už 3den nonstop prší,tak by mne zajímalo co by na to…
už 3den nonstop prší,tak by mne zajímalo co by na to…
3-ti den? Ja jsem si vcera dal 85km terenu. Pravda mistama trosku bahinka bylo ale nejak zadelanej jsem teda nebyl :)
Cely tyzden,ked sa clovek j..e v praci tak je krasne. Akonahle pride piatok, uz sa to sere. Prave som pozeral predpoved na vikend a sudruhovia…je to v p..i, cely vikend ma prsat…a to je uz stvrty vikend za sebou. Uz ani neviem ako vyzera moj bike,cez tyzden nemam sancu.
To mas smulu, tady v SZ Cechach byl minuly vikend uplne skvelej, teploty mirne pres 20 a slunecno. Taky jsem si to v nedeli uzil. Tady hlasi o vikendu slunecno, ale teploty kolem 16ti a jak vidim z okna, uz se to po celonocnim a rannim vydatnem desti trha.
Nestraš! Ale včera jsem byl na vyjížďce lehkým terénem a kolo moc zaflákaný nebylo.
v sobotu 22.5. sem mel kolo zadělaný jak nikdy v životě od bláta (80km v dešti) neděle 30.5. kolo jsem měl kolo zaprášený jak nikdy polňačky byly pro změnu jak na sahaře. Chtělo by to něco mezi. Krásný počasí se sluníčkem a dvakrát denně tak pětiminutový zahradnický deštík, aby se nám neprášilo. „NO TO UŽ SI ASI VYMÝŠLÍM“
Sem byl nekde jezdit asi na 14dni a celou dobu bylo krasne, akorat kazdy den od 19:00 do 19:15 lehce zaprselo. Takze to jde, kdyz se chce. Jen nevim, jak premluvit pocasi, aby chtelo.
Až se ti to bude stávat pravidelně tak dej vědět. Koupím od tebe licenci.
jak kde… tady na zbraslavi zaclo prset vcera v 15:00 a ted v 10:30 prestalo.. no a i tak mi to vcera nedalo a dest nedest sem si dal 50km.. :) dyk je to jenom voda, to zase uschne.. :)
snad to začne být lepší pozoruji abstinenční přiznaky,takový krátký vyjížky,kde camel naplníš a skoro nic neupiješ mě moc neberou kvůli bahnu musíš trasy zkracovat tady na Moravě krápe tedy pořádně a bahýnka si užíváme škoda že nejsme více z východu tam přikážou větru a dešti :-))
Souhlasim taky me to uz pekne stve od pondelka jsem nevytahl kolo ani pro noviny ke stanku… :-( ale vikend se ma trochu zlepsit… tak uvidime… ale zadna slava bahna je dosti… :-))
Kočička! Haf!