Uvazuju o koupi XSIV DBH 12 (4pistek s 203mm kotoucem) tak me napadlo ze sem pisnu a treba mi nekdo napise jestli treba netecou, jestli dobre brzdi, jestli s ni nejsou naky problemy nebo neco podobneho. Kazda rada dobra diky.
Uvazuju o koupi XSIV DBH 12 (4pistek s 203mm kotoucem) tak me napadlo ze sem pisnu a treba mi nekdo napise jestli treba netecou, jestli dobre brzdi, jestli s ni nejsou naky problemy nebo neco podobneho. Kazda rada dobra diky.
Znamy ma XSIV 4pist/160mm kotouc (asi dbh 8) a krom toho, ze delaji kraval (na vlastni usi), je s nimi spokojen – jsou spis jedovate, brzdny vykon dostatecny (80kg/XC). Myslim, ze nejaka debata o nich byla na starem BF, ale resultat si nepamatuji.
Hele jak to myslis s tim kravalem? Jako ze piskaj? Skrtaj?
Skrtani je zavisle na serizeni, tj. kdyz je to dobre, tak neskrtaji. Piskaji (je to nizsi ton, spis huceni) urcite za vlhka (ted nevim, zda jen s orig. destickami) a myslim, ze i po chvili brzdeni (kdyz se zahreji). Dulezite ale je, ze i s tim kravalem brzdi. Dival jsem se i do stareho BF a tam bylo jen, ze se jedna o kopii Grimecy, lehce propruzuje paka – info jeden/dva roky stare.
XSIV = Grimeca, je to stejná firma, jen jiný název.