Zdravim,
nevite nekdo odkaz na jejich web? Kdyz se to snazim najit, tak mi vyskakuje vsecko mozny i nemozny – od pocitacu az po spodni pradlo :-)
Konkretne me zajima kolik stoji sedlo – Hardware XC Pro, ktery je RM Tsunami
Diky za namety
drCvach
Zdravim,
nevite nekdo odkaz na jejich web? Kdyz se to snazim najit, tak mi vyskakuje vsecko mozny i nemozny – od pocitacu az po spodni pradlo :-)
Konkretne me zajima kolik stoji sedlo – Hardware XC Pro, ktery je RM Tsunami
Diky za namety
drCvach
diky za odpoved, nejjednodussi reseni byvaji nejlepsi :-) Ale tohle stejne neresi muj problem. V odkazech neni nic, co bych si mohl spojit s hardwarem, respektive ja nic nenasel. Mohl by jsi byt konkretnejsi?
Diky
drCvach
hardware si produkuje rockmachine sam nekde na tajwanu…v katalogu nikdy ceny nemeli..takze zkus napsat mail dovozci rockmachinu: www.cyklomax.cz
akorat teda nevim, jak to maj aktualni a cenik tam nemaj
no prave :-)
Tak to teda nevím, a co komponenty IKE. Jaké mají stránky, nevíte?
IKE je Merida, takze www.merida.com, tam kdesi v nejakom menu/podmenu su.
ok
V doplnkoch – IKE program , IKE karbon.
Zdar, sice nevím, co tě učarovalo na jedné z nejhorších pseudo značek/produktů na trhu, ale konkrétně sedla jim vyrábí VELO z thajwanu. Podobných s**ů jako s logy Hardware nalezneš prakticky u všech značek, ale samostatný prodej těchto komponentů moc nebude, oficielně se dodováží (bohudík) a tak na ně můžeš trefit napříklůad v krámech s RM, když tam příjde někdo znalý a okamžitě amputuje sedlo za opravdové sedlo. měj se a hodně štěstí
Nemam sice takovehle reci rad, ale vyjmecne musim souhlasit. To sedlo je za stovku drahy. Samostatne se moc neprodava asi proto, ze vozit ho muze jen nekdo, kdo si ho koupil s kolem a je linej nebo lakomej ho vymenit. Tedy to se tykalo, tech starsich modelu. Tyhle nove jsem na vlastni oci nevidel a na vlastni prdelku netestoval. Na pohled vypadaji o neco lepe.
z pomyšlení na sedlo hardware,mě bolí prdel ještě teď
To je pravda za cely rok sem si na neho nezvyknul a tak slo do…