SPD umístění kufru blíž k patě nebo prstům?

8 nepřečtených
  • Alpina

Scott, možná i další, má dvě polohy pro přišroubování kufru, a ještě je tam vůle pro posuv buď bliž k patě nebo k prstům. Jaká je správná poloha pro šlapání? Nebo je to vyloženě individuální záležitost? Dík

0 0
    • enjoy  

mam to u speslu asi stejne.mne v krame poradili abych ten posuvny bazmek dal az na predni doraz a kufry nasrouboval do tech zavitu bliz pate.udelal jsem to tak a je ok.

0 0
    • Lišák  

Správná poloha je, že osa pedálu je shodná s osou kloubu palce-v podstatě tam, co je začátek palce, tak tam má být osa pedálu.

0 0
      • McBlacky  

jo tak to mam taky, tretry nejake diadora, taky posuvný plech a 4 diry, mám to v tech prednich, pak jsem to posunul a nakonec na tvrdo utáhl. Od té doby bez problémů.

0 0
    • Daf  

Kufr by mel byt v ose pod kloubem palce ja ho mam ale serizenej trochu vic na spicku.

0 0
    • Brouk_Pytlik  

Obecně se tvrdí, že kdo jezdí spíše frekvenčně, měl by posunout osu kufru blíže prstům, kdo jezdí spíše silově, měl by osu posunout blíže k patě. Nejedná se zde zde o posun o několik cm, je to záležitost individuální, jak to komu vyhovuje. Já osobně jezdím spíše silově a mam přitom nastaveno blíže k prstům. Ze začátku z toho trochu bolej lejtka, ale časem si zvyknou.

0 0
    • PePu  

V manualu k tretram Spec. pisou, ze k prstum → more power, k pate → more comfort. Ja bych se na nejake predpisy vykaslal a nastavil tak, aby se mi jelo dobre. Treba i ruzne na P/L bote.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.