Vím, že sedlo Fizik Dolomiti se tu řešilo mockrát, ale může mi někdo ze zkušenosti porovnat Ritchey Vector CrMo a Dolomiti CrMo co se týká měkkosti a pohodlí?
Vím, že sedlo Fizik Dolomiti se tu řešilo mockrát, ale může mi někdo ze zkušenosti porovnat Ritchey Vector CrMo a Dolomiti CrMo co se týká měkkosti a pohodlí?
Mam aj starsie Ritchey Vector Ti aj Dolomiti. Co sa tyka pohodlia je na tom lepsie Dolomiti. Vector jazdim na ceste, aj celodenne tury (300 km). Do terenu Dolomiti. To ale jazdim iba asi 1000 km. Zvazoval som Nisene, ale Dolomiti su pohodlnejsie. Dolezite je co chces jazdit a ci zalezi na hmotnosti – Vector je lahsi.
Můj Vector je taky ten starý model. To Dolomiti máš s titanovými, nebo CrMo ližinami.
Dolomiti ma s CrMo lizinami, ale kupil som k nemu sedlovku Gass (karbon) a je to velmi pohodlna zostava (s plastami IRC Mythos).
Ja mam Dolomiti na fullu a sem vcelku spokojenej. Po normalnich vyjizdkach v poho, ale ted sem ho o pul centimetru soupnul dopredu a po 100km maratonku to bylo naprosty peklo a este dalsi den sem nemoch sedet. To bylo ale asi tou zmenou. Docela me prekvapilo, ze ho vozi prej i Juraez. Jinak s nim nemem zadnej problem.