Dotaz na mistni, jak vypada teren na trase Drtice, meli rosnickari pravdu s tim: na severovychode uzemi oblacno, misty prehanky, ojedinele bourky?
Dotaz na mistni, jak vypada teren na trase Drtice, meli rosnickari pravdu s tim: na severovychode uzemi oblacno, misty prehanky, ojedinele bourky?
Pravda obcas sprchne ,ale o teren bych nemel obavy. Hlavne Ti co vahali s prihlasenim maji smulu je plno prihlaseno 400 lidi a je stop stav tak cau na startu :-).
už se těšíme na svou bikovou premiéru v beskydech:)
I my na premieru…
tak pak napiste ja se vam „u nas“ libilo :-)
jinak trasa Bubalka-Solan, myslim ze tama taky jedete, mi prijde jako jedna z nejlepsich siroko-daleko(je to skoro furt z kopce, to bude asi tim :-)
Bumbalka – sakra sem chtel rict.
No, to se mi libi… jupi, konecne nejaka zprava ktera ve me neprobouzi nekonecne zoufalstvi z blizke smrti na Drtici :)) ono tam bude i neco z kopecka!!! :)))))
Jinak napisheme, napisheme… planujeme i jeden vylet slavnym cyklobusem beskydskym… a ten je prave na Bumbalku.
P.S: nevite o nejakem rozumnem zpusobu jak se dostat z Roznova p.R do koprivnice vcas na start a pritom nejet ani autem ani kolmo? Diky.
Vlakem?
pesky? vsak je to kousek, tak proc ne na kole?
hmm, to bych si dal jako nedelni vyjizdku, ale pred startem 100km maratonu (jen do Frenu je toz RO cca 14km) ???
pindula je tahla mrcha kopec…
aha, ja prehlid, ze chces z jineho mesta, nejak mi to tam splyva :) kdybys nic nesehnal, tak bych se snad mohl otocit autem …
VOPRAVDUUU????
Plosiim plosiiiim… cokoli za to :D jo a jsme dvaja :) (ja a pritul)
a dve kola ne? hmm to je problem, nemam nosic a kola vozim vzadu tak, ze sklopim zadni sedacky, pritule nech doma :-D
aaach jo, a uz to vypadalo… pritele doma nenecham… co bych si bez nej pocala? :D
No, my nosic na voze mame, ale chteli jsme nejak nejet autikem, pry je problem s parkingem… (jsme hubeni, se smrsknem i na jedno sedadlo :D
Pokud bude plné parkoviště u koupaliště pod chatou, tak můžete nechat auto na velkém parkovišti přímo v centru Kopřiřitě u interhotelu. Na kole to máš k chatě asi deset minut i s tím závěrečným kopečkem, který bys musela tak jako tak absovovat.
Vemte si lano…Vytahnu vas na pindulu… :)))…bajky budu mit na strese, takze uvnitr jeste naky misto bude…ale ne na bajka…ale to lano…to funguje :)
Tinku, tak mash tazne lano ne? Takze pohoda.. si te stopneme :DDDDD
Ja ani nevim…ale tak…uz jsem videl tahnout lidi za bocni okynko…docela svanda…ale to jeli na sjezdacich, takze ti byli trosku stabilnejsi :)
no z kopecka, jestli ma bumbalka cca 1000 m.n.m a solan cca 800, tak na 16 km to zase takovy sesup neni. ale je to pohodova trasa si myslim.
a ten bus, ten snad moc slavny neni, jezdi teprve mesic… jo a na bumbalku jede pres radhost, takze prima zajizdka,na bumbalce je v cca 9:40 (RO-Bumbalka cca 20km), to je snad lepsi jet z RO po asfaltu a za hodku tam jste.bohuzel je to hodne frekventovana cesta na Slovensko.
trasa Roznov-Koprivnice, no tak to fakt nevim, leda vlak a to pres ValMez, jelikoz z RO vlak dal nejede.
a co kdyby jsi se zaprezentovala večer v Kopřivnici a ráno pak by jsi počkala na balík turistů na Pustevnách a do Kopřivnice ráno vůbec nejeli, až potom večer?
To je dabelsky plan… nebo vubec dojet z roznova posledni zkracovackou do koprivnice a tam byt za hvezdu jak rychle sme to ujeli, no dekuju, ale to uz radeji pojedeme svym autickem a hold jeden nebude chlemtat pivo…
tak jedu taky, udelam velkou ceduli bike-forum a pokecame pod ni ne? :D
Jo a svuj nick na dres pro lepsi orientaci.
Ja mam nick na helme. :)
mi pripada ze mas nick vsude viz tink pink
To jooo…ale to bylo na Pinkovi…ale na Meride nemam ani jeden :)
Uz jsem to psal Romanovi Lipovemu, na 90% budeme mit jednu mapu jeste za levne startovne volnou, takze pokud by nekdo chtel,napiste.
Rozumím tomu, že máš 1 místo na startovní listině ?
Joj, to by mi bodlo. Až do dneška jsem neznal plán na konec týdne a o Drtiče bych nechtěl přijít.
Pls dej vědět, jestli mi můžeš 1 místo přepustit ! Dík !
Ahoj, to misto porad je, napsal jsem ti emajl.
mám spíš těžké obavy z parkování a front na jídlo v „cíli“ , vzhledem k nebývale obrovskému počtu lidí, co se přihlásilo.
tak toho bych se fakt nebál, ikdyby se jednalo o ostrý závod, tak na 100km bude 400 lidí dojíždět 3–4 hodiny.
ale jestli se moc bojíš, tak zůstaň doma :-)
No vono to neni tedka moc vtipny…Kovar je v nemocnici…na Drtice nejede…pockame si, co nam napise sam…
co mu je ?
Se moc ošklivě někde rozstřelil- víc zatím nevíme
Shit happens…No preju at se brzo da dohromady.
Doprčic – tak proto jsem ho na dojezdové listině najít nemohl…
tak tento s pripravou na Drtice prehnal asi
nevíte někdo, jak to vypadá s těma místama na stanování? Jelikož je ubytování obsazený, budeme spát ve stanu.
na louce u chaty. Jenže je tam v pátek prý nějaká diskotéka, tak nevím, zda se tam půjde i vyspat. A autem je k chatě zakázáno jet, je třeba k ní jít necelý kilometr zčerstva do kopečka.
Melo by jit…ta hudba tam nebude dlouho – je to napsany na strankach…toho parkovani se bojim taky…nevim kde necham auto… :)
ja kdekoliv v koprivnici ten kousek dojedu na kole, aspon budu mit nejakou jsitotu ze mi ho nevykradou, ale kdyz budu na trase tak v nem nic ceneho nebude :) no a vzhledem k tomu, ze mate auta, tak neni snad problem spat kdekoliv v okoli do vzdalenosti 30km a rano nechat auto taky v koprivnici ne?
No to jo no…ale ja to chci mit kus od strartu :)…a taky mam takovej dotaz – jestli by nestalo za to kontaktovat policii, aby mistem parkrat projela nebo to nak osefovala :)))
Včera(ve čtvrtek) jsem si dal Bílý kříž a pak Lysou, všude sucho, žádné kaluže, no paráda.Už se těším na sobotu.
jestli hledas kaluze tak sis mel dat bily kriz/maly polom/velky polom. Jak ja tam ty prameniste nesnasim :(
Tak co, jak se vám letošní Drtič líbil ?
pohoda, nádherná tra? (sjezd po zelené z Velkého Javorníku se hnd tak nevidí) ale čekal jsem to těžší, taky hodně lidí v sobotu večer odjelo, ale i tak jsme slušně zakalili :-)
pohoda :)…rafek uz jsem srovnal…polovicce uz jsem vymenil ve stredu lozisko (neni nad to, moct si na stredovym slozeni vymenit lozisko… :) )..skoda ze se nevozej v 73mm… :-/…no
Predpokladam, ze nebude tezky premluvit polovicku i na pristi rok… :)…a ani mi nenadavala, kdyz sme ji tahli po modry na Velky Javornik…fakt husta trasa…uz to nekdo nekdy sjel na necem jinem nez DH bajku? :-)))
Ale celkove – parada :)…az na ten rafek… :)
Myslíš po modré zn. do kopce, na Velký Javorník, tím „řečištěm“, tou hromadou šutrů? Dlouho jsem tam už nejel, ale kdysi jsme to jezdívali a mě se to celé nepodařilo sjet, bráchovi jo (měl Trek Y a Bomber Z1).
Presne to myslim :))..sme tam nesli bajky na ramenou a do toho vseho na nas zacalo lejt :o)
Jako super sjezd…Bombr Z1 ted a kdysi…to je nebe a dudy…ze jo :)…tehdy to byl tezkej FR :-))))…jinak dobra akce…myslim ze tam naky zadrhely nebyly…
Jo – a super vedena trasa az k lanovce – to se mi libilo, tam jet kolem ty ricky…tama jsem v zivote nejel, ale dobre se tam proverila technika :) (jinak si myslim, ze Drtic byl letos asi nakej lehkej – moc lidi to vobjelo cely, ne?…na pristi rok bych doporucoval pritvrdit :) )
PS: stacily vam vubec medaile? Jak jsem se dival, tak to fakt hodne lidi vobjelo cely…(aspon ze mam jako pamatku ten stitek na riditka…kdyz uz ne medaili :)))
bude to trošku znít jako masochismus, ale já to párkrát jel na pevňáku (i s pevnou vidlou). raději jsem jezdil tu zelenou na fren.
líbilo se. akorát jsem za Pustevnama bouchnul patku u přehazovačky a následně 3× nýtoval řetěz. V polovině stoupání na Javorník jsem dodělal přehazku tak, že se mi dostala do drátů a já pak jel z Rožnova autem… jinak moc pěkná trasa a příští rok si dojedu pro pamětní medaili:-)
super super… :)
ten kousek z vysoky do roznova.. labuzo… :)
pristi rok zase.. uz ted se tesim..
P.S. ten, komu sem na solani daval brzdovy lanko, at laskave dovali aspon lahvace, kdyz uz z nej toceny nekaplo.. :))
Při páteční prohlídce Kopřivnice jsem si krásně spravil oko. Tolik
nádherných štíhlých slečen jsem snad nikde neviděl.( že by dobrá voda a
ovzduší? )
Pokud jde o samotnou akci tak sem si pěkně hrábnul na dno. Té černovlásce
co roznáší pivo v kuželkárně jsem prostě nedokázal říct dost a pil
jedno pivo za druhým. Na jídlo jsem pak neměl v sobotu ani pomyšlení,
takže jsem samozřejmě chytl hlaďáka a velký trápení bylo na světě.
Příští rok si na to budu muset dát pozor.
P.S. – Nedá mi to se nepochlubit. Minulý týden jsem dal včetně Drtiče cca 9000 výškových metrů.
Pekne, pekne, zvlast sjezd po zelene z Javorniku :-)) (az na tu propalenou dusi). Pristi rok urcite zase. Jen me trochu zamrzelo, ze vecer nezustalo tolik lidi…
Nejake foto: http://www.bajk.cz/…a/clanek.asp?…
ad sraz bike-fora: ja sice tu cedulu udelal, ale rano nestihl start :) asi o ctvrt hodky a vecer prijel az vecer, kdyz tam bylo uz jen asi 15 lidi ale zato jsme vydrzeli zapijet dojezd az do jedne v noci :) no takze jsem mel pocit, ze je to akce pro 20 lidi, rano jsem potkaval ty same ksichty, na trati ty same ksichty a vecer opet :) kde bylo tech 400 lidi? :-D
jo byla to super akce, az na tu bourku co nas chytla za vysokou, krup tam bylo, jak kdyby snezilo
jestli to cte Pavlina, tak ji zdravim i jeji dve kamosky z Brna
jinak vysokou jsme samozrejme neobjeli, chybela tam znacka, ktera by nas na ojizdku upozornila, takze tady mate fotku, aby ste verili, ze jsme opravdu tak blbi a tesne pred bourkou si to dokazeme „zkratit“ :) http://websky.cz/…a_websky.jpg z tech mraku co tam jsou trochu videt tak 10minut nato zacaly padat kroupy a nasledoval dost dobrej lijacek
Jo, kdybych nejel s lidma, co mě upozornili, že mám odbočit, taky bych si to vyjel. Ten liják nás chytil naštěstí v hospodě. Na mokrém podkladu nabývají sjezdíky nových rozměrů :-)
ta vysoka zas tak vysoka nebyla.. :) a kdo ji nedal, o hodne prisel.. super rozhled kolem dokola a nasledny sjezdik.. no jedna basen.. :))
Tiez som to tam iniciativne vytlacil, aby som sa tam mohol v klude naobedovat a porozhliadnut po okoli. A okrem toho to bolo zrejme najvysie miesto Drtica a zrejme jedine, kde bolo na istotu za si nad 1000mnm. Nemohol som to len tak obist ;)
Drtic byl skvely, sjezdik z Javorniku nemel chybu! ;-) A kdo si to nedal pres vysokou o mnoho prisel… …jen jsem se bal aby na te objizdce nebyla nejaka tajna kontrola! :-D