Nevite nekdo kdo to vyrabi nebo prodava v CR? (idealne odkaz :) ) Jsou to pedaly, ktery maj naslapnej mechanismus jen na jedny strane a na druhy maj piny. Jestli je nekdo vozite, tak reference taky uvitam…
Nevite nekdo kdo to vyrabi nebo prodava v CR? (idealne odkaz :) ) Jsou to pedaly, ktery maj naslapnej mechanismus jen na jedny strane a na druhy maj piny. Jestli je nekdo vozite, tak reference taky uvitam…
nevim, jestli maj nejaky sroubovaci nebo pevny piny, ale platformy s jednostrannym SPD ma v nabidce treba Author
Jo ja vim… tyhle: www.author.cz/…34230003.jpg chtel bych nejaky s pinama. Z tohohle musi klouzat noha.
co takhle krank brothers Candy?, Mallet? http://www.crankbrothers.com/
a nebo snadj ještě Odyssey SPD Twisted Clik http://www.unis-praha.com/…3331004n.jpg
Neni to dobre videt, ale tvari se ze maj SPD z obou stran. Ja bych ho chtel mit jen na jedny strane a na druhy piny (nejlip vymenitelny)…
Jo, to je – ale nebylo by lepsi mit dvoje pedaly?
Ted tam mam tyhle Shimano M545 www.yatego.com/…69.2/058.jpg nic moc. Kdyz jedu s SPD, tak k cemu to zelezo okolo a kdyz jedu bez, tak noha klouze jako svin. Ale asi mate pravdu a koupim si nejaky levny pinovky a kdyz budu mit chut, tak to prehodim… este nevim.
Taky si myslim, ze to je pitomost. To si pokazdy budes vybirat spravnou stranu? Co kdyz se ti protoci? To je fakt pitomost.
Psal jsem primo do Oddyssey, co jsou ty pedaly zac a jestli na nich jde v pohode jezdit v normalni bote… Odpovedeli mi, ze uz si to nepamatuji, ze tento model tak 8 let uz nevyrabi…
Taky jezdím jednostraný SPD a pohoda. Správnou stranu nemám problém najít. Ale už jsem si i nastlal. Jedu si takhle na přechod, abych sjel z pěší zony. Jinak to v tom místě nejde. Roh baráku. Jedu krokem, spíš pomalej. Najednou když se dostávám za roh, má i ten samej nápad mladá slečna z mobilem.Brzdím. Chvíli klepu nohama na místě, nic, pomalu se kácím k jejím kolenám, že by pocta? Ne, prostě se svině nechtely vyháknout. Ani se nesmála, a ctěla mě litovat, no možná by to nebylo špatný…
No to bude naka konina bych rek…ne? Aspon podle toho, ze se sem normalne dovazi :)
Podle me jsou nekde zahrabany ve skladech, ale proste primo z te firmy mi napsali, ze ty pedaly se uz dlouho nevyrabi… Ani na oficialnim webu nejsou…
Nebo dal jede produkce na Taiwanu bez toho, ze by to uz jelo pres Odysey? :)
Ahoj, nevim jestli je to jeste aktualni, ale zkusim to nejsem zadnej jezdec, ale chtel jsem SPD i slapku (vozim dceru) ted jsem si je koupil za 1500,– zelezny, chtel jsem od authora nemeli je a tak mi doporucili nejaky.. Wellfom nebo tak nejak (nemuzu se zrovna podivat) ale pry jsou stejne dobre… o vikendu je proverim…
No ale ta slapka asi nema na druhy strane piny…? (Jestli jsou stejny jako ty Author) Ja si asi poridim nejaky obyc pinovy a holt to vzdycky podle nalady prehodim.
To ti moc nedoporučuji. Ten závit v hliníkový klice není moc stavěnej na častý povolování, obzvlášte proto, že se dotahuje poměrně na krev.
ze by wellgo?
omlouvam se ma nedostatecna znalost hardwaru zapricinila, ze jsem zamenil piny za obycejne kovove vystupky, doufam ze mi prominete.. jo a je to wellgo