Dá se koupit náhradní vložka do cyklistických kra?asů? Po půl roce se mi nějak srazila,kra?asy sou ještě dobrý,kdyby nestála moc,šel bych do ní.
Dá se koupit náhradní vložka do cyklistických kra?asů? Po půl roce se mi nějak srazila,kra?asy sou ještě dobrý,kdyby nestála moc,šel bych do ní.
ptal jsem se po obchodech, ale pry ciste samotna vlozka ne. Urcite se ale daji koupit cyklotrenky jako spodni pradlo s vlozkou. Treba takovy dela Moira, trenky jsou z dobryho materialu – DUO (trosku teplejsi), ale ta vlozka neni nic moc, i kdyz pokud nejsi narocnej, vystaci to. Ta cena je ale asi 700,–, jedine ze bys na sebe nasoukal S-ko, tak ho maj ve vyprodeji na moira.cz za kilco!
Jeste jsem si vzpomnel ze to dela Dexter (byvaly G-sport) a to podstatne levneji – okolo 400, tak muzes zkusit tyhle. Mozna to dela jeste i 2F, ale nevim to jiste.
http://www.dexter.g-sport.cz/shop.php?… jsou za 510. Nevím, jaká ta vložka je, ale horší než v Moiře snad ani být nemůže…
Mozna je to blbost, ale napadlo me… Zkus zavolat nejakemu malemu vyrobci cykloobleceni a zeptat se, jestli by ti do starych kratasu nevsili novou vlozku? Treba to udelaji levneji nez spodary s vlozkou.
Jednou sem si nechal od kalaše poslat 2 vložky samotný a poslali mi je uplně v pohodě. Nechal sem si to pak doma našít a je to fajn. Ale je to na druhou stranu trochu na prd, protože sem nesehnal tu pružnou nit. Klasickou to taky dtží, ale musí se dávat při oblíkání a slíkání bacha.
Pri prezentacii fy Nyna (dovozca Axon) mali vystavenu vlozku a po prezentacii ju bez problemov predali (stala asi 150,– Sk).