• Dopitak

Chci si koupit MTB kolo do patnácti tisíc, dokáže mi někdo poradit co nejlépe zvolit. Většinu času strávím v rovinatějším terénu a na silnici, takže by sice ideální byla silnička, ale to bych pak přišel o možnost tu a tam vyrazit do terénu na hory, a to nechci. Díky za každý příspěvek. Pavel

0 0
    •  

ahoj, doufám, že se nebudeš zlobit a mít pocit, že tě odbývám, ale toto téma se zde řeší dost často, použij vyhledávání

0 0
    • gersa  

Ted si kolega z prace kupoval kolo SPYDER, kompletne na Deore, vidla Suntour XCP75 s LockOutem, sedlovka + predstavec + riditka + rohy Kaloy ,naslapny pedaly atd… cena cca 16.000

0 0
      • Pepazdepa  

Taky jsem zvažoval SPYDER, ale vyhrál MAXBIKE.. SPYDER se mi moc celkově nelíbil..

0 0
        • McBlacky  

já teda nevím, ale na rám od Spydera (když si ho necháš dodat bez loga) jde nalepit jakákoli nálepka, nebo si vyrobíš nějakou vychytávku sám… jinak ty rámy vypadaj jako každá druhá sériovka :-)

0 0
          • gersa  

Oni ho taky u Spideru nedelaji, chodi jim lodi v kontejnerech z Taiwanu nebo Ciny, stejne jako pro Autor, nebo RockMachine (pripadne si dosad libovolneho ceskeho, pripadne zahranicniho vyrobce – mimo rucni pracicky ala RB, Sfinx, Duratec etc.)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.