli má funkční náčiní a nebo tam má jenom skleněný, nebo spíš kovový, aby to vydrželo rány :))
podla mna je kopa rovnako dobre jazdiacich riderz… staci si pozret UFC a clovek zisti, ze bender a simmons nie su jedini co davaju marzocchi gap, ze superT a romaniuk nie su jedini co davaju gillard gap a ze leach nie je jediny co dokaze jazdit po 5cm sirokom dreve… asi tak…
pravdu vravis Visby: ja len tolko nic proti Benderovi je to chlapik…ale je mnoho lepsich riders ako on…„ved hodit sa z dajakeho previsu dole dokaze kazdy kto je aspon trochu cvok“:-) a to vzdam vsetok hold Panovi Benderovi…ja len ze v nejakom zjazde abo na lavicke mu vitre usta mnoho ludi…