• kokos

Mám na kole mechanickou kotoučovku Shimano Deore a budu kupovat v Nemecku hydrauliky Shimano BL-M765 bez kotouce za 100 euraku. Bude me na ne pasovat kotouc z tech mechanik nebo ne?

0 0
    • Dejved  

měl by tak na 95%

0 0
    • Cipan  

Chodit to určitě bude, ale ten Deorkový kotouč je opravdu hodně těžký. Za těch 100 Euro to máš komplet i s Dual řazením, nebo je tam jiná páka? A kde přesne se to dá za ty prachy sehnat?

0 0
      • kokos  

Je to bez razeni, jenom brzdova paka. http://www.zweirad-stadler.com prodejna je ve Straubingu

0 0
        • Cipan  

páka XT 03?

0 0
        • Cipan  

už jsem to našel, dík. Jsou to opravdu obě brzdy za tu cenu?

0 0
          • pepino  

To je urcite cena za jednu brzdu-pod obrazkem je na vyber Vorderrat,Hin­terrad,no dyk by to taky bylo na infarkt,XThydry za tri litry:-)

0 0
        • biker007  

a maji tam za super ceny i dost jinech veci – do dnesniho dopoledne tam byly kotouce XTR (dual, vedeni, prase,kotouc) za 200 euro. uz je tam ale nevidim. nebo pneu IRC mythos XC v kevlaru za 29 euro/par, Contin. explorer Pro za 25 euro/par, Avid SD7 (celisti+spal­ky,P+Z) za 49 euro, atd. az pojedeme pres Regensburg(tech kramu maji po nemecku vice) do Italie bikovat tak se tam urcite stavime..

0 0
          • sharkcom  

To jsou fakt obě brzdy, naplněný, odvzdušněný? Až to koupíš, prosím poděl se o radosti. Též bych si tuto nabídku nechal líbit…

0 0
          • Volf  

No s těma cenama nevím, nevím. Když si vezmu, že jsem nedávno kupoval nášlapy 515 za 900,– a oni je nabízí za 26 Eur / dnešní kurz cca 31.8,– /, tak se mě nezdá ta cena nějak vyjimečná. Přičti si poštovný, možnou reklamaci.

0 0
            • kokos  

Nechat si to posilat nema cenu. Musis si pro to zajet. Cenu tam ma nakupovat jenom zbozi na ktery je akce. Ostatni je stejne drahy jako u nas. Ale nektery akce jsou ceny i polovicni nez tady. Cena 100 Euro je za jednu brzdu. Obe ti prijdou na 200. Nez se tam vypravis z nejaky dalky tak je lepsi tam zavolat jestli to maj na kramu. Ale jinak tam maj dost dobry veci. Vzdycky si neco vyberes. :-))

0 0
        • vlk  

mě ty stranky nějak nejedou co vám.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.