poradí mi někdo jakou vidli si koupit?jde mi hlavně o komfort.a jaký tlumení je dobrý?sháním něco tak za 4000–6000.a taky aby to mělo zdvih aspon 100mm.dík
poradí mi někdo jakou vidli si koupit?jde mi hlavně o komfort.a jaký tlumení je dobrý?sháním něco tak za 4000–6000.a taky aby to mělo zdvih aspon 100mm.dík
aha, já myslel, že už máš objednanýho Skareba…
splice.
tak tenhle inzerat sem sem daval tak pred rokem a ted se to tady objevilo.zajimavy.skareba mam uz doma:)fungl novej s lockoutem:) akorat sem si s tim hral a vyfouk se mi a nemam pumpu.
Tak to je super, fakt. Ti přeju, aby se ti brzo posral, když se tak fér chováš…
tak dik.to vis lepsi nabidka…
No jo no, jenže téměř 80 kč za dobírku je v tahu a já strašně nerad něco platim zbytečně… Taky by mě zajímalo, kde si na tý fotce našel datum 2. 3. 04??? Že by jen výmluva?
P.S. fakt tam je 2.3. ale prodas ho snad hned.je to dobra cena.
Kde?
kdyz na to najedu mysi tak se mi ukaze takova svetle zluta tabulka kde je napsano kdy a cim se to fotilo.je tam 2.3.2004 asi v 5 30 rano.a typ fotaku.mam to v XP
OK, jakej je to typ fo?áku?
c160,d395 ja fakt nekecam.je totam.
o čem to melete pořád?
to je slozity.ale chapu to.ale kazdej by udelal to samy.
No pan jaski si objednal ode mě vidlici, ještě včera mě přesvědčoval, aby to měl doma co nejdřív (pokud možno ve středu) a dnes už má doma vidli jinou… To se ***** prostě nedělá!!!
Zapoměl jsem dodat, že sem se sral s tim, aby to dneska odešlo, a taky to hned ráno odešlo…
Jojo, na druhým compu (s Win XP) to mám taky, ale to musí bejt špatně nastavenej fo?ák (já ho nenastavuju vůbec), protože tyhle fotky sem dělal koncem dubna (den nevim) někdy v podvečer a fo?ák je Olympus C 160. Fotka nemůže bejt pořízená v březnu 04 když kolo, ze kterýho je vidle, je koupený v létě 04. Ale to už je jedno.
Nemáš si objednávat něco, co pak nechceš…
me to taky sere ze sem to musel udelat.tu nabidku sem dostal v pondeli vecer.a ty by si nebral uplne novyho skareba s lockoutem za 7000?uprimne.
a navic me zmatlo to datum
Měl jsi napsat v pondělí večer…
ja sem chtel ale dosel kredit a koupil sem si ho az neska rano.
upřímně: Nového skareba za 7000, to jsou ideálně vyhozené prachy.
kdyz mi reknes duvod tak mozna budu souhlasit
Tady ho máš za 6 187,–.
to je luxusní cena na vidli s lockem
A na skareba? :)
Nerikal tu nekdo, ze FFD s lockoutem neni?
no dobře se přiznám rovnou :) stejně není jistý co bude uvnitř -klasika manitou.
odkdy se pa-dlista stara o skareby? jsem myslel ze se akorat staras, aby se ti zadnej nedostal na kolo:)
tak tady ma bejt TPC s lockoutem
Co třeba RS Pilot ? Na kolokrámu jej mají za 5500. Nebo duke sl za 7000,–. To je super cena
Jo, ze by mel treba este dve vidle na stridacku! :-)) Koukni na datum a pak na to co psal – uz ma doma Skareba. ;-)
pilot je divnej.uz je to stejne jedno ale ten duke me stve:(
Džez nade vše!