Po různých zkušenostech s tyčinkami a gely jsem přešel na hrozinky. Nasypu do kapsy od dresu a občas uzobávám.Jak Vám chutnají a jak fungují. Mě to přijde jako OK.
Po různých zkušenostech s tyčinkami a gely jsem přešel na hrozinky. Nasypu do kapsy od dresu a občas uzobávám.Jak Vám chutnají a jak fungují. Mě to přijde jako OK.
pro me jsou az neprijemne sladke, takze nechutnaji ⇒ nejim
Presne tak, vubec je nemusim
Právě protože jsou sladké tj. obsahují cukr tak je používám. Rum až po švihu tj. prevence proti možné vzteklině ze zaprášenýho náhubku bidonu.
Tak to RUMA muzes mit rovnou v bidonu (-:
nalozeny v rumu chutnaj lip nez z kapsy :-)
To muzu i bez hrozinek :)
No já když jsem naloženej v rumu, tak mi chutná všechno, i ty hrozinky :)
Ja obcas vozim mysli tycinku Corny s hrozinkama, taky mi chutna… :)
Tak to ja radsi tycinku Bi-Fi :o)
He, a jestlipak ji máš ve stereu ;)
Kua, ja nejim hrozinky ale ROZINKY !! Je to paradni, rychle palivo, taky pojidam med, piskoty… .
Med jíš na trase? To si ho naliješ do kapsy? A jak řešíš problém s ulepenými prsty? Nejdou po tobě vosy?
před nebo rohlík s medem…
To já radši baštim mouchy a brouky, co mi letěj naproti. Nemusim nikam pro nic šahat, je to jak pečený holuby co lítaj sami do huby. Barvu a chu? to má stejnou, občas to dokonce i křupe, záleží na tuhosti krovek. Nic mě to nestojí a mam jistotu, že je to čerstvý. Občas mě to pak i trochu popožene domu když už nemůžu, a to tak rychle, jako žádnej cukr hehe.
na T-mobile pedal2004 sme se přiživovali odstřikujícím blatem :-§ , taky čerstvy a namíchaný přední gumou za solidního deště.