Chci si koupit gumy Panaracer Fire XC 2,1 v kevlaru. Potřebuju gumy spíš do bahnitejch cest. Jezdí ji někdo a má s ní zkušenosti ? Dík za odpověď.
Chci si koupit gumy Panaracer Fire XC 2,1 v kevlaru. Potřebuju gumy spíš do bahnitejch cest. Jezdí ji někdo a má s ní zkušenosti ? Dík za odpověď.
do bahna lépe užší pláště
Velo č4. hodnotí pláště do bahna. Já „už týden“ vozím Rubena Saurus, bahna je dost a já jsem spokojenej.........zatím.
Nikdy jsem je neměl,ale kluci co znám dost nadávali,že se v bahně se hodně zalepuje.
Do sr.ček medusu. Klidně 1.55, v bahně to nedrncá 8O)))
Tiez som ho mal a okamzite sa zanasal. Tazky onicom plast podla mna.
Tazky ? Ma asi 390g. TO by som nepovedal, ze je tazky.
Co třeba Continental s těma pětibokejma špuntama? Určitě se bude čistit líp než Z-Max. Z Hutchinsonů Mosquito, Scorpion. Na sníh a do marastu mám Conti Vertical 2,3" (tlustej jako Python).
po zkušenostech klidně IRC serac XC v 1,95 (real cca 1,75), zatim jsem ho nezalepil, že by se choval jako slick…
Ja jsem za WTB Motoraptor 2.14 …
2,14 se prodává kde?
no nevím ve velu o nich taky psaly, že se dost v bahně zanáší.Porovnávali je s jakýsima continentalkama a ty con. v bahně jasně vyhráli.
no, moje zkusenosti jsou takovy, ze muzu mit gumu jakou chci a stejne se to chova podobne: v blate na polni ceste kde je v pude hodne jilu katastrofa, nikdy mi nic nejak uzasne nepomohlo. v lese kde je puda hodne piscita, kamenita pripadne hodne raseliny vsechny plaste co sem mel byly temer v pohode. ted mam na bikovi H. scorpion a na to ze je to plast do bahna, tak to opet nehodnotim nijak skvele (polni cesta). ostatni vlastnosti plaste mi ale pripadaji celkem slusny…
No právě. Jestli někdo máte pláště co se na jílu a podobným marastu neucpou, napište. Ale musí mít špunty, je jasný, že semiše se moc nezanášej. Scorpiony se maj celkem dobře čistit, mají na to takový ty náběhy ke špuntům.
do bahna jsem mel i lepsi plaste ale jeste to ujde, vetsi problem byl (nebo jeste je?) ze se prave v ty kevlarovy verzi odlamovaly bocni spunty – nejak nedrzela ta cerna guma na ty cerveny ale na nekevlarovejch sem ten problem nikdy nemel. Co nevypada do bahna zle je maxxis swampthing ale prakticky zkusenosti nemam.
Swampthing je docela dobrej. Cisti se slusne. Nikdy se nezalepil vic jak do pulky vysky vzorku (a to bylo v tom lepkavym jilovitym bahne). Zaber je hodne dobrej na vetsine povrsich.
Zkusenost – Panaracer Fire XC 2,1 nejsou plaste do bahna. Bahnem se zalepi a vubec se nechteji cistit. Do bahna muzu doporucit Specialized Extreme 26×1,75 asi bude problem je ale nekde sehnat:) Uz od pohledu bude vyborny Maxxis Medusa (1,5nebo1,8) Do bahna jsou rozhodne lepsi uzke plaste
stary dobry z-max a neni co resit
Z-max a bahno to si delas srandu ? :)
tak to teda nedelam
souhlasim s jakubem, z-max se sice bahnem zanese a necisti se nijak dobre, ale i v takovem stavu v bahne dobre drzi (mival jsem ho vzadu). odjel jsem na nem bahnity sudety tusim v roce 2001 a byl jsem prekvapen, co se na z-maxu dalo vyjet
jo jo delaj se uz snad deset let, ale je to osvedcena kvalita, povazuju je fakt za jedny z nejlepsich a nejuniverzalnejsich plastu – sou bomba
jo jako nejuniverzalnejsi plaste je beru taky ale neberu je jako plaste urcene do bahna na ktere tady byl dotaz
souhlasím,stejné zkušenosti.