Nedají se už někde stáhnout výsledky z tohoto závodu? Pokud je mate nekdo aspon vyfocene, poslete mi je prosim mailem. Staci prvni list.
Dik moc!
Nedají se už někde stáhnout výsledky z tohoto závodu? Pokud je mate nekdo aspon vyfocene, poslete mi je prosim mailem. Staci prvni list.
Dik moc!
nedali se sehnat ale teď je tam máš na kolopro
Prosím tě, mám dotaz. Kolik jsi naměřil délku tratě. Já skoro 75km, mělo to být 60, tak nevím, jestli mám tak blbě nastavenej computer, nebo se pořadatelé trochu sekli.
Mě to vyšlo na necelých 71 km, naštěstí jsem měl tu trasu projetou tak mě to aspoň nepřekvapilo.
Ja jsem nameril 72 km, coz bylo priblizne stejne jako loni, tudiz me to taky neprekvapilo. Jen nechapu, proc vsude pisou, ze se jedna o sededesatku stavebni sporitelny???
podle pořadatelů 66,6.Jinak klidně jsi mohl najet trochu více.Ono nevím jak letos ale loni si to někteří nejen zkracovali, ale i nevědomky prodlužovali.Bych to neřešil.I když si nastavíš pořádně computer podle daného tlaku v pneumatikách.Tak i tak se skoro nikdy netrefíš.Nějakýý ten kilák nic neznamená
Stejně jak minulý rok 72km dojel jsem okolo 150 fleku