Potřeboval bych poradit kde by mi poradili nebo jsou dobrý na servis vidlí manitou? hledám ale nenacházím :-( Díky moc
Potřeboval bych poradit kde by mi poradili nebo jsou dobrý na servis vidlí manitou? hledám ale nenacházím :-( Díky moc
Sjeď si do Lípy, máš to kousek ;)
dobrá tak tedy kde servis manitou v Lípě? ;-)
V Trefě na námku. Ale musíš hodně prosit ;) Jinak spraví fšecko ;)
díky :o) zkusím to jedná se mi o vyčištění a výměnu oleje u nové vidle po najetí cca 500km
díky :o) zkusím to jedná se mi o vyčištění a výměnu oleje u nové vidle po najetí cca 500km jde to stihnout na jednu návštěvu Lípy nebo tam budu muset jet na dvakrát?
Když přijedeš brzy ráno, mohl by to stihnout ani ne za hodinku.. Ale nemůžu ti za něj nic slíbit, to je snad jasné, záleží na tom, kolik toho bude mít domluveno dopředu. Ale když budeš HODNĚ prosit a přijedeš až z Liberce, tak se snad slituje ;) Podstatné je, že ty vidlice rozebírat umí, a když je zase složí, tak mu (většinou) nic nezbyde ;)
prfektní :-) mohu se zeptat ještě kolik taková věc může stát? nemám absolutně představu
Se různí od 50Kč po vagón piv. Jestli chceš jen vyměnit olej a preventivně ji prohlédnout, hádal bych tak dvě stovky.