tretry El moro vs. DiadoraTourer

16 nepřečtených
  • philippe

Zdar, po zvazeni vsech pro a proti mi do uzkeho vyberu mejch prvnich spd treter prosly El moro a Diadora Tourer, oboji cena pod 2000kc, nekosmicky vzhled, moznost ujit par kroku atd. Mate-li s nimi nejake zkusenosti,budu za ne povdecen. A taky, jestli nevite, kde se daj sehnat ty El mora (v Praze) prej je maj v nejaky prodejne adidas, dik.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • wroum  

uz mam asi 3 roky el-mora. zadnej problem sou pohodlny, podrazka je dost tuha. kratky vzdalenosti se vnich daj bez problemu ujit. nikde se netrhaj ani neparou. asi jedina nevyhoda kterou sem nasel: kdyz hodne utahnu kanicky tak me pres jazyk rezou do nartu (furt si rikam ze se to musi zmenit kdyz dam placaty kanicky misto kultejch originalu, ale seru na to)

v praze je maj v bikeexpert na karlaku a mozna na ne probiha nejaka akce. jinak je budou mit urcite ve vice shopech

0 0
    • misj  

v praze na zahradnim meste je outlet Adidas a tam by sli sehnat dost levne (cca 1000). Ja je kupoval v outletu v Hatich a kupoval jsem si EL MORO MID za 1096.

0 0
    • JanSolar  

Ja jezim El Moro mid uz 2 roky a jsem 100% spokojenej. Daji se klidne pouzit jako celorocni boty a i na normalni chozeni i po horach (vylezl jsem v nich na sopku Licancabur v Bolivii – 5960m – asi to byl prvovystup v SPD botach). Vzhledem k tomu, ze je maji v Adidasu za 1090, nic bych neresil a jel rovnou kupovat – nic lepsiho za tu cenu neni a nebude.

0 0
      • philippe  

Dik, tvuj prispevek nakonec rozhodl, koupil sem El moro mid. Kdyz to tak pocitam, stavaly pred casem pres tri litry…

0 0
    • Thapsus  

Kde je prosím ten outlet Na Zahradní městě nebo v Hatích co tam mají tak levné El Mora,nevíte někdo název ulice? Dík

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Thapsus  

Tak jsem koupil El Moro v Adidasu v Jesenické ulici,stojí tam teď 930 Kč.Ještě musím pořídit nášlapy,ale mám jednu hloupou otázku.Jak je tam přidělat? Musím do podrážky vyříznout díru?(Lepší se zeptat než je pak vyhodit)Dík

0 0
      • re076  

Uz to tady bylo. Nedavno jsem je taky poridil. Ano, vespod musis vyriznout kus podarzky. Myslim, ze bezpecne poznas kde presne. Staci ostrym nozem parkrat objet ten patvar a pak uz to jde samo :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.