Sháním držák bovdenu přední canteliverové brzdy pro vidlici Z2 s frézovaným obloukem. V manuálu pro Z2 je to na obr. rozpisu dílů pos. č. 26 Brake cable support. Předem děkuji za rady resp. případné nabídky, pro mnohé z Vás, již nepotřebného dílu.
Sháním držák bovdenu přední canteliverové brzdy pro vidlici Z2 s frézovaným obloukem. V manuálu pro Z2 je to na obr. rozpisu dílů pos. č. 26 Brake cable support. Předem děkuji za rady resp. případné nabídky, pro mnohé z Vás, již nepotřebného dílu.
neni jednodussi si poridit v-brake brzdu? tu narozdil od tohohle bazmeku sezenes a nezhnusis tak krasnou vidli jako z2 byvala jinak origos staval tusim 1000,–
Tuto možnost také zvažuji a asi to tak i dopadne, ale přesvědčit nejdřív drahou polovičku, že potřebuje nutně Z2 (abych si já mohl pořídit MX comp coil) a teď ještě že potřebuje nový "V"éčka (k tomu samozřejmě nový hlavový složení a představec), na to se moc netěším. Takhle to holt dopadne, když si žena kolo vybere podle toho jaká se jí líbí barva a sedlo, ale dobře mi tak.
Ale je tady ještě jeden problém. Brzdový páky. Ty budeš muset taky vyměnit, pdyž budeš přecházet z cantileverů na véčka. A jestli je máš komplet s řazením…
Nebo nebudes. Jestli mas dobre vycentrovano a blizko spalky, pak to vyjde a uzijes si delsi chod paky s vetsim brzdnym ucinkem.
presne tak, ja uz jsem na par kolech tuhle kombinaci instaloval a nikdy to nebyl problem to je jen poucka z prirucky