• hujer ovoce zelenina

pochlubte se jezdí tu někdo opravodvého mtb veteráa ?

0 0
    • Dumbo  

moj checker pig uz ma svoj vek :-)

0 0
    • Vojtíšek  

1993 model

0 0
      • Dumbo  

to mas Ty tak stare kolo ? alebo to patrilo ako doplnkova odpoved ku mne ?? :-) ja neviem z ktoreho roku je moj bajk ram bol povodne oranzovi Checker pic cpx s9000 a zadna stavba vyzera ako z bajku checker pig shadov ??? ak niekto poznate fotku seriovo vyrabaneho modelu toho co mam ja tak mi odpiste.. potrebujem vediet ake tam mali kotuce :-)

0 0
    • Glum  

Muj Diamond Back je z roku 1994, delsi dobu je uz pouzivan jako druhe (nakladni) kolo. Ma najeto 44044 km (tedy teoreticky kolem rovniku a kousek). Z puvodniho kola zustava ram a packy razeni a brzd (jednou je prodam zpatky Shimanu do muzea, ty packy jsou prosahany tak, ze maji jiny tvar).

0 0
      • dave lister  

Mam (resp. ted uz bratr) Diamond Back z roku 1993. Puvodni je ram, sedlovka, kliky a predni naba (oboje Exage SE???)… A vidlice je na nem kangaroo 26 R 2 plus někdy z roku 1996.

0 0
    • fousac  

trekovej olpran lawrence rok 92, stale v provozu, najeto cca 32.000km

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • jonti  

scott pro racing, model 1995, kupeny 1997. Polamane a vymenene skoro vsetko, pododne su uz len ram, predny naboj a presmykac. Aj to uz je znicene vsetko a rad by som novy bike, zial cas ani financie zatial nedovoluju

0 0
    • Kotěnočkin  

Mongoose HillTopper, rok 1993, nyní nákupní speciál a nosič dětské sedačky. Pouze vyměněná přehazka, brzdy a vidla, jinak snad vše původní. Neskutečné, co to kolo vydrželo. Pádů nepočítaně, žádná extra údržba, uletělo mi z auta i s nosičem…Když se vyleští, pořád se na něm dá jezdit:-)

0 0
      • Man  

Ja mam takisto Hilltoppera, ale trosku mladsieho. Snad rok 96. Okrem guliciek v nabojoch, retaze a plastov a dusi je vsetko povodne. A mam taku istu skusenost s udrzbou – takmer ziadna. Minuly rok som na nom este odjazdil a tento rok mam nove GT, takze Mongoose bude zimak.

0 0
      • vojtechposmourny  

Ha, hilltopper byl můj první bajk. Tuším že 92 nebo 93. Fialovej na altusu.

0 0
    • Tommy  

No já mám v kozím chlívku Kenhill z r.92 na starém prvním LX, ale už na něm nejezdím

0 0
      • Vojtíšek  

Tý jo. Kenhill 1990 bylo moje první MTB. Na Shimanu 200GS. Přenechal jsem ho pak bratrancovi a ten zlomil rám :-)

0 0
        • Gatier  

Pinarello s XT vybavou. Neviem co je to za rocnik (91–92). Kupil som ho minuly rok ale je mi trochu maly. Tak ho mam ako zberatelsky kusok :-)

0 0
        • Tommy  

jak jsi byl s Kenhillem spokojenej – tenkrát to byla docela prda – na LX a navíc pěkně lehký. Šlapání Suntour Microdrive – no fakt jsem byl spokojenej…

0 0
          • Vojtíšek  

Jo, tenkrát jsem z něj byl úplně hotovej. Indexovaný řazení a navíc na řídítkách to byla paráda. Měl sice na mě děsně velikej rám (asi 21"), ale vůbec mi to nevadilo :-)

0 0
            • Tommy  

a taky bylo fialovo černý – jiný snad ani nedovezli, a jestli jo, tak je to asi rarita

0 0
              • Vojtíšek  

Ne. Já jsem ho koupil od chlápka, co si ho dotáhl z Německa. Bylo tmavě zelené s přechodem skoro do černé a design popraskaný vrchní lak, z pod kterého vycházela spodní žlutá. Opravdu velmi povedený lak, takové už se dneska vůbec nedělají

0 0
              • Vojtíšek  

jedinou dostupnou fotku toho kola mám tady http://sackom.com/…g/vojta1.jpg

Je bohužel černobílá, takže je tam vidět jen to, jak byl ten rám obrovskej. Někde mám ještě barevnou, ale nevím kde a taky se mi rozbil scaner :-)

0 0
    • boulder  

já mám scotta sawtooth z roku 1991, původbí je na něm rám vidlice,řídítka představec smyk at o je asi všechno. Teď jsem si ho přestavěl na zimáka se slickama 1,25

0 0
    • martt  

moj syn ma LOOK Zebra, rocnik asi 1988–1990. Vsetko povodne okrem retaze. Shimano Exage 500 LX. Rury Columbus ocelove. Pouziva ho ako treningovy bike skoro denne. Dnes uz tusim LOOK robi len pedale a biky nie.

Ja jazdim na Marin Bear Valey 1993, este mam jeden 1994. Az na prebrzdene rafy a urvany prehadzovac tiez skoro vsetko povodne.

0 0
    • Eila  

no neni to mtb, ale rok vyroby ma asi 1923:-) a fakt se na nem jezdi:) sice jen zadni kolo vazi snad jak cely muj bike,¨ale kazdej cumi:-)

0 0
    • dalimil  

jako zimáka mám MTB názvem „California dream – shimano“,váží asi 18 kilo,řazení SIS,no paráda.koupen v roce 1993

0 0
    • Běžec  

Kámoš jezdí GT Tequesta z roku 1992 (True Temper).

0 0
      • mr.antik  

Mám kolo (rám) ročník 98 a je to stále letňák a asi ještě nějakej čas bude :-))

0 0
    • MatyxCZ  

1963 (rám) …

V profilu ho ještě nemám, pořád není „dostavěno“, chybí ještě brzdy …

www.matyx.com/…gd-image.php?…

0 0
      • MatyxCZ  

a safra, přečetl jsem si nadpis topicu, ale už ne komentář, takže sorry, tohle fakt MTB není, no :o))))

0 0
    • vojtechposmourny  

Kenstone pro 7030. Kromě řazení a brzd kompletní původní lx. Jo, je z roku 92.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.