• suk

Začátečnický dotaz – co prosím použít pod elastické kra?asy s vložkou – s trenkama mi to nepřipadá nejvhodnější. Je lepší funkční prádlo?

0 0
    • cubas  

Nic

0 0
    • Man  

jasne ze naostro. co by si si pod to chcel obliect?

0 0
      • Dumbo  

sem tam slipi ale najlepsie je navolno…

0 0
        • Dr.Xander  

Musim uznat, že sem to zkoušel i s boxerama, ale teda fakt nic moc :o)

0 0
          • Dumbo  

ja som to tiez skusal ale teraz v tych horucavach je to na prd to sa ti zaparia… v zime som nosil pravidelne tiez pod elastiske cyklo nohavice ale ak pozrie clovek na teplomer tak ma vecsinou chut is von uplne nahy ak by to slo :-)

0 0
            • Pepazdepa  

naostro! i tak se budeš na gulách potit jako vůl :)

0 0
              • capis  

Vždycky jsem jezdil na ostro, spoustu let, ale teď laboruju delší dobu s močovým měchýřem a tak vozím moira trenky a i tak se potím jak hovado.

0 0
    • MARIN  

jednoznacne naostro jinak ta vlozka postrada smysl

0 0
    • Thomas  

NIC !!!!!!!!!

0 0
    • BH  

Na co si tedy myslis,ze ta vlozka je? a navic antibakterialni a nevim co jeste.Duvodem je prave to ,aby tam nebyly zadne svy a neco co se muze shrnout. Proto se to pouziva naostro, jak jiz bylo receno.Jinak prave tak se pozna cyklista zcatecnik a nebo plason, da si pod cyklokalhoty slipy. Obecne se jim rika slipari.Jeste existuji kouzelnici, kteri si daji pod kratke kalhoty svlozkou dlouhe elastaky, to musi byt maso, objet 100 km s jezdicim elastanem na zadni casti tela. Ale jinak dobre m ze jsi se zeptal, nekdo na to prisel az si znicil zadek.

0 0
      • Dumbo  

ja som tak jazdil v zaciatkoch pod kratke z vloskou dlhe bez vlozky ale to len v zime :-) teraz uz mam dlhe cyklogate od AXON-a su pekne pozateplovane len je skoda ze nemaju vlozku

0 0
        • BH  

pakticka rada, pod capaky bez vlozky se vozi kratke kalhoty s vlozkou.

0 0
      • rejow  

to sou zas kecy „Jinak prave tak se pozna cyklista zcatecnik a nebo plason, da si pod cyklokalhoty slipy“, to snad neexistuje varianta že dotyčnému je to pohodlnější?

0 0
    • Otaku  

http://baroness.com/…hrtlace.html – me se osvedcilo tohle

0 0
      • panaczek  

…z hlediska cyklistiky mam vyhrady ke strihu, barva je dokonala…pear­lizumi?

0 0
      • wroum  

dobry sou i pansky kozesinovy tanga s chlupem dovnitr. vzor divocak :-)

0 0
      • Man  

tak na to si davat este slizaky je skoda, nie?

0 0
    • Martin  

Udělal jsem několik pokusů. Od Moiry po slipy a výsledek je jasný. NIC

0 0
    • vlk  

taky mi to dříve připadalo divné a jezdil jsem ještě ze slipama, ale když tu všichni psali, že naostro, tak jsem to zkusil.A opravdu je to nejlepší.

0 0
    • mastihuba  

nechal jsem se inspirovat diskuzí o mazání půlek. takže – naostro a namazaný. :))))))))

0 0
    • kovar  

když už je o tom řeč, o té antibakteriálnosti vložek mám určité pochyby, pokud tam není stříbro, tak po prvním, druhém vyprání asi bude fuč, ne?

0 0
      • MartinXC  

Přesně tak – víc než 3× praní ty antibakterie nevydrží :-) Pak už to jen odsává pot, ale i to je OK.

0 0
        • HabanR  

Campagnolo do svych vlozek stribro dava :-), treba kalhoty serie Raytech

0 0
    • RD33  

Dlouho bylo cislo jedna pro slipy, ale pak sem jen tak z hecu zkusil naostro a u tohoto hecu jsem zustal:))) Maximalne v tuhe zime pridam vrstvu moiry

0 0
    • brouk  

Podobná otázka: Co si oblíkáš pod plavky?

0 0
      • Dr.Xander  

kalhoty… ;)

0 0
        • Thorn  

Ty si Batman?

0 0
          • Dr.Xander  

Santa.. ;)

0 0
          • Lada1  

Snad Superman, ne ? Prijde chlap po flamu domu a mazelka se ho pta „Jak si se mel, supermane?“ on „Dobre byla to jenom takova panska jizda“. Ona pokracuje „A od ceho mas ten flek na krku, supermane?“ – on „to jsem se rano pri holeni skrabnul“. Ona dale „A ci to jsou ty blond vlasy na rameni, supermane?“ – on „To asi nejaka zenska v tramvaji. A proc mi furt rika supermane?“ – Ona odpovi „Protoze jenom superman nosi na kalhotech slipy!“

0 0
            • Darkson  

Jde pán po Václaváku a křičí: „Menstruace, menstruace!“ Kolemdoucí paní ho upozorní: „Neříká se menstruace, ale demonstrace.“ „To je jedno, hlavně že teče krev.“ :-)))

0 0
    • Lada1  

Ja slipy. Jedine do plavek chodim naostro a to se jeste dlouho rozmyslim :-)

0 0
    • topca  

Nic,je to lepsi a pohodlnejsi.Pres leto taky chodim na ostro,alespon se neparim.

0 0
    • x-mass  

Na ostro, ale zase se ty trenyk musi prat skoro denne.

0 0
    • x-mass  

Ups:) trenyk = trenky

0 0
      • vicko  

no me to trebas ani neva, pac kdyz je takhle teplo tak si peru po kazdy vyjizdce i dres, jelikoz brat si na sebe smradlay obleceni neni uplne idealni ;)… Jinak samo souhlas, ze krataky vozit na ostro. A s tou hygienou je to uz pak kazdyho volba ;). Ja si je peru pravidelne. Je to takovej ritualek. Vyprat veci a vymejt camel – uz mi to ani neprijde ;)

0 0
    • TomK  

Určitě naostro, ale mám jedny takové suky slizáky, jejichž vložka mi vždy rozedře zadnici a pod ně si beru moirové ultralite trencle a také mi to nevadí. Nějak jsem nepřišel na to, jak v obchodě poznat, jestli ta vložka bude dřít, nebo ne :-(.

0 0
      • vlk  

zkus sem napsat jméno firmy co ty kalhoty vyrábí nebo alespoň typ vložky někdy to na té vložce bývá napsáno.Popřípadě tu vložku alespoň popiš barva profilování kolik kůsů atd. A? se ostatní vyvarujeme.

0 0
        • TomK  

Jsou to PUPI se sí?ovaným laclem. Vypadají pěkně, dobře sedí, slušný matroš a vložka také vypadá vymakaně a dokonce bych to tipnul na jemnou jelenici (její část), což už dnes není vidět. Ovšem z těch krajních švů mám vždy odřenou pr.el :-(. Na označení té vložky se podívám doma, to z hlavy opravdu nevím.

0 0
    • Jogador  

JEŽKA!!!:)

0 0
      • WSH  

Neviem ako ty, ale na moj vkus je ježko dos? drsný… :o)

0 0
        • Volf  

Tak zkus polárního. Ten bude dlouhosrstej a tím pádem jemnější.

0 0
    • peetrys  

NIC!!!!

0 0
      • pitelboy  

PEMPRS !!!

0 0
      • Tomus  

A jak to resite kdyz je venku chladneji ? Ja si pak pod kratasi beru trenky, protoze jinak je me na neho zima.

0 0
        • Volf  

Když je venku chladněji, tak si beru teplejší golfky a je teplo i na kolena. Když je ještě víc zima, tak zateplený čapáky aa pod ně tenký kra?asy z vložkou. No a pokud je veliká zima tak sedím doma.

0 0
    • Brouk_Pytlik  

taky preferuju jedině naostro, ale zas na poháru sem viděl jak Franta Trkal z bejvalejch motorovek měl pod kra?ákama nějaký prádlo a vypadalo to jako moira.takže to zas neni tak jednoznačný :-)

0 0
    • davevi  

jen ty kra?asy a je to :-)

0 0
    • jihra  

Zkoušel jsem to naostro, ale po delší jízdě jsem nepříjemně cítil ty švy, kterýma je přišita antibakteriální vložka. Takže většinou beru dospod tenké boxerky. Ale každý a? si jezdí tak, jak je mu to nejpohodlnější.

0 0
    • Dan  

nic(

0 0
    • karliner  

navostro

0 0
      • Vsara  

Někde na netu jsem viděla gatě, které mají tu vložku výměnnou. Máte s tím někdo zkušenost? Stojí to za to ?

Z prvních několika málo jízd s vyvložkovanými kraťasy (jaká báječná úleva od poředchozích prostých elasťáků) mám kraťasy upocené úplně celé. Také si dokážu těžko představit jak by tu vložku upevnili, aniž by byl kontakt s tím co vložu upevní. tedy stejně prát obojí. .....

0 0
        • Beeda  

ne, mam x krataku, druhy odstavec nechapu… jako zapotis tak vem ciste ne, a nemen jen vlozku…

0 0
          • Vsara  

To ano, samozřejmě. Vezmu celé čisté kraťasy – přesnějí mám zatím jedny jediné .. tedy si prostě vezmu krátké tepláky. Můj dotaz směřoval k tomu, zda je účelné vyrábět velmi drahé gatě s vyndavací a zas tam dací vložkou .. k tomu náhradní vložky. A pokud ano … zda s tím někdo máte zkušenost. … Ale je také možné, že jsem popisek u zboží (a teď nevím kde jsem to přečetla) nepochopila.

0 0
            • Beeda  

nejake sesivani nema smysl, vlozka i krataky maji podobnou zivotnost, navic u tech drazsich +2000k? se nepredpoklada se si to nekdo bude predelavat doma, ono udelat poradne svy takty zadna sranda asi…

0 0
              • Vsara  

Takže obrázek vložky vedle zobrazení gatí neznamená, že se vyndavá, ale že má prostě takový tvar??????

Za připitomělý dotaz se omlouvám, ale není mi to z popisů zboží na inernetu zcela jasné.

Například toto www.cyklo-online.cz/…ozi-1193.htm

Tedy to není vyndavací a zas tam dací vložka, ale pod ty šortky se vloží další kraťasy se všitou vložkou ?

0 0
                • kubad  

v takovýchto kraťasech je vložka vetšinou vyndávací, ale ne jen ten kousek co je tam znázorněný, ale vložka je ještě přišitá na elastickém materiálu a ten je přichycen ke kraťasům suchým zipem cca v pase. Dofám , že to z toho co sem napsal pochopíš.

0 0
                  • kubad  

V podstatě jsou tam vložené klasické elastické kraťasy, které jsou přichycené zhruba v pase,

0 0
        • Sobi  

No má to výhodu při delším cestování, když nechceš toho tahat víc, pak večer se svlečeš vložku vyndáš, tu přemáchneš, vezmeš si spoďáry a na to navlíkneš kraťasy :-)

0 0
    • sway  

Nic, a bacha, abys s sebou nevezl vlka…

0 0
    • mara53  

jedině naostro

0 0
    • Martin  

jezdil jsem s funkčníma trenkama ale naostro je to lepší

0 0
    • kubad  

Taky sem zkoušel funkční prádlo už je to dávno :-) a není to ono. Nejlepší je naostro

0 0
    • MITY  

V zimě funkční prádlo, v létě nic, ale kdyby sis pod ty elasťáky chtěl fakt něco vzít tak bezešví slipy.

0 0
    • Dados  

Bramboru

0 0
    • cubej  

Samozřejmě nic a v zimě nějaké funkční prádlo

0 0
    • vlkouš  

V lete pod kratky nic a v zime pod dlouhy zatepleny taky nic...........V.

0 0
      • mosquito  

ale kdyz je zima mensi nez „takhla mala“ tak je lepsi si neco pod ty kalhoty vzit :))

0 0
    • Fak  

nic, po radach na bikeforu jsem hned jak jsem zacal bikovat vyjel naostro (teda ty cyklokratasy sem si vzal, ze :D) a je to super, pohoda.

0 0
    • DaveBury  

Pokud na vostro, tak jedine kdyz vim, ze to zvladnu jeste vecer vyprat …

Osobne mi jizda se slipama nedela zadny problem, tak nevim, proc by mel byt nekdo za to zesmesnovan, ano neni to moc trendy ..

Ovsem pokud bych mel jet na ostro, nevyprat kratasy a dalsi den v tom jet znovu .. No tak nejsem prase…

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • enjoy  

mel bys tam pouzit co ti narostlo:-)

0 0
    • KubaBajk  

neee…jen holou prdel!!:-)

0 0
    • Bodlina  

Dneska jsem zkusil jed naostro a je to lepší než slipy.

0 0
    • Sobi  

jen pinďoura a chlupy! ;-)

0 0
    • pustipav  

Bavlněný slipy.

0 0
    • Krutor  

Nevozím nic samozřejmě, vyjímkou jsou takový ty teploty mezi 10 a 15 stupni, kdy pod kratasy beru funkční trenky s neprofukem vepředu.

0 0
    • nizir  

nic

0 0
      • toram  

já zezačátku pod to tahal trenky normálněXD nevěděl sem že se pod to nic nebere koukali na mě jak na exota:D.. ale už sem moudřejší aspoň a už taky drandim na ostroXD

0 0
    • Lenka.05  

Ježiš kde jste zas tohle téma vykopali :)

0 0
    • maajkee  

Dej si tam bramboru vole a budeš sexy!

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • Poutník  

já jsem si kdysi koupil boxerky od Progressu, byly sice dražší, ale určené hlavně pro cyklistiku a jsou vynikající.

0 0
    • Joseph de Sax  

pod kraťasy jen velkýho ptáka a co bys tam ještě chtěl dalšího nacpat???

0 0
  • Blade

To tady děláš sbírku dredů na tohle téma? :-DDD

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.