Je na to potreba specialni rovnaci pripravek. S nim je to prace na chvilku. Doma ho ma ale asi malokdo.
Je na to potreba specialni rovnaci pripravek. S nim je to prace na chvilku. Doma ho ma ale asi malokdo.
no kdyz jsem rovnal neboztika XT, tak sme vzali proste kleste a narovnali to, ale je to prasarna ale nybylo to uplne idealni, musel se prizpusobit retez (casem)
666er for ever!
právě v servisech mají takovej udělátor kerej se našroubuje do patky a srovná se to podle ráfku??? ( nikdy sem to neviděl v akci)
nejlepsi zajit do servisu je to na 100%, doma to neudelas. Ev. je vhodne vymenit patku, pokud ji mas vymennou. Problem vymennych patek je, ze moc srovnat nedaji (do urciteho momentu jsou prilis pruzne a pak prasknou. zalezi jak moc je patka vyhnuta.
ted cekam na novou patku a takl jsem starou zkusil narovnat klestema ve sveraku. neni to perfektni, ale zlepsil jsem to!
Ani mi nepripominejte patku – Ja ji snad nenarovnam:( ⇒ du koupit novouuuuu:(
Mě jí srovnal známej v ručním lisu. Vzal pár podložek vypodložil, překryl dvakrát máčknul a je jak nová. Zkus se zeptat nějakýho … (jak se jmenuje to žemeslo jak dělaj se železem mě teď napadá jenom železničář:-).
No, moc vzdělanej nejsem, máj jenom průmyslovku, ale myslim že se železničář moc železu nevěnuje. Ale nevim :)
Už vím Kovář – zámečník.
No to vim že tu jednoho Kováře máme, ikdyž mi přijde že teď moc často nepíše, no podívej se do vyhledávání Kováře, bydlí někde v Praze, ale jestli je zámečník to fakt nevim.
Jo, ale v nicku má jen Kovar, to jen tak pro upřesnění, ale píše někdy dost vtipně, někdy…
Dej ji mezi dvě plochý, rovny ocelový desky a přesně vypodlož a praskni po tom velkým kladivem. Já jsem ji měl pěkně do vrtule a ještě roztaženou a dopilovat aby vlezla do rámu. Pokud seženeš novou, tak ji kup je to lepší.