zdarec, co byste si poridili vy? lepsi vidli, kliky, plaste, hadry…? kolo uz mam – gf marlin disc v puvodni vybave, a taky helmu, elast. kratasy s vlozkou, dres a podsedlovku. diky
zdarec, co byste si poridili vy? lepsi vidli, kliky, plaste, hadry…? kolo uz mam – gf marlin disc v puvodni vybave, a taky helmu, elast. kratasy s vlozkou, dres a podsedlovku. diky
doporučoval bych třeba udělat si obrovsko zásobu spotřebního materiálu 8-)) a nemusíš pak v sobotu řešit, že nemáš doma náhradní řetaz 8)))
kup si vidli…
zainvestuj do mne , potrebuju lepsi vidli ((((-:
rekni to svy pritulce, ona uz ti (si s tim :)) poradi :)))
urcite lepsi vidli!mas tusim sixku ne?a pak treba sedlo nebo riditka,pokud mas treba pocit ze ti uplne nesedi.dalsi veci nejsou tak pocitove dulezity.
No ja bych rozhodne koupil vidli. Za 11 kkc uz bude dost slusna. Pokud jsi spokojen s tou stavajici, nakreckoval bych spotrebak, jak uz tady nekdo radil. Cast muzes prodat.
boty asi mas taky, ze?
pokud neni platnost poukazky casove omezena na nejak kratkou dobu, tak s vidli bych klidne pockal, az jak ti bude vyhovovat…
ale urcite prijdes casem na to, ze jedna sada obleceni nestaci a ze na podzim budes potrebovat i nejaky teplejsi veci a spodni pradlo
dejte klid, kup basu dobrý kořky něco na kouření a je pohoda
Mam pocit, ze niektory by sa tu potrebovali poradit, kedy treba na zachod a tak. Padlista by ti asi vedel poradit…
Nepises nic o vybaveni toho kola. Ja bych to asi pouzil na nakup plastu,pastorku a retezu – to se nikdy neztrati
To mě by spíš zajímalo co s cca 1 milónem Kč, který otec získá prodejem baráku. Je mi jasné, že to nakonec nejspíš skončí u nějakého finančního poradce, ale přeci jen, zkuste nadhodit vy, co myslíte jak nejlíp peníze využít, kam investovat, co za to koupit a tak. Díky všem, David
Asi bych si pred nastavajici zimou schanel krabice a drevo at mas cim topi a cim se prikryt protoze pod mostem bude zima;)
Ječňák je borec!