Tak kolem 500Kč důležitý je aby vypadal pěkně, aby mněl zakladní funkce, spolehlivý asi dvou tlačítkový praďte dík
Tak kolem 500Kč důležitý je aby vypadal pěkně, aby mněl zakladní funkce, spolehlivý asi dvou tlačítkový praďte dík
já bych ti doporučil ECHO-F7 Je jednotlačítkový,a je fakt super,stojí kolem 450kč
Sigma Sport BC 800 – pohodovej…hodne odolnej..akorat se mi zda, ze nemeli vypoustet AVG…to je skoda…ale mam ho ja i moje polovicka a jinej bych nechtel…
JJ, potvrzuju, mám ho na silničce. Líbí se mi ta šipka, která ukazuje, jestli jedeš rychleji nebo pomaleji než je průměrná rychlost. Na bajku mám CatEye EnduroII a také spokojenost. Působí masivnějším dojmem než Sigma (uchycení na řidítkách), Sigma se zase jednodušeji montuje… Pokud nekoupíš nejakej zmetek, třeba od Authora, a sáhneš po osvědčené značce tak budeš spokojenej.
Já měla od Authora a občas jsem myslela, že ho hodím dolů ze srázu :) Takže o Authora v žádnym případě.
sipka na BC 800? to mas asi nejakou jinou nez ja, protoze ja tam nic takovyho nemam (mam lonsky model)
BC 800 2001(2002??) Je to ještě ta, která se do držáku na řidítkách zasouvá.
tim to bude – pridali bajonetovej uchyt a sebrali sipecku a prumernou rychlost aby to nejak kompenzovali :-) stejne podle pro biky neni ta prumerka tak dulezita jako pro silnicky. jinak ja jsem s ni taky celkem spokojenej. problem jsem mel jenom s preklesanym (a posleze utrzenym) dratkem tesne u drzaku. Tak jsem to rozdelal, pripajel a zas funguje jak nova.
Sigma Sport 700, pohodička, myslim že na normální ježdění má vše co potřebuješ (800 má navíc jen porovnání okamžitý rychlost k průměrný)
Mam Sigmy BC 3001, 700, 800, pulzmeter Sigma, pumpu Sigma a vsetko funguje skvele – tachometre aj v dazdi, parkrat mi spadli atd atd – jednoznacne Sigma.
ehm. 301, nie 3001 :-)
na sigme BC 600 mi po roce upadaly draty… nejak nezvladly 100mm zdvihu… letosni bc800 nema prumer, takze nebrat, bc1200 uz je moc draha… nakonec sem koupil echowell zone-12 za 580,– a zda se byti v pohode… dva prumery kol, dve denni pocitadla (mazaci a 24hodinovy) a pak bezny veci jako prumer, maximalka, celkovy km pro kazdy prumer kola a celkovy komplet, cas denni, celkovy, hodiny… a tvrdi o nem, ze je vodotesny… montaz v pohode, kabelaz vypada velmi bytelne..
no ja koupil BC 1200 za 585,– a je fakt v pohode, vsechny funkce co sem chtel to ma. Mohu doporucit.
nezbyva nez gratulovat a tise zavidet… u nas v obchudku dodrzuji doporuceny moc tak z 99%, tudiz sme nekde jinde treba proti e-shopum… kdyz ja nemam rad e-shopy a miluju maly zapadly kramecky, kde i kdyz du koupit lepeni za dvacku, tak se tam jeste pul hodiny vykecavam a je to hlavne o pohode… :)
mám BC 401 jednotlačítkový a bez problémů jen už jsem rozmazlen a tak chci nový (s více fukcema…) myslím, že stojí cca 450
Cateye TOMO XC pohoda:)
Jo tak nejak, dneska uz za hodne nizkou cenu. Ma to prakticky vsechny pro normalni jezdeni potrebny fce.
ten co ma moj syn ale nefunguje v dazdi. Sigmy su OK, mame tri kusy. Author je strasny srot – vyhrali sme dva kusy na nejakom maratone a po par kilometroch nejde ani jeden.
sigmu, jedno jakou. Minulá mi vydržela 7let a teď jí ještě jezdí kámoš Na tlačítka ser, třeba 5, stejně na to koukáš z nudy nebo když stojíš
Katyna ani vdo nevidrželi ani zlomek toho co sigma a to jsem je jezdil jen na roadu-sračky
Sigma
nevydržeti-češtino soráč
Na pocet tlacitek srat muze, ne na jejich utesneni – na BC 1400 mi prestaly jako prvni fungovat ony… :)
hm ja si ted koupil sigmu a k tomu ten set na bezdratovy prenos a ten po 50km uz nefunguje :(( Mozna v tom vysilaci nebo prijimaci dosla baterie ale sakra koupuil jsem to pred tydnem!
CatEye XC Tomo. Baterka je snad vecna, nebo co. Jedina chybicka krasy … nehodi se do jizdy v desti, ponevaz cidlo zvykne navlhnout a pak nesnima rychlost.
V predchudci Toma mi baterka vydrzela 7 roku:)
Ja mam CatEye Mitty 8 a jsem spokojeny, je sice drazsi ale za Sigmu bych ho nevymenil ani nahodou, ma dve tlasitka a jsou efektivne vyuzite!!! Zus
Ja mám Sigma 1200, perfektne čitateľný, dážd nevadí, a čo je doležité, keď striedam horák a ces?ák, nemusím prestavova? obvod kolesa, lebo tento je nastaviteľný na dva obvody, sleduje total km cesta, total km horák a aj total kumulatív. Super vec.
Co říkate na novou fci bikeometer na chystaném Siemensu M65? Přijde mi v poho, jen mám strach, aby přežila pády…
ten budu kupovat skoro hned jak bude na krame, ale se bojim, ze ten drzak bude hodne draha sranda… :(
držák má stát kolem litru.
no prave.. :(
diky moc všem vybral jsem si Sigma Sport BC 800 vypadá pěkně má dvě tlačítka a zakladní funkce co víc chtít
prumer.. :)
ak skutocne nema priemer, to je pekna zrada. Mam BC600, 700 aj 800 z roznych obdobi (1993–2001) a vsetky maju priemer
Džez nade vše!