Ahoj, uvažuji o koupi tohoto kola, máte s ním někdo nějaké zkušenosti?
Ahoj, uvažuji o koupi tohoto kola, máte s ním někdo nějaké zkušenosti?
Po celodennim hledani noveho ramu sem se rozhodl, ze si koupim Kona Caldera ve velikosti 16. Jenze sem ho nikde na webu nenasel prodavat. Takze zkusenosti budou mozna tak jestli se mi ho povede sehnat. Kupoval ste ho nekdy nekdo? Nebo vite kde se da sehnat? Zitra zavolam do Modran jak se veci maji. Pokud mate nekdo nejakou zkusenost s touto znackou at dobrou nebo spatnou, budu rad, kdyz se o ni podelite. At to neni zbytecne vyhozenejch par tisic. Diky. Tomas
ja kupoval v EuroBike Praha..a jeste videl v 69.
Diky za tip. Jdu se na to mrknout a kdyztak zejtra tam brnknu. Stejne bych si to mozna ale rad pred koupi nekde vyzkousel…
v 69 jsme vcerfa videl calderu slevnenou..na 25tis…myslim!!!!
omlouvam se..jsem vul..ja tam videl na skle napis sleva na Kony…a kdyz jsem videl 25tis., tak mi prisla levna..pred 2 rokama stala 31tis… :-/
Prosimte cemu rikas videl v 69? Co je to za kram? Diky.
mam konu a jsem spokojenej. ohledne kramu zkus krab cycle jsou velice vstricny a vedou i kony.
ja mam calderu 04, kamos 03 a jeho segra 05 ..asi bych ti uz nenakecal, ze je to spatny kolo ;-)
Zkušenosti s tim žádný nemam, ale ta zadní stavba mi příde hodně dlouhá, řek bych, že to nebude moc točivý… Ale je to jen můj názor, nikdy sem na tom neseděl
Ted si nejsem uplne jistej s cim to srovnavas, ale koukal sem na to me Fuji a na Giant a zadni stavba mi prijde podle cisel skoro shodna. Teda jestli si nepletu nejaky pojmy.
Několik let jsem jezdil Konu, konkrétně Pahoehoe. Byl jsem s ním nadmíru spokojen.