Nevite nekdo, kde jsou „nejjednoduseji“ k sehnani? Nejde mi o znacku. Vetsinu e-shopu uz mam okukanou a vsude na objednavku, cca 2–3 mesice. Jedine jsem videl na koloshopu XT03 v 180…
Nejaky kamenny shop?
Nevite nekdo, kde jsou „nejjednoduseji“ k sehnani? Nejde mi o znacku. Vetsinu e-shopu uz mam okukanou a vsude na objednavku, cca 2–3 mesice. Jedine jsem videl na koloshopu XT03 v 180…
Nejaky kamenny shop?
Ahoj Zirecku! Řeším stejnej problém. Vzhledem k tomu že se průměrná výška člověka zvyšuje, blýská se nám, bidlounům, na lepší časy :o) Tak prosím jestli někdo víte kde jsou, napište. Dík.
Co vim, tak tuhle delku dela i Race Face: treba – http://www.bikesource.com/…/shopexd.asp?…
ale jestli ji sezenes u nas…to fakt nevim.
A sakra to jsem vubec nemel hledat, nasel jsem, ze u nas by mely byt za 4000, takze me hned prepadla nakupni horecka. Do haje! Ted to budu muset rozchodit nebo sehnat 4 litry na kliky a dalsi na prevodniky a isis osu- http://www.skivelo.cz/cenik.php?…
Pozor – Skivelo s Race Face končí, má je dovážet Ultrasport. Co to udělá s cenami … ?
Vazne? To jsem nevedel, myslel jsem ze ultrasport bude dovazet jen Rocky Mountain. No na strankach race face je kazdopadne porad kubecka. Stejne by se urcite shaneli hur nez to XT, takze to byla spis jen akademicka pripominka.
Tý jo, s čím vším ještě Kubečka skončí ? Tak jak to vede bych to já ani nedokázal sabotovat :o))
:o)
Neznate nekdo, kde by se dalo sehnat vice info o klikach Free Spirit. Na netu jsem to zatim nevypatral…
Člověče Zirečku já to asi s těma klikama vzdám a budu dál šlapat do svých 175mm fy Sugino typ pětipacka… Vybavit oba biky XTéčkama je nad mý možnosti.
hm, ale sehnat XT2004 180mm za cca 6200,– je dle mého pátrání asi nejlevnější varianta…
S osou nebo bez? Stejnak – krát dvě :o) Proč se prostě musí dělat jen ty nejdražší?
s osou. Jinak pockat na LX, ale ty se delaly i driv v 170/175, takze myslim, ze ty asi ani do budoucna ne.
Zacetl jsem se dneska do Vela 4/04, kde je test klik. 180 mm uvadi u FRM – ty jsou jeste drazsi nez Race Face www.airoo.cz/frm/mkliky.htm u Tune (taky dost drahy) a pak u Truvativ Stylo, Truvativ Fived a Truvativ Husselfelt. Pripada mi to podezrely, protoze na strankach truvativu nic neni. Takze to ber, jak jsem nakoupil. Asi mysleli single speed :) Kazdopadne jeste v roce 2002 je delali http://www.cambriabike.com/…k_set_02.htm
Truvativ dovazi Ebola bikes, treba se zkus zeptat tam.
FRM je hodne pekny, ale ty ceny. To uz jsi nad XTR, :-). By me zajimalo, jestli je to takova kultovka nebo proc je to tak drahe… .
ad FRM – taky by me to zajimalo – v testu tuhosti dopadly prachbidne… takze u nas je realny asi jen XT, XTR nebo Saint (to nevim jiste) od shitmana. Ale zase na druhou stranu, kliky podle me patri k tomu nejlepsimu, co tahle znacka vyrabi.
mas pravdu, myslim, ze Shimana (jestlis to myslel takhle) jsou na tom hodne dobre co do tuhosti a prehazovani. Urcite minus je cena nahradnich prevodniku… . Od urcite vahy u klik to ma asi proste vliv na tuhost.
Koneckoncu sam mam LX a nemam namitky. S tema prevodnikama mas pravdu, ale da se koupit i jinde. Shimano ma proste jen zajem na tom, aby se ti nevyplatilo kupovat novy prevodniky, ale rovnou cely novy kliky. Docela by me zajimalo, kolik je na taiwanu, vietnamu nebo kde to delaj, vyrobni cena tech prevodniku.
v naš tofarna nam fliky frozdavat sa dobra pfáce
Shin-Li