tak se nam blizi, hodte do tohoto threadu, kdo jedete a jak budete poznat, priklad
ja :) stribrna merida matts, cervena bellka na gebuli, tretry nike, dres jeste nevim, chci si koupit zitra novej ;)
tak se nam blizi, hodte do tohoto threadu, kdo jedete a jak budete poznat, priklad
ja :) stribrna merida matts, cervena bellka na gebuli, tretry nike, dres jeste nevim, chci si koupit zitra novej ;)
Ja jedu…
Bajk: www.tink.wz.cz/…1/index.html dnes aktualizovany – takze to zitra jeste vycistim a namazu a jedu :))…jeste teda trosku zalepim sedlo, ale to je fuk…
Dres: Asi naka Diadora Racing…
Botky: kdyz si zitra pohnu, tak budou i cerveny :o)))) (proste bahno je bahno…)
Blembak: Casco VIPER – vice mene cervenej…tam jedinej napis „Tink“…vzadu ozubenej zavinac…
Jinak zadny jiny poznavaci znameni…akorat – divnej posed :o)))
No vida jak 100mm prospelo ty meridacky dolonsky geosce… Mozna kdyby tam clovek dal 120 tak by se na tom dalo i jezdit :))
se 120mm to ma otaku a to uz je sileny… to aby jeden s sebou vozil stafle quli nasedani… a nic pro lidi s akrofobii, ta vejska je strasna.. :)
To by neslo…uz takhle je to hodne zvedly…mel jsem na tom Psylo…120mm chodu nastavenych a bylo to zvedly jak nevim co :) (krome toho, ze teda to psylo melo hooodne kratky sloupek a jizda na tom by byla sebevrazda :) )
Dobra tak ne :)
Tak vidis :)
tmavomodrý 4ever hazard, černá MET, modro černý dres DeMarchi – pojedu ze zadních řad abych vás nebrzdil.
cierny Giant NRS, cerveny dres, fialova helma, camel + oscar na chrbte
omluv nedostatek vzdělání. co je to oskar?
www.treksport.sk/img.php?… zeleny
Šnek někde vzadu s obvázaným levým zápěstím(o:=
myslim, ze podle zrzavyho kanona budes poznat lip… :)
já mám šedýho Instincta ale nejlíp mě poznáte podle kérky na pravém lýtku:-)
uzasne syte cervena fullova merida… :) (zadni stavba ala norco.. :)
a fousy na tlame..
Sedivy RB Speedster na hlave voprejskana soffatka, drez kostlivec, postava kostlivec, pozice nekde vzaaaaadu… ;-)
modrý cube HT ocelák, stříbrná vidle, na sobě nějaká moira, modrá helma.
tak sem si dnes koupil nadherny zeleny merida dres :) budu zarit jinak douffam, ze nebude pocasi na dlouhe kalhoty nebot zadne nemam :) jen nohavky
nechci vam do toho kecat (sam se neucastnim a nechapu jak muzete jet na zavod, kdyz hraje Banik :-) ) , ale myslim, ze by nebylo od veci kdyby nekdo napsal na nejakou cedulku „BIKE-FORUM“ a tam jste se sesli a poznali.
banik? kde to roste? :) jinak ten napad jsem mel uz v jinem threadu o drticovi, akorat treba se nekdo nechce s timto forem spojovat a potrebuje najit jen jednoho kokretniho lcoveka,nebo tak neco :D
ale spis me zajimalo kolu lidi odtud pojede
ikdzy chce nekdo najit jen nekoho konkretniho tak ho lepe najde bod cedulkou bike-forum mezi 20 lidma nez na rozloze 2ha s par stovkama lidi
Jedu na prvni takovou akci tak jsem moooc zvedavy. RB 1300 – sid modra, cervena Marzochi. Asi cerveny dres ale rano bude zakryt cernou vestou.
vestu ??? no jestli pocasi bude jako dnes tak je to trosku zbytecne…
Kolem sedme rano vyrazim normalne na kole do prace a s vestou je to pohoda (je to jen neprofuk zepredu) , a taky na horach ci v podhuri je vzdy o neco chladneji nez v Ostrave znam to mam v beskydech chatu.
jak si na to zvykly tak o.k. ja jen ze v prvnich 20-ti km je zrovna stoupani na Pustevny a pak v tom paraku tahat vestu v baglu dalsich 80km – me by se nechtelo, to radeji rano 1–2 hodky trosku klepu kosu, no treba bude hnusne a nahore bude 15st a vesta se bude hodit celou cestu – to bych vam ale nepral…
taky jsem v Beskydech parkrat byl, mam to od garaze na Pustevny 20km :-)
jinak at to slape a uzijte si to fsichni!
Zadnej bagl netahnu vestu slozim do kapsy dresu ze ktereho pred tim stoupanim vyndam carbogel a jedu v klidku nahoru.
gel na drtiče jo? na co… a doufám že si obal odneseš :-)
kolo viz „bikes“ dres De Marchi – oranzovo cerny helma MET Anaxagore
červený Rock Machine Tsunami disc,brutální ledvinka vzor 1985 na prdeli
ha, ze by adept na vyrobeni cedule bike-forum? :)
no to ani snad ne-e :))
Jedu na žluté K2
A jak to kdo budete hnát? Já jedu s tátou, kterej se takovéhle akce účastní poprvé. Takže pohodovej celodenní výlet, už se těším.
ja mel jet puvodne taky s tatou (pristi rok 60) jezdi cely leto a ma na to, ale nejak se nachladl nebo co takze jedu z kamosem, ale puvodni zamer jet to na pohodu jako celodenak trva proto jsem si jako svoji prvni akcivybral drtice a ne neco jineho na podzim zkusim asi merida bike tour ci jak se to jmenuje
třeba bude čas i na pifko :-)
tak ja tu ceduli holt udelam :) jasne ze bude jinak kdy vyrazite?
ja dnes tak kolem pate z Brna ubytuju se a du se prihlasit
my tak v půl 4 z prahy. doufám, že přijedem nějak rozumně. na poslední akci jsme dorazili o půlnoci a šli spát ve 2– fakt na nic
cely rok travim v praze, kde se tam da rozumne jezdit nekde v okoli Letnan a Cakovic?
chlape, já bydlím na opačným konci Prahy. Moc možností tu není- Točná, Zbraslav, Davle, Prokopské údolí, Černošice, Karlštejn…
docela se na Tvé dílo těším,to bude jak na letišti :-)
nebot jsem tu v Brne na dovolene a nemam tady riskarnu, bude cedule vypadat takto: http://websky.cz/cedule.jpg
jednak budu dnes evcer na prezencce (bysme mohli dat pivo, at se zasobime sacharidy) a pak asi zitra na startu :)
Hele to zni skoro jako BIKE-FOR-RUM.cz :-)) B.
A nebo, RUM FOR BIKE! :-D
pivko dneska večer bych dal, ale my dorazime tak ve 22 spíš pozdějc, takže až se tam vylíhnou dva vopruzoři co budou všechny budit tak to budu já s Ječnákem :-)
pivko snad poteče i po dojezdu…pro nás pomalejší :))
Hele…kde byla ta cedule? :)
psal jsem to tu uz trikrat :) u me v baglu nebot jsem rano nestihl start a vecer uz byli vsichni v prr.. kdyz jsem dojel
takze pokud nekdo paril s nama do te jedne v noci na u stolu co byl hned vpravo od vchodu, tak se zname :)
V kolik jsi vyjizdel ze startu? My 7:40 az 7:50…tak nak… :)…No a odjeli jsme z tama po vyhlaseni vysledku…jsem rad, ze jsem se nemusel plazit ze Vsetina do Vizovic po tme… :)
tys jel dom po vlastni ose? :-O my vyjizdeli nekdy kolem 7:45 ale jeli jsme prumer tak 10km/h protoze ja jsem louda, halvne v technickych sjezdech si nejsem moc jistej, no a popravde dlouhy kopce jsem slapal taky na nejlehci prevody ale ke konci jsem se zlepsoval pomahalo dat si pivo, pak sjem se z kopcu nebal a kdyz se spustil dest tak jsem nevidel pres brejle a jel jak drak :D uz vim co budu trenovat na dalsi rok: sjezdy a frekvencni slapani do kopcu
z me jizdy mel radost muj spoluputovnik vlastik, ktery se radoval z toho, ze cele pustevny vyjel pod aerobnim prahem :D, ze to by necekal
a ja se trochu setril protoze jsem nedokazal odhadnout jestli mi na konci budou zbyvat sily
Ne ne…nastesti ne…ale nemam rad ty uzky cesticky v aute :)…idealni to bylo v tech 5 rano…to si clovek jel po prostredku a bylo to v pohode :o)
Skoda, ze jsem si te nevsim…jsme museli vyjizdet ve stejnou chvili…
Ja si taky vyjel pustevny pod aerobnim prahem…to vis…lanovka ja lanovka :o)))…58,– neni moc :)
to se pak davaj vsechny kontroly :) ale tech lanovkaru bylo myslim vic
Jo…moje pritelkyne a tak :)))…jako ja to moc neresim…pro me to neni zavod, ale prijemna projizdka s bajkerama…i bez ty lanovky bych ujel to co jsem ujel…ale nebylo by to tak prijemne :))
pro me to nebyl taky zavod (umisteni tomu opdovida), ale rikal jsme si ze se pokusim tu trat ujet tak jak ji poradatele pripravili, kdyz uz si s tim dali tu praci projizdka to byla v kazdem pripade nadherna, my na tom vystupu na pustevny dost ztratili, nahore jsme byli kolem mezi 12 a 13
hele my pařili u toho stolu na trávě vpravo, když jsi stál ve dveřích chaty a koukal ven :-)
tak to sme parili kousek od sebe :)
Giant vt2-viz. bikes na chrptě zelený mule no papuli viper-oliva na sobě dres s velkým nápisem CRAFT a všude suchý blato
Teď ani nevím – proběhlo na Drtiči nějaké stkání vás tady z bikefora? Jinak mohli jste říct, klidně bych to vyhlásil i přes mikrofon (popř. jej někomu půjčil)
spíš ne… kromě Tinka :-) ale potkali jsme pár týpků co tady píšou, který jsme znali už dřív
jo a dík za dort z tomboly, byl dobrej :-)
No ja tam potkal docela kotel lidi co znam a dalsi kotel lidi co neznam :o))…tak jsem se vsema ani nestih pokecat…
Tombola – pohoda…ale musel jsem davat velkej pozor abych slysel…
par dalsich nicku z fora ma i tvare..
no ale uz sem videl i Tinka.. :)
ja sice tu cedulu udelal, ale rano nestihl start :) asi o ctvrt hodky a vecer prijel az vecer, kdyz tam bylo uz jen asi 15 lidi ale zato jsme vydrzeli zapijet dojezd az do jedne v noci :) no takze jsem mel pocit, ze je to akce pro 20 lidi, rano jsem potkaval ty same ksichty, na trati ty same ksichty a vecer opet :) kde bylo tech 400 lidi? :-D
jo byla to super akce, az na tu bourku co nas chytla za vysokou, krup tam bylo, jak kdyby snezilo
jestli to cte Pavlina, tak ji zdravim i jeji dve kamosky z Brna
jinak vysokou jsme samozrejme neobjeli, chybela tam znacka, ktera by nas na ojizdku upozornila, takze tady mate fotku, aby ste verili, ze jsme opravdu tak blbi a tesne pred bourkou si to dokazeme „zkratit“ :) http://websky.cz/…a_websky.jpg z tech mraku co tam jsou trochu videt tak 10minut nato zacaly padat kroupy a nasledoval dost dobrej lijacek