Chtěl bych poradit,nějaký přední a zadní plášt na závody- maratony,lehký a rychlý
Chtěl bych poradit,nějaký přední a zadní plášt na závody- maratony,lehký a rychlý
Rubena Trilobit. Vadi mu moc pisku a bahna. Za 500 v kevlaru a silice je hrih ho nevyzkouset.
neviš jestli ho mají někde na netu abych se podíval?
And winner is PeBe !!! ;) kdybyste nekdo klikali na linky od Pavlose a PeBe
A hlavne se vubec nesjizdi.. :-)
Jo, ten uz se sjetej prodava:)…ale jinak nic proti, taky ho jezdim
Promiň ale RUBENY NEBRAT! Měl jsem je na crossu, když jsem po druhé roztrhl pláš? tak šly dolů a koupil jsem „Myšelínky“ za 430kč a jedu je druhou sezónu.. Ted jsem je točil a letos na nich ještě odjedu..
co to bylo za typ? kdes ho trhnul? ja jsem jeden trochu riznul, ale nebyla to chyba plaste.
tak to ti kamaráde už nepovím.. Jediné co vím je značka, ale typ? ? ? 5íkám 2× sem je roztrhl a šly dolů..
Co maxxis wormdrive pokud to nechceš do těžkýho terénu. Tady máš test a myslím si, že je podle mých zkušeností hodně objektivní. Ty Rubeny jsem nikdy neměl a docela by mne zajímalo, jestli tady někdo má zkušenost s oběma značkama.
http:///www.bajk.cz/web/data/clanek.asp?id_clanek=39
wormdrive jsem koupil s vobutejma kolama, ale nejak mi klouzaly, tak sem je prodal. ale jsou lehky.
A když je porovnáš s těma Rubenama tak to vypadá jak.
Schwalbe Racing Ralph.
taky je jezdím, u známého jsem měl trošku výhodu (300 kč) :-)))
Jo,ty racing ralphy(2.25) jsou fakt super, několikrát jsem je teď vyzkoušel a jsem z nich nadšenej. Na svým kole mám Black Sharky SX a ty jsou taky super, jen je teď myslím přestali dělat, škoda. Každopádně nedoporučuju Schwalbe Black Arrow, ty jsme měli doma na jednom kole a byly hrozný¨.
wormdrive je bozi.. ale je hladounkej, takze prioritne spis na ten asfalt…
jako poloterenni plaste se mi docela libi kenda kwick..
To ta Rubena bude asi taky, ale kdo ví.
Myslím že Kvick byl v jednom testu pláštů v jednom známém časopise obodován valivým odporem jako Ritchey Z-Max :o)
Nebyl to spis Kinetic?? to by odpovidalo spis.
Nevím, Kvick mi utkvěl v paměti jako neschopnej semiš… ale fakt nevím. Bylo to v Pelouši nebo ve Velu. Já celkově Kendy moc nemusím.
sou na hovno, klouzou a sjizdi se jak prase…
A co Karma?
Je takovej jeden Kenda plast, moc dobre na predek. Je sice jenom 1.95" ale moc dobre stuple. Takove vetsi, podelni, makke a siroke. S nima to ma tak 53mm. Dezen podobny Michelin XL. Moc,moc dobrje plast kdyz je nahusten ne moc. Drzak. Cena tak 150–200 korun. Drat. Akurat vaha je asi 920g :) Pak je podobny na zadek, uzsi, jinej vzorek. Cena a vaha obdobna.
Ta vaha akoze za paaar?
Ne, jeden plast :)
:-)))