Mam takovej dotaz – jak kdo susite vak v Hydrapaku? System ala nechat to vykapavat neni dostatecny – se mi zda – mate do toho sestrojeny naky susici mechanismus nebo to davate do lednicky? Lednicku vidim jako posledni moznost :)
Mam takovej dotaz – jak kdo susite vak v Hydrapaku? System ala nechat to vykapavat neni dostatecny – se mi zda – mate do toho sestrojeny naky susici mechanismus nebo to davate do lednicky? Lednicku vidim jako posledni moznost :)
Já ho obracím naruby.
Taky obracim naruby, tak vyschne do druhýho dne i v těch nejzašších místech akorát tak jednou za dva měsíce vyměnim hadičku a vyčistim náústek (nebo žeby náhubek). Teď u těch novejch vaků od Hydrapaku je to v pohodě, ale mám i tu starší verzi kde byla jedna strana z toho matroše z kerýho je dělaj teď celý (ten byl v poho) ale ta druhá strana byla nějaká pogumovaná sí?ovina a ta začala na několika místech lehounce protejkat (nic brutálního, jezdil sem s tim dál). Jinak mě celkem nasrali jon?áky páč to po nich zůstalo zabarvený a na nějaký savování apod sem línej (c;
za jakou hadičku to vyměňuješ? Snad ne za nějakou smradlavou z měkčeného PVC ze železářství?
dyt se o tom psalo nedavno :-) smotana plastova podlozka do kuchynskyho drezu za par kacek vak roztahne, postavis na odkapavac a nechas vyschnout
otocim vzhuru nohama:)(naruby)
Teda tinky dinky, že se nestydíš, takovej blbej dotaz, to je jasný že v troubě, nebo fénem. Né, já používam plechovku, tu menší, od koly za 9 Kč, a je to v suchu
mam na to tu¨jejich plastvou cosi, celkem v pohode a muzu to za ti za zavesit, ale zbytecne draha blbost, normalne staci hodt tam treba plastovy kelimek
ale ten plastoví kelimek musí být asi prázdný co, no kdybys tam dala třeba nějakej s pivem, to on by se tam mohl vylít, a co pak,že:)
samozrejme ze cisty a suchy:-)))) pivo nelej radeji do sebe
No to bych pak už asi neusnul
pivo uspava:-)
A to je taky pravda
samozrejme:-)
A mimochodem, to víš taky od tatínka, v 17 přeci vůbec nevíš co to pivo je,že:)
samozrejme:-) ale tata taky pivo nepije taklze samozrejme ze od starsiho brasky:-)
Ale sem tam si taky cucnes ze:)
No, tak eště že ho máš, nebo fakt nevim. Já pivo taky piju jen v případě nouze, že si sednu do hospody a nemaj nic levnějšího:)
Zapomněla jsi dodat, že i od kamaráda:)))
já do toho cpu takový kleštičky, co jsem kdysi sebral rodičům ze sady grilovacího nářadí.a pověsím to kolíčkem na sušák na prádlo.
Diky vsem za rady…pro me bylo jednodussi se zeptat nez rict polovicce at si to zkousi ruzne :)…dik
Necham v tom napuštěnou čistou vodu a basta.
a neoslizne to?
musí to bejt samozřejmě zavřený aby k tomu nemoch zduch.
nevim nevim chlape ale nejak se mi to nezda
Když si koupíš balenou vodu tak taky neni nikdy zkažená. Páč kde neni vzduch nejsou bakterie. A vý to i pan Pastéér. Ale je pranda že nic jinýho než vodu tan neleju.
hmm asi jo no:)