Jelikoz si bud nepamatuju/neumim hledat, tak mi moc nenadavejte kdyz-tak, ale potrebuji si ujasnit par veci, jelikoz se toho momentalne neumim dopatrat :(
MX Comp, MX Pro bez ETA je budto cisto vzduch, nebo Coil verze ma v obou nohach pruzinu ? Coil ma i dofukovani k pruzine, nebo ne ? MX Comp, MX Pro s ETA ma jednu nohu vzduch ( da se tam dodat pruzina?) a v druhe ma patronu ETA a v te noze je jeste krome je malinke pruziny na ETA jeste jedna normalni pruzina, nebo je to tez foukaci/vzduchova noha ?
Marathon S, v jedne noze ETA, v druhe patrona HSCV. Je tam ovladani venku koleckem rebound damping (to je to kolecko nahore?). Ma to nastaveni i compresniho utlumu (podle manualu jsem vycetl , ze ne). Ktera noha ma normalni pruzinu ? Obe , nebo jenom jedna. Dofukovani nohy je k nastavovani sagu, nebo dorazu, nebo obou ?
Kde se da seriozne koupit se zarukou Marathon S se zdvihem 120mm ?
A jeste mirne off dle nadpisu ale in dle mne. Mate nekdo zkusenosti (a jake) s vidlici PSYLO XC U-TURN ? Treba ve srovnani s Marzocchi vyse popsanymi.
A jeste jeden dotaz, jak moc je citit, nebo nejake prakticke zkusenosti s presedlanim zdvihu z 100 na 120, 100–125, 100–105, 105–120.
Dik za pripadne prispevky.