Tuhle někdo někde psal,že mu ukradli scota celopéro.Zrovna sem viděl nějakýho za 23litrů,osazenýho ve velkym stylu,zrovna tam. Předem se ale omlouvám,pokud tam všechny kola sou s papírmama.Já jen kdyby jako náhodou. V dnešní době…dy? víte…
Tuhle někdo někde psal,že mu ukradli scota celopéro.Zrovna sem viděl nějakýho za 23litrů,osazenýho ve velkym stylu,zrovna tam. Předem se ale omlouvám,pokud tam všechny kola sou s papírmama.Já jen kdyby jako náhodou. V dnešní době…dy? víte…
Heh tak to je dobrej bazáč.. cigáni nakradou a už tam maj pěkný kola:) třeba: horské kolo TREK Elite 9.8 (OCLV Carbon 17,5", přehazovačka XTR, přesmykač a brzdy XT, vidle ROCK SHOX SID, model 2003) 25000.00kč. !
a když sem mkrnul do google tak mi vyjelo … trek.cyklokatalog.cz/kola.php?id=elite98… kolo za 110 000kč :) no nekup to… :)
Jo…ale tech 25000,– neni jeste malo – tendle bajk muze byt uplne na srot…a z fotky to nepoznas…
a hlavně takovejch biků tady moc nejezdí … nechtěl bych se potkat s bývalým majitelem !!!
no,že jo..co s tim. Ten chlapík co se po svym kole scháněl asi před měsícem možná 2ma v nějaký inzerci,byl z Ostravy. A ten popis mám pocit seděl. jak mu můžem pomoct? Nemám moc čas projíždět všechny inzerce měsíc zpátky abych zjistil jeho mail.
no pokud byl z Ostravy tak to kolo koupil jedine (pokud ho kupoval v Ove) v www.yogi.cz A ti by o tom mohli neco vedet ,– kdo to je a tak
No vypadal že je OK :-), koukal jsem na něj osobně.
Myslím si, že většina kol je čórnutá v Německu, dle toho co jsem mohl vidět (Corratecy atd.).Zkusím dát odkaz na nějaké německé weby…
Nemcum uz to ale bude asi stejne u p…e protoze uz maji nove kolo koupene z pojistky.
Němci mají úplně stejné problémy jako my…Tzn. i tam se kola kradou, spousta lidí má drahá kola a spousta z nich je nemá nebo má blbě pojištěná. A stejně tak jsou na fórech popisy ukradených kol…Pokud nevěříš, mrkni tam. Stejní jako my, úplně stejné problémy..Akorát si tam ty čorky nikdo nedovolí takto prodávat a ještě vystavit na netu. Ale to je otázka pro někoho jiného.
Známej koupil od nějakýho klučiny před 3 roky zánovního Canondejla z Německa za 6 000. Ten klučina tam doteď jezdí a krade kola na obědnávku vše za 6000. Teď přivez 2× např fulla CUBE na XT. Lidi to kupujou jak blázni.
Normalne mu strelit devinou do kolena, hajzlovi :-(
za 6.tisíc to neni ani na bezín,noc ubytování a oběd. to se mu to vyplatí? Holt asi konkurence tlačí cenu dolu. To je fakt smutný
On to má co by kamenem dohodil. Na tom kole normálně přijede lesem a ten den ho už nabízí v hospodě :)
Dost mě sere že ty co to koupí na tom pak machrujou před holkama ale ani na tom neumí sedět a maj to celý rozhašený. A já chudá mam kolo za těžce vydřený a odříkaný prachy.
tvoje volba. ale zase ho mas za poctviou praci
Když máš kolo za vydřený peníze,teprve pak můžeš machrovat,že tomu dáváš fakt hodně. že si někdo úmyslně koupí kradený kolo,je tragéd to si ho může ukradnout sám a ušetří 6litrů,to až takovej kumšt neni.
já bych kradený super kolo v XTR nechtěl. ochudil bych se o postupný upgrade svého biku, z každýho novýho komponentu takhle mám větší radost:-)
Kliky tam byly TRUVAVIT, :-) doufám že jesm to napsal dobře.