Na vetsi, cca 20 l batuzek: jaky je system se sitkou na zada, je lepsi nez normalni airstripes -dva vyztuzene pruhy? Porovnaval jste to nekdo? Diky
Na vetsi, cca 20 l batuzek: jaky je system se sitkou na zada, je lepsi nez normalni airstripes -dva vyztuzene pruhy? Porovnaval jste to nekdo? Diky
Kdyz sem kupoval Deuter Transalpine, tak mi tvrdili, ze sitka se tolik neprizpusobi ohnutym zadum. No nevim, ale airstripes funguji slusne
Mam taky Deuter Bike L,kterej ma Air Stripes a je to celkem v pohode.Nechtel jsem sitko proto,ze kdyz si predstavim ze naaahodou pojedu bez tricka,tak ten pocit ze mam tu sitovinu na zadech se mi dost hnusi…:o)
zkousel jsem oba systemy, (sitka u Vape a Doldy Zion versus Deuter a Boll) a sitka jednoznacne vitezi
Mam Doldy Zion 23 (se sitkou) a jsem spokojenej. Pritelkyne ma nejakej Vape (taky se sitkou) a je taky spokojena.
Mam 20l Scott so sietkou a bral som ho prave kvoli tej sietke. Myslim, ze je lepsie, ked medzi vakom a chrbtom moze prudit vzduch a asi sa potim menej ako pri airstripes.
Mam taky ten Doldy Zion 23 , na zadech je jak prilepenej a ta sitka taky vetra, ale jen pokud mam nejaky umelohmotny triko,s bavlnou to je uz horsi.