Mám na kole mechanickou kotoučovku Shimano Deore a budu kupovat v Nemecku hydrauliky Shimano BL-M765 bez kotouce za 100 euraku. Bude me na ne pasovat kotouc z tech mechanik nebo ne?
Mám na kole mechanickou kotoučovku Shimano Deore a budu kupovat v Nemecku hydrauliky Shimano BL-M765 bez kotouce za 100 euraku. Bude me na ne pasovat kotouc z tech mechanik nebo ne?
měl by tak na 95%
pasovat to bude akorát deore je těžší a šírší brzdná plocha
Chodit to určitě bude, ale ten Deorkový kotouč je opravdu hodně těžký. Za těch 100 Euro to máš komplet i s Dual řazením, nebo je tam jiná páka? A kde přesne se to dá za ty prachy sehnat?
Je to bez razeni, jenom brzdova paka. http://www.zweirad-stadler.com prodejna je ve Straubingu
páka XT 03?
už jsem to našel, dík. Jsou to opravdu obě brzdy za tu cenu?
To je urcite cena za jednu brzdu-pod obrazkem je na vyber Vorderrat,Hinterrad,no dyk by to taky bylo na infarkt,XThydry za tri litry:-)
a maji tam za super ceny i dost jinech veci – do dnesniho dopoledne tam byly kotouce XTR (dual, vedeni, prase,kotouc) za 200 euro. uz je tam ale nevidim. nebo pneu IRC mythos XC v kevlaru za 29 euro/par, Contin. explorer Pro za 25 euro/par, Avid SD7 (celisti+spalky,P+Z) za 49 euro, atd. az pojedeme pres Regensburg(tech kramu maji po nemecku vice) do Italie bikovat tak se tam urcite stavime..
To jsou fakt obě brzdy, naplněný, odvzdušněný? Až to koupíš, prosím poděl se o radosti. Též bych si tuto nabídku nechal líbit…
No s těma cenama nevím, nevím. Když si vezmu, že jsem nedávno kupoval nášlapy 515 za 900,– a oni je nabízí za 26 Eur / dnešní kurz cca 31.8,– /, tak se mě nezdá ta cena nějak vyjimečná. Přičti si poštovný, možnou reklamaci.
Nechat si to posilat nema cenu. Musis si pro to zajet. Cenu tam ma nakupovat jenom zbozi na ktery je akce. Ostatni je stejne drahy jako u nas. Ale nektery akce jsou ceny i polovicni nez tady. Cena 100 Euro je za jednu brzdu. Obe ti prijdou na 200. Nez se tam vypravis z nejaky dalky tak je lepsi tam zavolat jestli to maj na kramu. Ale jinak tam maj dost dobry veci. Vzdycky si neco vyberes. :-))
mě ty stranky nějak nejedou co vám.
maj to odstaveny do 10:00
dik ,teď už mi to taky ukazuje odstávku.Ráno tam nebylo vůbec nic
uz to beha…