• Palo TT

Som si prave vsimol, ze po rokoch uvadzania vysky hladiny oleja v mm zacali v 2004 pouzivat kubicke centimetre u vsetkych vidiel. http://www.marzocchi.com/…oillevel.asp?… Ale v podstate je to jedno, lebo tie cisla pre MX comp ETA 2003 su hodne odveci.

0 0
    • TinkTink  

Hmm…ty milimetry se lip merily v domacich podminkach me garaze :)…

Proc si myslis, ze to je od veci (nevim…nezkou­mam…ptam se…)

0 0
      • Marek  

Nemyslim ze jsou az tak od veci. Ja jsem vylil 125 ml oleje z kazdy nohy (MX Comp ETA 2003), to priblizne souhlasi s udavanou hodnotou 135 ml. Neco zustalo asi vevnitr a neco treba ukaplo. A mne se zase objem meri lip nez vyska......

0 0
        • TinkTink  

Sem se sice neptal tebe, ale nevadi… :)…aspon nejakej nazor, kdyz zatim neni pisatel online :)…ja nevim…s manualama od Marzocchi jsem nemel nikdy zadny poradny problem, protoze bud jsem to nasel a nebo ne…ale informaci „napul“ jsem nenasel :)

0 0
      • Nego  

Mno nevim. Podle me je objem lepe meritelna velicina. Akorat musis z te vidlice dostat opravdu vsechen olej nez tam nalejes novej ;) U tech mm jsem nikdy nevedel jestli se to meri s pruzinou ci bez pruziny ;) Kdyz mas dostatecne dlouhou posuvku tak si to mohl merit tak i tak :)

0 0
      • lubos  

Objem je lepsi. Malou odmerku/strikacku a je to v pohode. S tim merenim vysky je nekdy problem, ponevaz se musi olej nalit, zavrit zatka, nejaky cas vidlici dusit aby se olej dostal do tlmici casti a odvzdusnil, pak znovu otevrit, nechat olej ustat pokud je napeneny , zmerit a dolit.

0 0
        • Pavlos  

nebo vidlici pri plneni parkrat zapumpovat:)

0 0
          • Pavlos  

Zapumpovat = stlacit a vratit nahoru:)

0 0
            • Nego  

a neni lepsi kolo otocit na rydla a pak zapumpovat s vidli ? podle toho tveho navodu pumpujes s celym kolem jen widle zustava na zemi a podle toho meho pumpujes jen widli a kolo se ani nehne = uspora energie … :-))))

0 0
          • lubos  

Nestaci. Resp. pomuze jenom castecne. Asi jsem mel byt trpelivejsi. Nevim.

0 0
            • Pavlos  

nevim ja sem to mel letos rozdelane poprve:) ale tohle sem praktikoval

0 0
      • Palo TT  

Od veci je to preto, lebo uvadzaju 5 mm. (MX COMP ETA 105 2003). Vo vidle som nameral 30mm a zdvih som zacal lepsie vyuzivat az pri znizeni na 50mm. Rozdiel len 10nasobny :)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.