Ďalšia novinka na našom trhu. Otvorte si túto stránku http://www.testbox.sk/bicykel/, potom nie je na čo čaka?.
Ďalšia novinka na našom trhu. Otvorte si túto stránku http://www.testbox.sk/bicykel/, potom nie je na čo čaka?.
Hmmmmm, tak tento špičkový model se opravdu jen tak nevidí :))))......ovšem výjezd na 80 km bude asi celkem záhul na jisté partie :)))))))
a tomu rikas novinka?to znam nejmin 3 roky:-)
A já jsem si celou dobu o tobě myslel, že jsi chlap. Nebo, že by sis to, no to snad ne… :-)))
aha,takhle:-).tak jinak,uz 3 roky znam tyhle obrazky:-)
Až pojedu do Prahy, tak si s tebou dám rande, a? v tom mám jasno:-)))
Na Petrine.. :-))
na Petrin bych musel jet stojku a to bych o hodne prisel,to radsi nekde na rovine:-))
Tak se mi zda, ze na tom kole jezdite oba. Nemate nahodu tandem? :)
No, odhalils nás. Ale jezdí se na něm blbě, je moc dlouhý, to víš z Prahy až do Ostravy:-)))
Jak jako dlouhy? :-))
Tady už necháme prostor fantazii:-)))
Proc chces se k nim pridat?:)
:-))
Neboj, ja som chlap v poriadku, len som to tu chcel trošku rozveseli?. A tiež mi je jasné, že tieto obrázky už fakt nie sú najnovšie, ale niektorí bikeri ich ešte nevideli.
to pouzivas????????????
Zajimalo by mi jestli maj taky neco pro pany (pány :-))
Vieš čo, dalo by sa, stačí zo sedla vybra? toho robertka. Sedlo ponecha?, čo povieš?
To vis ze jo, prudce zabrzdim, ono me to vyhodi ze sedla a radsi si to ani nepredstavuju :-))
Ja som myslel, ze to je pre chlapov… Aj podla tych prispevkov :-)
a co si o tomto modelu myslí dámy? žádné reakce jsem nezaznamenal. tak se nestyďte :-)
Treba testujou a nebou uz pisou recenzi :-))
to jsou furt titanový vzpěry, samej gel a vida, co stačí k pohodlí na kole- tomuhle říkám body geometry:-)
No vidis a zase je v tom ten gel… :-))
Hmmm… , asi ne na tom holka moc neprojede s tím spadlým řetězem. Ale to se možná vytratí, hlavně horizontální převod má v pořádku :-). Jinak je to pěkný :-).
to jak byly kdysi pokusy, že se kolo bylo asymetrické a rozjelo se pohyby nahoru a dolů. no a tu to tedy pracuje asi na stejném principu:-)
Ale no tak! Vždy? nemá přilbu!
kua ozvena:(;
***** ***** :)
kde kde?