Zajímalo by mě co říkate na tydle ráfky, vozí je hafo lidí ale ja s nima zkusenosti nemam, mam alex adventurer, kterej vcelku drží, ale rikam si za ty prachy proc ne DM 24ku
Zajímalo by mě co říkate na tydle ráfky, vozí je hafo lidí ale ja s nima zkusenosti nemam, mam alex adventurer, kterej vcelku drží, ale rikam si za ty prachy proc ne DM 24ku
Legendární ráfek. Můžu doporučít i pro XC Nejlepší poměr/výkon na trhu Univerzální využití od BMX přes DH po XC kotouče i véčka 32 i 36 děr
Je prostě super
ale váží 660gr což porovnáme-li třeba s 221 je to o 220gr víc ve stejný cenový relaci, na obou kolech to je skoro půl kila navíc na rotačních částech… takže já bych to na XC nedoporučil ani náhodou…
Ne na XC urco ani DM 24 ani jumbo to jiste ne ale na 4×, FR, Dh fklidu.......ale pokud chces delat bendroviny posetri na sunrims doublewide nebo tak neco :-) ale pokud ne staci ti bohate
on je totiž výrobcem určen na DH já jen chtěl trochu korigovat informaci, aby si nějaký začínající XCčkař tohle nepořídil a pak nelitoval. Možná je chyba v obecném chápání pojmu XC některými usery B-F, tak těm vzkazuji, že to opravdu neznamená ostřejší vyjížďku mimo asfalt :-)
Nechci do toho vyrobci moc kecat, ale tohle dnes už na DH neni. Tneska to je maximálně enduro(vosrý XC) nebo FR. Jo ,jo XC neni to co bylo. Dneska to fakt moc zpohodlnělo.
Ja si myslim, ze ho az zas tak nesetrim a zatim docela drzej. Kdyz se serou tak to je spis chyba vypletu. (Kdyz to teda porovnavam s levnejma rafkama) Ale slysel jsem i nadavat na ne. Ovsem osobne mam s nima daleko lepsi zkusenosti nez treba s Jumbem.
On doublewide vypada macate, ale prej je mekej. Spis bych doporucil Doubletrack (Intense).
Já mám G 2000 vzadu i vepředu – 500 g a pevný jak sviňa. Po 4300 km bez docentrování !!!
Tusim ze DM 24 je nejak za 550. mel sem ji kdysi vzadu na HT a pohoda moc pekny rafek. jel sem to kotouc a kamos i "V"cka a taky fpoho.Nikdy zadny problem. Ale dobra moznost je taky remerx jumbo za 349. S ani jednim rafkem neudelas chybu.
jo ja nevim, remerx je takovej…no nevim, jo a zacinajici xcckar nejsem, snazim se bejt zacinajici dirtar a streetar:) takze asi beru alexe, pac kdyz mam druhej adventurer, tak proc menit znacku…
Vozil jsem vzadu Jumbo, bylo dobry za ty prachy.Ted mam Alex DX32, kterej je skoro 40mm sirokej a parada.Jezdim s nim spis trialovy veci,kde mi u Jumba vadila mala sirka,ktera vedla k castemu cvaknuti duse.Na XC bych tu DM24 nedaval,je zbytecne sirokej a tezkej. Na skakani bych ho pouzil vepredu. Tam mam ted Remerx Panther, s kterym jsem byl na zadnim hrube nespokojem (strasne mekkej material,furt jsem ho rovnal) a na predni s kotoucem no problem.
dm24ku sem mel a je to mekky jako krava.. solidne sem ho ohnul.. i kdyz pomer cena/vykon je paradni.. jentak je neznicis.. je lehkej, na dirt bych ho bral. i kdyz na vetsi veci to neni. ale pak neni problem koupit novej za par korun a vymenit.. pokud nemas na mavica/intensa, tak ho ber.
Zdravíme pozemšťany!