Který z nich na freeride / xc poraďte. Jde mi hlavně o to jak drzi předek z kopce v terenu, valivy odpor me nezajima, vaha okrajove. Uvitam nazory hlavne tech, kteri nektery z plastu zkusili.
Který z nich na freeride / xc poraďte. Jde mi hlavně o to jak drzi předek z kopce v terenu, valivy odpor me nezajima, vaha okrajove. Uvitam nazory hlavne tech, kteri nektery z plastu zkusili.
Pokud skutecne preferujes to co jsi napsal, tak asi zadny z nich.
Proč? (Uvitam nazory hlavne tech, kteri nektery z plastu zkusili)
freeride / xc ? Neni to ponekud rozporuplny pozadavek ? Jinak si myslim asi totez co Padlista.
Nedavam cistej freeride ani ciste XC, neco mezi tim… Diky za konstruktivni rady:)
No, vertikaly doma mam, ale jeste jsem na nich nevyjel. Ale bude to stejne jako Explorer/Escape, jenom malinko vetsi objemove, sirkou a o neco vetsi stupliky. Jinak, neni to 2.3" ani nahodou, mozna tak pres stuple. Schwalbe dtto.
Já nejsem extrémista a tak jsem si pořídil Verticaly páč mi připadaly jako držáky do bláta. Na maratony do bahna sem je dvakrát nazul na obě kola, jinak většinou na předek. Nikdy mi neujel, ale jsem fakt opatrnej. Zrovna v Č. Lípě mi na předku dobře držel, zadní sjetej TT se proti němu fakt nechytal. Na sněhu jsou perfektní, chybí jim jen hřebíky :o) Vážil jste ho někdo? Ve Velu píšou 730g. To není málo. Objem vzduchu má prakticky stejnej jako Python 2,0" a Larsen TT 2,0", špunty ho krapet opticky zvětšujou. Já bych ti ho s klidem doporučil.
750g dratenny.
otazka trochu bokem – nevite nekdo, kde v Praze aktualne sehnat dratovyho Verticala?
se ti už nelíbí K deathgrip :-)
ale jo, libi, jenom bych to rad obcas prostridal, zvlast v tydnu, kdy hodne najezdim po praze… no a protoze sem byl blbej a verticala koupil jen jednoho a ted nejak dlouho nejsou (aspon u myho prodejce), tak shanim, kde jinde ho sehnat
programcycle, Praha 10 – Vršovice, Finská, když nemají objednají (kupoval jsem loni na podzim, 400 Kč/kus)
ha ha… tam kvuli nemu chodim porad, objednany sice sou dlouho, ale platny jim to moc neni, kdyz to ultrasport nedoveze, proto se ptam, kde jinde je sehnat, kdyz ne v programu
Chci se jenom zeptat na jakejch strankach jsou vyfoceny? Hledal jsem na www.kleinbikes.com a tam jsem nic nenasel. Docela bych si je koupi, ale vubec netusim jak vypadaj, jaky maj rozmery apod… Dik
to si teda hledal na spatnym miste, vertical je continental
on asi myslel tvoje kleiny
tak to musi ale rict a ne se ptat ve vlaknu, kde se zrovna bavime o vertikalech ;-)
Tak se omlouvam :-)
Tak tak :-)) Tak to dopada kdyz clovek neco cte a mysli pr tom na neco jineho :-))
Hmm to mas pravdu :-)) Ja si tady trochu blbe precet tu diskusi… Ja mel na mysli toho Kleina Death Grip Dik…
tak s tim ti taky neporadim, na webu je skutecne samostatne nemaj a nemeli ani kdyz sem je vloni v lete kupoval, nevim proc
A nevis nahodou kde v Praze by se dal sehnat (deathgrip) :-) ?
taky v programu, ale nevim, jestli tam momentalne nejakej je, kazdopadne tam je dost kleinu, tak si ho aspon muzes prohlidnout
Posli si dotaz na: info@programcycle.com
Deathgripy mám asi 300km letos a jsou:
Řekl bych dobré maratonské gumy do dobrého počasí, výhodné na kolo bez odpružení (třeba pevná Moratka :-) a taky do horských terénů. Nevhodné na XC (těžké). Ale možná by s nimi šlo i lehké FR.
proc bych tam mel posilat dotaz? ja nic vedet nepotrebuju, deathgripy jezdim uz rok
To nebilo na tebe… me to taky nejak blbne…
Jak vam TO taky blbne? Vzdyt nemuzes dat odpovedet na prispevek, kterej tam jeste neni. Ja kdyz dam odpovedet, tak se mi nikdy nestalo, ze by byl zarazenej jinde (necim jinym nez moji chybou:). Jestli neblbne neco jinyho :))
A jeje pan starosta se ozval… :-)
Diky, to zni docela dobre, na te vaze mi az tak nesejde. Jen nevim jestli tu 2.35 dostanu do ramu… Ale snad jo :-) CRX