poradte kvalitni sedlo na mtb. jezdim maratony, takze na nem potrebuju vydrzet kolem 6hodin jizdy.diky
poradte kvalitni sedlo na mtb. jezdim maratony, takze na nem potrebuju vydrzet kolem 6hodin jizdy.diky
Z vlastni zkusenosti muzu doporucit Fizik Plateau, nebo Gobi. Obe jsou pomerne uzka. Plateau je velice pohodne a pochyta toho hodne. Gobi je podstatne lehci ale pritom se to na komfortu projevilo minimalne.
na trhu je kupa kvalitnich sedel, je uplne jedno co to je za zancku hlavne at ti sedne. To co je dobry pro me, nemusi byt vubec dobry pro tebe, takze zkousej a vybirej podle sebe. jinak ty Fiziky sou asi fakt super. Ja mam osobne IKE RACE, ale myslim ze ho po sezone vymenim, potrebuju uzsi a tvrdsi, celkem me z neho bolej kosti na pr…deli
kazda p**el je jina, takze tezko radit.. me se treba osvedcilo Pell's RX Ti. nemam problem ani to tech 5–6 hodinach at uz na silnici nebo v terenu. a vozi ho i dalsi 4 lidi z nasi party a nikod si nestezuje. akorat ted jednomu z nich praskla ( pri vyjezdu!) titanova l(y)izina. snad to pude ale vyreklamovat jako vada materialu.
taky vo nem dost vazne premejslim – do budoucna
Selle Itallia Trans Am – hledej, uz se tady probiralo.
Jak uz je psano kazda pr.. zadnice je jina a te moji vyhovuje Pells XR Ti
myslis pells rx ti?
jo jo RX to melo byt
dik.o tom rx taky uvazuju. docela se mi libi, mam jen strach jestli neni delany tak trochu na ukor pohodli.
je to mozna s podivem, ale me tohle sedlo prijde nejpohodlnejsi ze vsech co sem kdy jezdil.. na predchozich mekkych (ritchey wing, nejake levne sella italia, ..) to bylo vzdy po 2,3 hodinach utrpeni, ted o sedlu proste nevim.
o sedlu nebo o zadku? :-)
o sedlu! o zadku vlastne takt ne, ten se prihlasi az druhej den;)) jenom este dodat ze to pohodli plati pro jezdeni s kratasama s vlozkou. jednou sem jel asi 30 km v plavkach a to byl celkem ocistec;)). ale mozna to bylo tim ze to byla nejaka 3. vyjizdka s timhle sedlem a zadek este nebyl zvyklej.
chci se jen zeptat ktery sedlo mate presne namysli? Flite titan trans am gel nebo flite slr trans am gel? rozdil v cene asi 300kc?
mam flite titan trans am.mě i mé polovičce vyhovuje.Ale kdosi si tu kdysi stěžoval.Pro mě je flite jak dělaný.slr bez trans am jsem zkoušel taky na kole,ale to se mi zdálo moc malé.
A ja Max Flite Trans Am – bez gelu, nejsem jeho zastancem