No tak já už si vážně přestávám uvědomovat, co chci. Ještě minulý týden jsem chtěl kupovat Psylo a dneska se zamiluji do SIDa. UF. No co se sebou mám dělat? ;) Ale jinak. Dívám se i po novém rámu. Značka nerozhoduje, beru je po jednom do ruky tak jak se k nim dostanu a přemýšlím, který mi nejlíp sedne. Teď je mezi favority Trek8500 (ne že by se mi 9.8 nelíbila, ale potřeboval bych se vejít do 15kkč ;)), Giant XTC1 (pokud bych sehnal rám s karbonovou zadní stavbou – v katalogu mají jen celokarbonový (27000) a hliníkový (11000) – přitom XTC1 a zero jsou hliníkové s karbonovým ocasem. Psal jsem do Progresscyclu, tak uvidíme), teď mě ještě zaujal Stevens M9 (o cenu jsem si napsal, asi bude vysoká) a Pells XR – ten se mi moooc líbí, ale zase ho znám jenom z obrázků. Přitom váha by mohla být VELICE slušná, má i karbonovou zadní vestavbu a třeba na www.bajk.cz nabízejí už za 12900,–. Tak kdybyste mě chtěli zmást ještě trochu víc, s návrhy sem! ;) PS: Pádlistovi a spol za radu jistě také poděkuji, jen nemohu zaručit, že se jimi budu i řídit. Ale kdo ví ;)