Ahoj, jaky je rozdil v uvedenych vidlicich ? Na netu jsem nasel akorat hlinikove vs. magneziove nohy, ale nevim jestli to je jediny rozdil ci nikoliv. Dikes
Ahoj, jaky je rozdil v uvedenych vidlicich ? Na netu jsem nasel akorat hlinikove vs. magneziove nohy, ale nevim jestli to je jediny rozdil ci nikoliv. Dikes
No rozdil je v tom, ze citron nejdriv preriznes a potom lížeš, kdežto sekretarka píše na stroji :)
nezklamals ;)
:))
No tak dobre. Rozdil je v barvach, zdvihu, hmotnosti, rozteci vnitrnich nohou a pravdepodobne i jejich prumeru, materialu vnejsich nohou, elastomeru a Capa je dostupna i v 24" verzi. Jo a samozrejme v cene.
capa praskne dřív?
Asi o půl hodiny :)
:-)))
Gila T4 vydrzi ani pul roku… :-))
capa tl vydrží to samý :)
kdo ji prosim koupi treba za 500,– at si mohu aspon udelat pekny vecer… :-))
Blaznis? Za 519,– je nova RST 281, ktera udela stejnou praci :)))
taky hned vsechno vyzvonis… :-)) mohl jsem mit pekny vecer… :-((( RST Gila T4 je sice krapet jeta ehm… no… kdo ji teda KOUPI… :-))
taky rupne?
Vyber si lepší vidlu,není o co stát
A ve srovnani s Judy TT ? Jde o to ze kolega chce koupit levny kolo a rozhoduje se mezi temahle vidlicema…
ty RST neznam osobne, ale judy tt neni vidlice…
zato já znám RST až do její smrti:
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?…
Abychom to tady jenom nepomlouvali, měl jsem omegu AET a nepraskla mi, akorát byla moc tvrdá.
Pokud rozhoduješ mezi Omega/CApa/JudyTT tak ber omegu – měla by být lepší než capa (nezaručuju) a TT má v jedné noze pružinu a v druhé NIC ale je to jak vybírat mezi skyllou a charibdou :-)
Od rst jsem měl jen gammu ročník 01. Taky nepraskla, páč jsem ji sundal po půl roce, zatloukl do země k psí boudě a vážu k ní psa. Nenapdlo mě jiné smysluplnější využití. Na kole kopala chodila na doraz a vůbec vykazovala všechny neduhy elastomerových vidlic. K výběru – mám stejný názor jako Mr. McBlacky.
Ber Judy TT, mel jsem ji dlouha leta – ted ji ma manzelka, vakl minimalni o co se tyce funkce tak nad RST a Suntourem ma rozhodne navrch…
to si dovolim silne pochybovat…
A neměla TT dřív jiný vnitřnosti? Já ji neznám, ale co když? :-)
jenže to je trochu jiná vidle, dřív měla v obou nohách pružinu a elastomer, letošní Judy04 jsou pěkně ošizený a stojej nehorázný prachy (SL, U-turn,..). Letošní TT nebrat…
pokud mas do 75kg a nebudes s tim moc hopsat (tj. obcas prejedes kaminek, korinek – tedy nic nad 10cm) tak staci RST Capa (ale priplat 200kc za Gilu – je peknejsi a ma vetsi zdvih) … ta vaha cloveka je dulezita poac Capa i Gila jsou ralativne mekke, takze pokud s tim budes hopsat tech 10cm+ tak obcas pujde na doraz a jednoho blizkeho dne pujdes na doraz i ty :))) :o/ pokud vazis mnohem mnohem vic vem Suntura XC60 – ten je zase docela tvrdej, ale obe znacky JSOU JEN A JEN NA MIRNE TERENNI VYJIZDKY
Ten Suntur sa da behom minuty upravit na makku vidlu.
XC 60? jak? mám jednu podobnou doma ve šrotu (XC 75), absolutně se zadrhla a nehodlám s ní nic dělat. Kdo ji chce, za 700kč je jeho… Nemyslíš náhodou vyhození vnitřností z jedné nohy a předělání na vidli a la „judy TT04“ :-)
No, mozna bych mel zajem :) Ale nevim jak to posles na Slovensko :(
může poštou na dobírku
Uz to zas funguje ? A kterej presne model to je ?
on to nešlo? já jsem posílal něo poštou naposled předloni letos na dobírku posílám na Slovensko prostřednictvím PPL.
Pry ne. Kdyz jsem neco chtel z nejakyho shopu. Ale jednalo se o klasickou postu. Co je PPL ?
Pošli Poštou Lístek ? :)
dobrý ;-)) bohužel ne, jsou to kurvýři třeba jako DHL, jen s působností po čechách a slovensk
A přes Moravu mají jenom tranzit? :-))
Podle toho jak doručujou po Brně – to nevypadá ani na tranzit (to by jim třeba občas spadl balík z náklaďáku ,někdo ho našel a to by se už třeba dalo uzat za doručenej balík)
ale to uýž jsme off off offf topic uff
na co tu XC 75 chces? To je fakt odpad, jak rika mcblacky, ne odpruzena vidlice.
Rozebrat, vykuchat, pripadne znicit :)
precitaj si temu "Suntour XC 60 M " a mozno na nieco prides…
666er for ever!