Čau je tu někdo kdo jezdí treka?Já chci jít do 4300 kvůli financím.Jakej myslíte rám když mám 174cm.Dík za názory.
Čau je tu někdo kdo jezdí treka?Já chci jít do 4300 kvůli financím.Jakej myslíte rám když mám 174cm.Dík za názory.
Ahoj já jezdím na trekingu tak jako i MTB a silnici hlavně s přítelkynï tu plná palba v terénu i na asfaltě nebaví je hold romantik. Je to paráda jet po silnici a střihnout si to když chceš lesní cestou přes les domů Jinak mohu doporučit je to univerzální dopravní prostředek hlavně nejsi tak utahanej jako na MTB rychlost na silnici je větší a v terénu je to také vcelku svižné. Tvůj záměr koupit si kolo za cca 4300 Kč nemohu schválit počkej si do jara je konec léta bude podzim našetříš víc peněz a hlavně v té ceně nic kvalitního nekoupíš pokud nebudeš kupovat své kolo tam kde si normálně kupuješ zubní pastu a pečivo (Hypermarkety atd). Nepíšeš věk a tak pokud už nerosteš měla by ti stačit 19" ale chce to v nějakém Bikovém obchodě vyzkoušet dokonce ti i poradí.
Treka ne, jdi do crosse, ale za ty prachy to je špatný.. :( Fakt našetři minimálně na aceru, a? máš trochu lepší kolo.. Ty hypermarket bajky N.E.B.R.A.T !
tak nevim, me se zda ze myslel Trek znacku a ne trekingovy kolo :-|, 4300 model a ne 4300,– ?!
To má z toho malého „t“ :-)))
přesně.. :/
nejkrutejsi vtip co jsem dneska slysel(videl):-)))
Tak to beru ze si chces koupit TREK 4300…
Já mám Fuela 80 velikost 17,5 a merím 172. Kámos jezdí 6700 18,5 a merí 176. Tak si vyber. Ja bejt tebou tak bych vzal ten mensi ram, sedlovkou a predstavcem se prece dá neco napasovat. To uplne nejlepsi je vyzkouset.
Ja jezdim Fuela 90. Mam 186cm, vozim Lko a zda se mi to akorat. Ale srovnavat velikost fulla a HT asi nebude dobry. Kamos zhruba stejne velkej ma XL (21) a to se mi zda uz moc…
Rámy biků, dle mého mínění, Trek značí spíš větší, než jsou. Tj. velikost zkus a bude -li se ti dle značení zdát, že je to na tebe velký, tak na to nedbej. Já měl rám 19" a byl mi malej, u Treka jsem skončil na 21,5"- pro běžnou turistiku. Značení u silnic odpovídá standardům. Jinak můj Trek byl už novej taková složenina různých komponentů od různých sad – Shimano. Sram, Bontrager. Mám radši firemní a sadovou čistotu.