Scott, možná i další, má dvě polohy pro přišroubování kufru, a ještě je tam vůle pro posuv buď bliž k patě nebo k prstům. Jaká je správná poloha pro šlapání? Nebo je to vyloženě individuální záležitost? Dík
Scott, možná i další, má dvě polohy pro přišroubování kufru, a ještě je tam vůle pro posuv buď bliž k patě nebo k prstům. Jaká je správná poloha pro šlapání? Nebo je to vyloženě individuální záležitost? Dík
mam to u speslu asi stejne.mne v krame poradili abych ten posuvny bazmek dal az na predni doraz a kufry nasrouboval do tech zavitu bliz pate.udelal jsem to tak a je ok.
Správná poloha je, že osa pedálu je shodná s osou kloubu palce-v podstatě tam, co je začátek palce, tak tam má být osa pedálu.
jo tak to mam taky, tretry nejake diadora, taky posuvný plech a 4 diry, mám to v tech prednich, pak jsem to posunul a nakonec na tvrdo utáhl. Od té doby bez problémů.
Já mám Diadora Geko ´03 a naprostá spokojenost.
Kufr by mel byt v ose pod kloubem palce ja ho mam ale serizenej trochu vic na spicku.
Obecně se tvrdí, že kdo jezdí spíše frekvenčně, měl by posunout osu kufru blíže prstům, kdo jezdí spíše silově, měl by osu posunout blíže k patě. Nejedná se zde zde o posun o několik cm, je to záležitost individuální, jak to komu vyhovuje. Já osobně jezdím spíše silově a mam přitom nastaveno blíže k prstům. Ze začátku z toho trochu bolej lejtka, ale časem si zvyknou.
V manualu k tretram Spec. pisou, ze k prstum → more power, k pate → more comfort. Ja bych se na nejake predpisy vykaslal a nastavil tak, aby se mi jelo dobre. Treba i ruzne na P/L bote.