Akej znacky mate bike resp ktory model? Zaujima ma aka je priemerna uroven vybavi na tomto fore…
Akej znacky mate bike resp ktory model? Zaujima ma aka je priemerna uroven vybavi na tomto fore…
AUTHOR Vision…Vidle RockShox Judy 2001, Vybavení LX, XT
Cannondale 900SL, XT, LX, Magura Louise …
Apache Tanka Tate d Rám: Alloy 6061T6 Double Butted Vidlice: Suntour XCP-D-RL Řízení: Ritchey Scuzzy Logic Převodník: Shimano AFCM 340 Střed. Osa: Kinex Cartridge RazenI: Shimano Alivio Měnič: Shimano Deore Přesmyk: Shimano KFDM 330 Kazeta: Shimano HG 50/8 11–32 Řetěz: Shimano IG-31 Brzdy: Tektro IO Mechanic. Disk Přední náboj: Formula DC 61 Zadní náboj: Formula DC 33 Ráfky: Mach M-210 B.O.S. 32 H. Pneu: Kenda Kwick 26×1.95 Pedály: Xerama SP-910 Řidítka: Tranz-X JD-810 Představec: Tranz-X JD-351 Rohy: Tranz-X JD-893 Madla: Ritchey TGV Comp Sedlovka: Tranz-X JD-495 Sedlo: Selle Italia SPX
PS: sbíráš info ??? :o)
Jaké ventilky?
podívám se a dám ti vědět :o)))
Co se pozerat do sekcie Bikes?
Author Vision, Marzoccha vidla, Avidky, LX/XT
XC – Sfinx ultrafocco,Marthon SL,XTR,Hugi 240 atd. DH – Spesl Big Hit DH,Shiver,Hayes,XT,Onyx atd jo a este nejakou silnicku.. a tesim se na 4× a DJ pevnaka..
A .. Marathon SL. Jak jsi spokojen s citlivosti, ECC5 a tak obecne ? Ja mam stary system, ma sve muchy, vcelku ok. Ale ted se rozhoduji, jestli nevezmu Z1 FR SL, a tam stejny vnitrek jako SLka.
Ja vidlici na XC jezdim dost nafouknutou – dokonce tak, ze kdyz jedu ve stoje taxe ani nehne.. V tomhle smeru nevim jestli ti nejak pomuzu – mam to na zavodni pouziti.. :-) Ale abych ti odpovedel: sem s ni dost spokojenej – bezproblemova (a to dostava docela kour:-) a zavirani dole je v kombinaci s vyssim tlakem super vec!
Kasli na jizdu ve stoji :) a si ji nastav na zehlicku at vim :)
OK, nejakej trenink (treba hned dneska) trochu vzduchu upustim a pak dam vedet jak chodi.
No, nastaveni mozna bude plus minus obdobne jako u te moji starsi. Mam asi 40ml oleje vlevo, cca 100–110vpravo, negativni asi tak 70psi, pozitivni cca 26–28psi obe nohy, sag asi 2cm, max. mi chodi pri tezsim terenu asi 9cm (neskacu). Vse pri vahe cca 70kg. To kdybys chtel mirne experimentovat :o))).
Proc to zaviras, kdyz se ti ani nehne? :o)))
Zaviram ji pouze v prudkym stoupani kde se kolo stavi na zadni.. snad jasny neee?? ;-)
a jak tu vidlu při aktivaci ECC přiměješ ke snížení, když se ani nehne ?
Hezky ji domluvim, ze bych potreboval, aby se zavrela.. ;-)
No to by me docela zajimalo…dyt ty to vubec nepotrebujes – tobe by podle tohodle stacila XC-PRO-SL v tovarni uprave :o)))))))
v tovarni uprave??? Jinak jemne sem upustil vzduch – aby se to teda trochu houpalo :-)) no a chodi sametove..
Tovarni uprava Suntour – zadira se, nechodi :o))))
Jasne! Me to hned nedoslo.. :-)) Ale jinak na zavody tam asi zas trochu vzduchu pridam..
Jasne! Jenom to nesetri a PORADNE TO NATLAKUJ!!! :o)))))))))))) Dyt ta vidle nemusi pruzit. :o))))
Jo to totiz vi jenom malo lidi, ze vsichni zavodnici (XC) jezdi vlastne furt zavreny vidle aby to nehoupalo a neztraceli tak drahocenou energii!!! ;-))
Umis to srovnat s nejakou solidni pruzinovkou ?
Noo treba se Shiverem.. ;-)))) Ale ne vazne – pri stlaceni i kdyz stojim prakticky nepoznas kdy se vidle dala do pohybu – ale to vse zalezi na namazanim, libi se mi u ni ale, ze krivka stlaceni je exponencialni – coz poznas pri stlaceni na miste oproti nekterejm pruzinovkam..
Sanat Cruz Blur 04 Crossmax XL /v-brake/+Python UST Black Super XT kluky 2004 Thomson, Easton, Ritchey WCS parts Sram 9,0 SL Selle italia Flite Gel
AUTHOR INSTINCT Marzocchi MX Comp Coil 105 přehazka XT řazení, přesmyk LX brzdy Shimano M525 pedály Shimano 520 kazeta Sram 7 doplňky Ritchey, Author, Amoeba
Sfinx Zona, Judy XC, Deore, LX, XT (mutant), DT Onyx,
merida big air (2000) – 10cm/10cm, komplet XT, black, sid dual air
RB bandit fr – 15/16cm – boxxer, shockworks DH, fsa, shaman, funn, intense mag 30 DH, hayes 8" hydro…
Spyder 2× zesl. 2004 Suntour XCP 75LO
RB CRX, Fox Vanilla 125 RL, Hope mono M4, XT 04 (razeni 03), Mavic X 717 D, DT Cerit, Easton, Woodman, Fizik Gobi
ja te proste musim videt:-) jinak moje je v sekci bikes.
Mozna zejta ho tak taky prdnu :-) Jo jinak uz tam mam ten zdvih 125mm a celkem pohoda teda az na nejake prudke stoupani…
Jak dlouho ji mas ? Netece ?
Zatim jsem na ni najel asi jen 150 km :-)) 2× sem menil zdvih a jednou pruzinu. Netece…
Koukam, ze mit RB s Foxem, Hopama a XT klikama je originalni jako mit Tractiona v seriove vybave :))
Nicmene Gumicukovo je daleko hezci. Zrejme je to tim vedenim bovdenu :)
Kona Kahuna De luxe. Ze zakladniho modelu jsem vymenil akorat sedlo a plaste.
Merida MSE D 2003
HT: Sfinx Zona, Magura Clara, Marzocchi ECC XCC, LX/ XT HT: Diamond Back Apex SE, STX RC/ LX (zimak)
Rock Machine torrent 03, vidle Marzocchi EXR air 85mm, deore/LX
Norco fluid 3 – enduro –
hmm tu vanillu vzadu by ti zavidel i bender :))) ;)
:) sem se nejak spletl, to asi to vedro :) 110mm
Author Kinetic 04
Pouze změna pláš?ů na Maxxis Mofo XC…
no a jak seš spokojenej??
Velmi. Nemohu bohužel srovnávat globálně, jenom s původními Innovadery. Spíš se hodili na cykloturistiku. Třeba v bahně to bylo silně o držku a záběr do kopce byl špatnej, ale zase byli trošku lepší na silnici. Já jezdim hlavně v lese a silnici využívam nebo k přejezdům. Pokud jezdíš hlavně v lese, tak ber ty maxxisy, jestli spíš pevnej povrch, tak ty innovadery nejsou špatný.
Author Traction (03)
Rám Merida Matts Drifter Shotgun Tubing 1,45 kg Vidlice Rock Shox Pilot XC Air 80 mm Středové složení Shimano Deore XT BB-ES71 Brzdové páky Shimano Deore XT Brzdy Shimano Deore XT BR-M 760 Kliky s převodníky Shimano Deore XT FC-M 751 44/32/22 Přehazovačka Shimano Deore XT RD-M 750 SGS Přesmykač Shimano Deore XT FD-M 751 Řazení Shimano Deore XT ST-M 760 Dual Control Kazeta Sram 9.0 PG II Řetěz Sram 9.0 Gripy Ritchey Pro Řidítka WOOdman Wide’n Wild Nástavce na řidítka WOOdman Chupa Carbon Plus Představec WOOdman WOW 4 120 mm/10° Kola Mavic CrossRide Ceramic Brzdové destičky Shimano XTR Ceramic Pedály Shimano Deore XT PD-M 737 Pláš? přední Hutchinson Python Gold Elite Pláš? zadní Hutchinson Python Gold Elite Sedlo Velo Sedlovka WOOdman Carbon O.F. 320 mm Bovdeny brzdné Shimano M Systém XTR Bovdeny řadící Shimano XTR Lanka Teflonová
mám Kelly_s Magnus model 2004 osazení Deore vidle SR Suntour XCP 75 LO (je to běs, budu s největší pravděpodobností kupovat novou) jinak je to kolo fajn, vzhledem k tomu, že sem teprve XC začátečník, tak sem spokojenej, teda až an tu vidli :-(((
rám – wheeler 5900 ročník 01 (teď je to tuším řada eagle) widle – Z1 atomrace od špage?áků 78 mm pružin naložených v oleji osazení shimano LX, ráfky mavic, sedlo selle italia max trans am, bižuterie wheeler, pláště nejčastěji schwalbe
Trek Fuel 90, RS Psylo SL, Fox Float, XT, Rolf, Bontrager, Woodman
je černej? teď koukám v reuters na fotku Busche von white house jak se prohání po svém ranči na tvém kole, akorát ty tam asi nemáš klipsny ;-)))
Cernyho sem mel model 2001, tenhle je cerno-modro-stribrnej. Kde je ta fotka?
Uz sem to nasel. Ten ma toho celokarbonovyho! Myslim, ze je to Fuel98. Zajimalo by me, jak moc musel pracovat, aby si na nej videlal :) nebo spis :(
myslis, ze ho platil? ;-)
Ve státech je před volbama, Lance dal po 6-tý tour, tak proč se nenechat vyfotit na kole vítězné značky v přilbě vítěze pod státní vlajkou? Na starších fotkách se na kole na svém ranči neobjevoval – držel pozici jsem kovboj z texasu, který je sice momentálně prezidentem, ale ranč, koně …atd je moje vše. Jo Bush jde svojí politikou na ruku velkým koncernům, které mu to vracejí v podpoře jeho kampani a taková fotka se hodí jak Treku tak Bushovi.
tak ve starších zprávách jsem našel,že Bush volal Armstrongovi hodinu po dojetí do cíle Tour a pochlubil se, že si koupil kolo, jeho první v životě, protože mu doktoři zakázali běhat kvůli kolenům. Takže si ho fakt koupil.
Duratec Sonix CX, Marzocchi MX Comp, Hayes HFX-9, LX-XT, Python, Pells…
tak ted zrovna zadnej :-((((( Bééééééééééééééééé
ani ja, skyt buuu
Momentálně Author Basic SX s plně funkční pevnou vidlou a ověšený různou veteší od Alívka po LX…
Fort CC.ZONA+mxc air 105mm+lx+xt+eleven+gobi+ritchey+kore+pells+dt+avid+sram+barradine+schwalbe+wtb+noname :)
Giant XTC3 04´;deore/XT;hydr: MPH3 změna jen v pedálech SPD Welco a pneu Maxxis Mobster 2,1 vzadu; předek musím nějak zlikvidovat je tam seriovka Hutchinson Scorpion 2,0 HRŮŮZA
Full RAVO XC Marathon,M MXC ECC 2002,Manitou QRL,XT/LX,Fizik,Maxxis atd.
Stumpjumper FSR XC model 2000, prebastlena Judy, XT, 8kolo, X517
MARIN Bear Valley SE
MARIN Bear Valley SE
RM Tsunami 03, Marcocha EXR AIR, LX, Deore, HardWare, Pells, WTB, Kore. Proste sem ho dost prekopal aby mi sedel. Bouzel to jeste neni ono:(
Gary Fisher Big Sur 2004
jeste pred mesicem Orbea Popr 04 (s XTR ,XT V brzdami)-prodano. nyni BH Expert team disc , tj. XT s Formula B4 sport,vymena vidle Suntour Axon za RS SID team Lock, naslapy Onza Zimak GT Zaskar s XTR 96, V XT a pevnou vidli GT a blatniky
Trek 4500 custom zimak, Trek 8500 custom, Klein cesta, Pinarello MTB, Eddy Merx cesta-zimak, RB cyklokros, Author Magic 03, Author Sector + Trek 2300 uspesne predane- zbavil som sa dlhov a prebytocnych bicyklov :-)
hele a co takhle treba to muzeum prodat a koupit si poradny kolo s poradnejma zdvihama a velkejma kotoucema?
Aaale, kto by to kupil :-) ? Pozri, kotuce mam doma v krabici a na fulla sa chodim pozerat do obchodu. Viac fakt nepotrebujem :-)
jak malo chybi ke stesti! gratuluju
promin zapomnel jsem napsat ze mam i silnicku nyni BH s Ultegrou a trojtacem a snazim se zatim marne prodat GT edge s ultegrou 2×8 v barve team cream fazicky tedy pouzivam 3 kola(silnice, MTB a zimak) a nemas jich ty nejak moc?
Stevens M9. Kmplet XTR viz. sekce Bikes
Ja som mal tiez taky. Musim sa pozriet, ci to nahodou nie je on :-)
to dost pochybuji. vzhledem k tomu, ze je s kotoucema :-)
chlapi, nechte toho. už žádný brzdy:-)
to neni o brzdach. gatier vyslovil domnenku, ze ja mam jeho bike. tak jsem uvedl silny protiargument, abych rozptylil jeho pochybnosti
já to pochopil, ale po tom co jsem si přečetl sálodlouhou diskuzi na téma kotouče a fully musím konstatovat, že je to dráždění hada bosou nohou:-)
Mal som tam uchyty, tak je mozne, ze ho niekto takto pekne sprasil. Inac nepovedal som moj, ale taky ako moj :-)
A este ho aj prelakovali :-) Ale moj bol lahsi- asi 9.7 kila. Ritchey pro komponenty. Ja len tak, super bike nie?
proc prelakovali ? no kotouce jsou tezsi. Ritchey WCS (sedlovka, rohy), pedaly Pro. Mel si tma taky XTR kola? Jo je fakt super na jizdu i vzhledove. Vcera jsem byl na zavodech se podivat (v Ostrave -Maxcursor) a dost lidi to zaujalo a nekteri si to museli osahat :-)
Bol cierno- sedo- strieborny. Kolesa XTR, Mavic 517. Velmi pekny bike, cena tiez super, dost neznamy v nasich koncinach.
bighit so shermanou sugar so SIDou noname s judyTT
co A-zone nevidrzal napor ? :-)
mozem ti ho za symbolicku cenu predat a mozes si ho pozvarat :-)
kde praskol ? zadna stavba ?
zadna stavba(asi 3cm puklina) a potom pod hlavovou trubkou asi 8–10cm puklina(niekde az 1mm siroka)
tam ti za nej 500Kc
Author Traction 03, Sram 0.7 (00), RST Gamma EL (00)
mam podobne postihnutie, len s deore
Scott Racing Expert, Judy XC, LX/deore
jak si mozete kupovat ty sroty jako je Author
Nahodou, na Authore som zacinal!
Ale teraz su to asi sroty, kedze to ma kazdy druhy. To nechapem, KTM, Simplon,
Stevens, Felt, Cube atd. su super znacky ale Author je sunka.
však mi taky na kole zůstaly authorácký jen náby, sedlo a rám, a to se chystám v nejbližší době pořídit pohodlný sedlo a pak celopéro rám… dneska už bych si ho nekoupil, nechal jsem se zlákat příšernejma hayes mechanickejma kotoučovkama:-(
Preco, kamos ich jazdi v zime a nestazoval sa- jeho prve kotuce. Mozno preto:-)
provokujes?:-)
Aj keby som chcel, uz si nedovolim. Stacia mi tie 2,3,4 temy:-)
stejne:-),ukaz mi co je na authoru spatnyho.resp,co je na jejich ramech spatnyho(myslim HT,aby se neozyval lempl:-))
Precitaj si to este raz…
tak se budem bavit o helmach,at to neni jenom o tobe:-)
Helmy su o hovne. Taka nepodstatna vec, ani nie je sucastou bicykla. A toto je Bikeforum!
Nezamlouvej to:)
Cannondale Scalpel, Lefty Carbon,Fox,XTR,Hugi240,Woodman .. SUPER !11,2kg
to je mój MTB bicykel: http://img54.exs.cx/my.php?… a to Road: http://img54.exs.cx/my.php?…
Pekne
coze?:-)
Len som ho chcel potesit. A pripomenul mi moje zaciatky :-) Ale ruzove kratasy som nenosil.
sem to nestih:(
Bud se mu libi ty elastaky nebo to ze nema odprozenou vidlu a nebo treti a nejpravdepodobnejsi a to ze nema kotouce:)
volove, cyklistu nedela kolo !!!!!!!!!!!!
, ale lyze!
znam cyklisty s kolem, na ktery by tady vetsina ani nevlezla a s kterym by vam i mne to natreli na cely care…a o tom to je !
Treba takovej .. se Suntour vidlici ? :)
spis takovej jeste s pevnou vidli…
Takovej mam doma a obcas na tom jezdim.
ale ono vůbec nejde o to, kdo to komu natře a s čím, že jo.
ale jde o to, kdo na tom lip vypada!
i takoví se najdou
barva jezdi!
chlape dělej něco a? nevypydaš jako baba, nemit nick koral tak si myslim že seš ženska :-/
Koral alebo kovar…?
full: 2004 cannondale jekyll 800 s manualni lefty max a v XT hardtail: 2004 apache hawk s disc brakes
Trek ZX 990 (CrMo t.b., XT 8, marz. MXC,Ritchey, mavic
Co to Je za cipa co tvrdi o helmne ze je to blbost,dost velky omezenec ktery hovno jezdi na kole jasna paka.Helmu neporebujes doma na trenazeru,ty bikere.
zkusil jsem se vzit do tvych 14ti let,ale nedokazu to:-).ale i tak jsi rozumnejsi nez ja:-) predpokladam ze tobylo na gatiera.tak vez ze si delal jenom srandu:-)
Di se zchladit;)
nebo citron, to prej pomaha
Určitě sis nespletl příspěvek…?
GT i-Drvie 4, LX/LX, RS Judy XC 80, kotouce deorecka, Cannondale naby, Mavicy rafky, WTB Velociraptor 2.1
Rocky Mountain ETSX-70 04 FOX FLOAT 100RLC H 240, X317, DT Hayes MAG XT 04 Ritchey WCS San Marco Era Pro Ti Michelin Comp S light Time ATAC
Ajajaj.. pan je trochu gurman :-)
Je to presne to co jsem vzdycky chtel. Nejen ze se na nem skvele jezdi, ale i dobre vypada.
Gary Fisher Sugar I. 02´ RS Judy SL 00´ (100mm)/ Cane Creek Cloud Nine (70mm) XT (XTR přehazka) Mavic Cross Max SL (na ráf. brzdy) Hutchinson_ Python z./Scorpion p. Bontrager, Amoeba, Rolls, …
Rám: scott boulder Vidlice: marzocchi MX PRO ETA 105mm Hlavové složení: Ritchey Scuzzy Pro Kliky: Shimano LX 04 Převodnik: Shimano LX 04 Středové složení: Shimano LX 04 Přesmykač: Shimano LX 04 Měnič: Shimano XT 04 Řazení: Shimano XT 04 Kazeta: Shimano LX Řetěz: Shimano LX Náboj přední: scott comp Náboje zadní: Shimano LX Brzda přední: scott pro Brzda zadní: scott pro Brzdové páky: scott pro Ráfek přední: Rigida ZAC 19 Ráfek zadní: Rigida ZAC 19 Pedály: Ritchey Logic Pro V3 Řídítka: scott strike Představec: scott comp Sedlovka: scott comp Sedlo: scott Pláště: scott Hmotnost: neco pres 12 kg po szone se vrhnu na velkou prestavbu:) zatim nejsou penauze
RM flash 99´ bomber Z5 deore WTB nanoraptor ostatní no name
konecne sem muzu taky napsat… :)
merida big air comp ´04 alivio/deore suntour ike
ale mam ji rad.. :)
RAM RABE 5Series (full) Tlumic SID vzduchový Vidle MARZZOCHI EXR PRO Prehazovacka LX Brzdy SCOTT talir TRUVATIV atd…
je to slozene tak aby to bylo akorat, dovoz nemecko a za ty prachy nevem to :-) u nas by to ti svine prodavaly tak za dvakrat tolik!!! A kdyz ko nemcouri po sezone proste na protiucet „vymemi“ za nove nechte jim ho tam to bych by de bill. rek bych ze na SM (z trochou stesti i dal) mam takove kolo jako jediny :)
->pro nenechavce kradene neni !!!!
To je asi noname znacka? Ale nezober to za taku cenu!
Ja bych rek ze oem CUBE nebo GHOST, alespon podle stavby. Je to kolo zavodniho tymu pana RABEho jestli ti to neco rika :-)
Tak co jsi se dozvěděl, nebo jakou to má pro tebe výpovědní hodnotu. Budeš teď dělat nějakou statistiku ze který se dozvíš kdo je a kdo není biker.
GT Avalanche 1.0 Disc 04
Nevím co to je za kolo nějaký chlápek v žlutým trikotu ho koncem července ve Francii na TdF hodil do příkopu a vzal si z auta nové jo a je modré
myslis ten casovkarskej special s ramem, co vydrzi max. 100km?
To nevím držel v ruce šampaňské a ukazoval prstama šest
Hm tak to musel byt mimozemstan, kdyz v jedny ruce drzel sampus a druhou dokazal ukazat 6 :)
Skus si to jde to
Nepujde! Nemam tady sampansky…:(
To je blbý, ale bylo by to pěkné jede okolo a hází kolo do škarpy a říká nech si ho. Amstrong a jeho banda jezdí na pěkných kolech. Mě stačilo vidět časovkářský speciál co za chvíly osedlá jedna místní borka od nás z dědiny na olympiádě no nevím jestli jí to pomůže asi když to bude v televizi oželím vyjížďku na kole a budu držet palce a chladit to šampaňské.
Firebeast Black Frog, Marzocchi Z.1 Drop off 130mm QR 20, shimano alivio, deore, exu, shaman, maxxis, wtb, sun rims, avid 185, deore 555 160, point, syncross.
KHS Nomad 2001, Sram 7.0 RS Race Jett
GT Nomad Ultra
TREK 9.8 Carbon, sid, xtr,xt(prave prodavam>bazar<)pRISTI ROK SCALPEL
Silnicka fort elite ,veloce 2*9
Poskladaný kolo na rámu Author modus 00, vidle Z4 01, LX-XT, Mavic X 717, Pells – BBB představec atd. taky malinko Ritchey, pláště python kevlar atd. Jezdím nahoru dolu, doprava doleva, dopředu nebo někdy dozadu, šikmo, občas spadnu a tak všelijak..............
Specialized Epic, celkem slusny :-) viz BIKES
Koukám, že máme podobnou zálibu v kvalitních komponentách (Thomson, Chris King, Fox :-)
nojo, to je proste moda :-)
na čem to vážíš?! :-)
Staré kuchyňské váhy se dvěma miskama. A po kouskách :-)
Smankote, to je teda otazka. Ja mam biky 2:
No. 1 – machrovaci, pohodlny a funkcni (nooo..jo) MORATI 1.3
No.2 – muj nejoblibenejsi chudacek nepohodlny, nefunkcni (no, radi si kdy a jak chce atd.), ale proti machrbiku svistivy a obratny MERIDA Matts Gamma Ray
Vybava to by byl dlouhy vycet, no kdybyste o to stali, tak vam to sem muzu dat. Ovsem tadny XTRo necekejte, ja na to nejsem. Chocho.
MERIDA Crossway 8900 na XT a LX
RB CRX KTM Orange- deore … staci – sr suntour … musi stacit, zatim
Merida Matts Special Edition D model 2004 vybava Shimano XT krome hydraulic disc brakes (Deore) a naboju (Deore), doplnky Ike (Merida), rafry Alexrims, plaste Maxxis
Author Sovereign PRO
Připadám si tu jak chudý příbuzný; Ravo Racing XC, Deore, dosluhující (ale za ty prachy skvělá) RST Aerosa AET
coo, pohoda ne, v biku to tejne neni, to je jenom takovej pocit, jenom ta vidle je fakt nahovno..
jojo,je to jenom takovej lepsi pocit:-)
Merida Matts Team Edition D 22', víceméně v XT a dosluhující FUJI Suncrest 20,5' deore, LX
ram TREK 8500 , zbytek vsechny komponenty z Garry fisher sugar race z toho kola, co bylo v zarijovem testu v casopise velo ( Deore XT , HAYES HFX9, Bontrager Race).
Spyder Columbus, Deore, RS Jett
Hot Chili Zymotic, Black Super, XT, RaceFace, Mavic Crossmax
Marin Palisades Trail (1996) Fort RO90 (1998) Kona Kikapu DeLuxe (2004)
v takomto poradi som ich aj kupoval
Sintesi Hale – Bopp, Skareb Comp 2003, Deore, Avid SD 3.