Uvazujem o klukach XT '04, chcem sa spytat, neda sa za tu cenu kupit nieco lepsie? Ake mate snimi skusenosti, hlavne co sa zivotnosti tyka?
…este pls poradte, v ktorom I-net shope ich kupim najlacnejsie. Dik.
Uvazujem o klukach XT '04, chcem sa spytat, neda sa za tu cenu kupit nieco lepsie? Ake mate snimi skusenosti, hlavne co sa zivotnosti tyka?
…este pls poradte, v ktorom I-net shope ich kupim najlacnejsie. Dik.
Kupoval jsem je na kolokram.com za 4700,– + klíč na misky. Za tu cenu opravdu nic lepšího neseženeš…Mám na nich najeto cca 2500 Km a spokojenost. Asi po 150 km jsem je jemně dotáhnul a od té doby o nich nevím.
ok, dik. Ale teraz pozeram, ze na kolokram.com ich maju za 4700,– Kc ale bez kluca :-( S klucom 4950,– Kc.
No dy? jo, jsem psal 4700 + klíč (co já vím kde kolik stojí) Zkus mrknout na kovys.cz, tam ho mají taky. Ale pořád je to dobrá cena, ne?
Jasne, sorry, prehliadol som to. Rozmyslam, ze sa na ten kluc vybodnem, asi to dam robit do servisu, kedze neviem ako dam dole terajsie kluky+stred.
Na všechno jsou specální klíče, i na ten střed, který máš na kole. Pokud si koupíš na netu kliky za dobrou cen a v servise ti to za malej peníz přehodí, nevidim v tom problém.
presne tak. Naco kupovat klic za penize, kdyz za nizsi castku ti to prihodi. Po par km ti to dotahnou zdarma.