• TinkTink

Mam takovej dotaz – jak kdo susite vak v Hydrapaku? System ala nechat to vykapavat neni dostatecny – se mi zda – mate do toho sestrojeny naky susici mechanismus nebo to davate do lednicky? Lednicku vidim jako posledni moznost :)

0 0
    • slayer  

Já ho obracím naruby.

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Komponenty)
      • mAk  

Taky obracim naruby, tak vyschne do druhýho dne i v těch nejzašších místech akorát tak jednou za dva měsíce vyměnim hadičku a vyčistim náústek (nebo žeby náhubek). Teď u těch novejch vaků od Hydrapaku je to v pohodě, ale mám i tu starší verzi kde byla jedna strana z toho matroše z kerýho je dělaj teď celý (ten byl v poho) ale ta druhá strana byla nějaká pogumovaná sí?ovina a ta začala na několika místech lehounce protejkat (nic brutálního, jezdil sem s tim dál). Jinak mě celkem nasrali jon?áky páč to po nich zůstalo zabarvený a na nějaký savování apod sem línej (c;

0 0
        • kovar  

za jakou hadičku to vyměňuješ? Snad ne za nějakou smradlavou z měkčeného PVC ze železářství?

0 0
    • blue  

dyt se o tom psalo nedavno :-) smotana plastova podlozka do kuchynskyho drezu za par kacek vak roztahne, postavis na odkapavac a nechas vyschnout

0 0
    • Pavlos  

otocim vzhuru nohama:)(naruby)

0 0
    • Jogador  

Teda tinky dinky, že se nestydíš, takovej blbej dotaz, to je jasný že v troubě, nebo fénem. Né, já používam plechovku, tu menší, od koly za 9 Kč, a je to v suchu

0 0
    • Eila  

mam na to tu¨jejich plastvou cosi, celkem v pohode a muzu to za ti za zavesit, ale zbytecne draha blbost, normalne staci hodt tam treba plastovy kelimek

0 0
      • Jogador  

ale ten plastoví kelimek musí být asi prázdný co, no kdybys tam dala třeba nějakej s pivem, to on by se tam mohl vylít, a co pak,že:)

0 0
    • dave lister  

já do toho cpu takový kleštičky, co jsem kdysi sebral rodičům ze sady grilovacího nářadí.a pověsím to kolíčkem na sušák na prádlo.

0 0
    • TinkTink  

Diky vsem za rady…pro me bylo jednodussi se zeptat nez rict polovicce at si to zkousi ruzne :)…dik

0 0
      • Třé?a  

Necham v tom napuštěnou čistou vodu a basta.

0 0
        • kovar  

a neoslizne to?

0 0
          • Třé?a  

musí to bejt samozřejmě zavřený aby k tomu nemoch zduch.

0 0
            • Pavlos  

nevim nevim chlape ale nejak se mi to nezda

0 0
              • Třé?a  

Když si koupíš balenou vodu tak taky neni nikdy zkažená. Páč kde neni vzduch nejsou bakterie. A vý to i pan Pastéér. Ale je pranda že nic jinýho než vodu tan neleju.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.